10 vuotta: Tanssikoulun toiminnanjohtajan kiitokset!

Rakkaat tanssijat, vanhemmat sekä yhteistyökumppanit!

_JMM7486

Syyskausi on ollut pitkä ja siihen on mahtunut paljon tapahtumia. Haluan omasta puolestani kiittää teitä kaikkia kuluneesta tanssikaudesta ja vietetyistä tanssihetkistä kanssanne!
On ollut ilo päästä seuraamaan niin läheltä kuin kaukaa onnistumisen ja oivalluksen hetkiä joita tanssijan elämään mahtuu monia!

Tanssin polku vie meitä eteenpäin, ja ylpeänä voin todeta että tanssikoulumme on jälleen
laajentunut, tällä kertaa Turussa. On ollut ihana päästä tositoimiin kehittämään
Juulia Siivosen kanssa Studio Move Turkua, joka aloitti täydellä vauhdilla toimintansa
jo syyskuussa. Viime sunnuntaina oli mukavaa päästä seuraamaan Turun joulunäytöstä
paikan päällä ja tapaamaan tanssijoitamme myös siellä! Meillä on upea tiimi kasassa
ja uskon että toimintamme tulee kasvamaan. Tulevaisuudessa tulemme tarjoamaan vielä enemmän lajeja ja tasoja niin tanssissa, tankotanssissa kuin ilma-akrobatian parissa. Olet Juulia yksi aurinkoisimmista ihmisistä maan päällä, ja aurinko tarttuu kaikkiin lähelläsi oleviin. Älä ikinä muutu!

Rovaniemen toiminta on myös tänä syksynä kasvanut huimasti, harrastajia on tullut paljon lisää tanssin pariin ja teemme parhaamme jotta ryhmiä tulisi lisää. Olen myös erittäin tyytyväinen että olemme saaneet Rovaniemelle toimintavastaavaksi Hillamaria Mäkisen joka tulee jatkossa vastaamaan tanssikoulun toiminnasta pohjoisessa. Hilla on ollut mukana toiminnassa myös tämän syksyn. Hilla on toiminut luotettavana ja ahkerana organisoijana joka ei haasteita turhaan pelkää! Tulemme jatkossa kehittämään myös paljon kysyttyjä lasten tanssitunteja ja tuntien tasoja tullaan lisäämään jotta kaikille harrastajille, niin aloittelijoille kuin jo tanssia harrastaneille löytyisi mahdollisimman sopivan tasoiset tanssitunnit.

Olemme aloittaneet Porissa tänä syksynä myös lasten- ja nuorten tanssitunnit. Tarkoituksena on laajentaa tanssilajien tarjontaa, ja laajentaa lajivalikoimaa myös Porissa ensi syksystä alkaen. Uudet tuulet puhaltavat myös Porissa. Tankotanssitunnit ovat suosittuja ja toimintavastaavana toimiva Katja Pakarinen on hoitanut työnsä innokkaasti ja tarjoaa oppilaille kevätkaudella mahdollisuuden  tutustua uutuuslajiin; rengastrapetsiin. Tiedotamme tästä lisää myöhemmin.

Tampereella harrastajia on nyt ennätysmäärä! On ihanaa huomata että Tampereella koulumme tarjonta on laajentunut kaupungin kattavimmaksi. Tanssi on nyt täyttänyt yli 1200 tanssijan arjen täällä Mansessa. Kilpavalmennuksemme taso on vailla vertaa ja haluankin erikseen kiittää Primeakatemian vastuuvalmentajia Josephina Chelelgoa sekä Siru Huuskoa, teidän ansiostanne kilpavalmennus ja kova työ on tullut tutuksi isommalle yleisölle. Tanssikin on urheilua! Teette upeaa työtä ja olette osanneet kehittää hiomattomia timantteja huipputanssijoiksi jopa hyvinkin lyhyessä ajassa. Polte ja into joka loistaa teissä välittyy myös tanssijoillemme ja se on kokonaan teidän ansiotanne! Huippuvalmennus on johtanut ennennäkemättömiin huippusuorituksiin joulukuun MM-kisoissa Puolassa, työmme on tuottanut tulosta ja meidät on huomattu myös maailmalla. Opetuspyyntöjä tulee jopa ulkomailta, tästä on mahtava jatkaa eteenpäin!

Tämä syksy on ollut minulle erityinen myös siitä syystä että tanssikoulumme on täyttänyt 10 vuotta. Perustin Studio Moven vuonna 2005 haaveenani toteuttaa unelma rakkaan harrastuksen parissa. Unelma paremmasta ja vauhdikkaammasta tanssikoulusta joka tarjoaisi tanssitunteja kaikille. Työ intohimoni parissa ei ole tuntunut työltä, kymmeneen vuoteen on mahtunut hyvin paljon ja tuntuu että aika on mennyt nopeasti. Paljon on vielä tekemättä ja kokematta, uusia tuulia ja uusia haasteita tulee jatkuvasti ja aion niihin kyllä tarttua!

Kun vuonna 2008 otin tanssikoulumme lajitarjontaan tankotanssin, en ollut täysin varma ottaisivatko suomalaiset lajin vastaan ennakkoluulottomasti. Myös rakas isäni, joka aina on minua neuvonnut tanssikouluni valinnoissa, kysyi hyvin varovasti olinko varmasti ajatellut asiaa loppuun saakka? Päätöksiini vaikutti vahvasti suomalainen tankovalmistaja Fitpole. Heidän kanssa olemme nyt tehneet yhteistyötä jo yli 7-vuotta ja he ovat olleet edelläkävijänä tehden lajista kokonaisvaltaisen tehokkaan liikuntamuodon. Päätökseeni tärkeimpänä osana oli Henriikka Roo, jonka baletinomainen liikkuvuus ja sulavuus vei lajin täysin uusiin ulottuvuuksiin. Myös itse hurahdin lajiin joka minulle tanssijana on tuonut valtavasti uusia haasteita! Henriikka Roo, Terhi Tavi, te olette mukana luomassa suomalaisille erilaista näkemystä tankotanssista ja tarjoamassa uusia lajeja mm. ilma-akrobatian parissa. Olette osanneet esiintymisienne kautta luoda täysin uudenlaisen mielikuvan lajista; tankotanssia voivat harrastaa kaikki, niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Olen ylpeänä tuonut esille esityksiänne tanssikoulumme näytöksissä, esityksiä joista on loistanut taidokkuus ja se valtava harjoituksen määrä jota lajiin tarvitaan jotta päästään lähellekään teidän tasoanne. Tänä jouluna PoleKids- esitys teki minut sanattomaksi, laji on ottanut vahvan käänteen ja lasten tankotanssitunneille on kysyntää! Myös uusi yhteistyökumppanimme Ti-Ti-nallen tuotantoyhtiö on ottanut esiintyjistämme tanssijan mukaan tiimiinsä esiintymään tangolla! Tämä on taas uusi askel! Tanssijamme ovat löytäneet uuden harrastuksen jossa yhdistyy kehon kokonaisvaltainen liikunta, voima sekä liikkuvuus. Ennakkoluulot jotka liittyvät lajiin ovat muuttuneet, ja mainittakoon tähän että Henriikka Roon suurimpia ihailijoita ovat kukapa muu kuin oma isäni ja isoäitini.

Reggaeton, Commercial Dance, Salsaton… Angelina, lämmin kiitos että olet tullut lisävahvistuksena tiimiimme! Teet upeaa työtä ja positiivinen asenteesi välittyy myös tanssijoillemme. Olet uskomaton! Sanni ja Minttu, niin nuoria ja niin tärkeitä! Ilman teidän apuanne en pärjäisi! Tintti, uskomaton 50-vuotias jonka energiaa ja upea olemusta ei voi olla kuin ihailematta. Olet esimerkki kaikille siitä että jos tahtoo niin pystyy ja jos ei luovuta niin kyllä oppii ja kehittyy!

Katrin, koko Moven toiminnan sydän,  joka ei pelkää työtä ja tarttuu haasteeseen kuin haasteeseen. Sanani eivät riitä, nöyrä iso KIITOS, teet kaikkesi koulumme eteen ja työsi on korvaamaton. Sinun ansiostasi minä hengitän ja stressin määrä on keveämpi! Olet ennenkaikkea oma-aloitteisin ja fiksuin käytännön ihminen jonka tunnen, kiitos kaikesta siitä mitä teet ja etukäteen kaikesta siitä mitä tulet toivottavasti vielä tekemään.

Haluan myös kiittää kaikkia muita ihania työntekijöitäni,  ilman teitä ei olisi Studio Movea eikä olisi tanssia näin monen ihmisen elämässä. Yhdessä olemme tehneet monen arjesta tanssivampaa nyt jo 10 vuotta ja uskon vahvasti että tulemme tekemään sitä jatkossakin. Liikunta ja sen merkitys on tärkeä osa kaikkien tanssijoidemme elämää ja meidän tanssinopettajien tehtävänä on luoda oman kehon tuntemusta, liikettä ja sulavuutta, itsevarmuutta ja uskallusta,  sekä luoda oman kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mielihyvää tanssimisen kautta. Teitä työntekijöitä on kymmeneen vuoteen mahtunut useampia, aina ei ole ollut mahdollisuutta jatkaa yhteistä matkaa, milloin opiskelut ja milloin päivätyöt sekä muut ovat vieneet mukanaan, mutta muistan teitä jokaista lämmöllä, teidän kanssanne on ollut ihana tanssittaa suomalaisia eteenpäin! Haluan myös toivottaa uudet työntekijät tervetulleeksi, meillä otetaan avosylin vastaan intohimoiset tanssinopettajat jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon tanssin puolesta!

Haluan kiittää myös teitä ihania lasten ja nuorten oppilaiden vanhempia, jotka mahdollistatte lapsillenne ja nuorillenne tanssimisen,  ilman teitä eivät lapset ja nuoret harrasta. Harrastuksen merkitys lapsen ja nuoren elämässä on tärkeääkin tärkeämpi, oli se sitten tanssia, jalkapalloa tai viulunsoittoa. Esiintymisien kautta uskon myös että luomme hyvää ja tervettä pohjaa jokaisen itsevarmuudelle. Ylitse kaikkien muiden suurin kiitos kuuluu omalle äidilleni joka on aina tsempannut ja vienyt minua eteenpäin, joka on aina osannut neuvoa ja joka pyyteettömästi on ollut mukana niin huonoina kuin hyvinä hetkinä. Kukaan ei onnistu yksin, sinä olet opettanut että elämässä vain taivas on rajana ja että omia unelmia kannattaa aina tavoitella. Toivon että vielä joskus minä saisin antaa sinulle edes vähän takaisin sitä kaikkea mitä olet eteeni tehnyt. Rakkaudesi määrällä ei ole ollut rajaa, jos maailmassa olisi enemmän sinun kaltaisia ihmisiä olisi varmastikin maailma parempi paikka elää.

Lopuksi kiittäisin myös kaikkia ihania asiakkaitamme, te mahdollistatte kaiken tämän ja myös vallitsevassa huonossa taloustilanteessa te työllistätte meitä ja mahdollistatte sen että myös jatkossa voimme työllistää suomalaisia ja tarjota tanssin huumaa tanssijoillemme. Kiitoksia myös kaikille yrityksille joiden kanssa on ollut ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä tämän kuluneen kymmenen vuoden aikana.

Otamme lämmöllä vastaan palautetta niin hyvistä kuin huonoista kokemuksista jotta saisimme kehitettyä toimintaamme vielä parempaan suuntaan . Yrittäminen ei aina ole helppoa ja vaikeina aikoinakin haluan itseäni muistuttaa että matka kohti unelmia ei aina ole ruusuilla tanssimista; joskus astutaan piikkienkin päälle!

_JMM7468

Studio Move hiljentyy nyt joululomalle ja kevätkausi jatkuu jälleen 11.1.2016.

Haluan toivottaa teille kaikille rauhallista joulunaikaa ja tanssittavan hauskaa uutta vuotta 2016!

Lämpimin tanssiterveisin,

Anna Sillanpää