Aerial Kids – Ilma-akrobatia lapsille

Ilma-akrobatiaa lapsille!

_DSC0112Kurssilla tutustutaan turvallisesti ilma-akrobatian käyttäen monipuolisesti erilaisia katosta roikkuvia ilma-akrobatia välineitä. Välineet vaihtelevat toimipisteen mukaan. Aerial Kidsit käyttävä esimerkiksi seuraavia ilma-akrobatia välineit: vertikaalikankaat (Aerial Silkit), staattinen trapetsi ja rengastrapetsi (Aerial Ring) tai Hammock (Ilmajoogakangas). Aloitamme harjoittelun helpoista perusliikkeistä kuten taitto, polvitaiveroikunta, trapetsilla/renkaalla istuminen, kankailla solmu ja sen varaan nouseminen sekä molempien jalkojen solmut. Edistyneempien oppilaiden kanssa siirrymme vaativampiin (pää alaspäin tehtäviin) inversioliikkeisiin ja lyhyisiin liikesarjoihin eri välineillä. _DSC0090

Varusteiksi tunneille tarvitaan pitkät ihonmyötäiset housut, pitkähihainen ihonmyötäinen paita ja sukat. Voit myös ottaa mukaan pikku pyyhkeen ja vesipullon.

Kuten kaikille Studio Moven tunneille myös lasten ilma-akrobatiaan osallistutaan omalla vastuulla. Suosittelemme kaikille harrastajille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta. Tanssikoululla on vastuuvakuutus. Mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä tai tahallisuudesta aiheutuu vahinkoja, astuu mukaan koulun vastuuvakuutus.

Katso videoesittely lajista alta.
Tampere: Aerial Kids-tunnit Tampereella, Kauppakatu 6A, 2. krs.
Ylöjärvi: Aerial Kids- ilmajoogaa lapsille, Teollisuustie 1.
Pori: Aerial Kids Ring-tunnit Porissa, Satakunnankatu 35B, 3. krs.
Turku: Aerial Kids-tunnit Turussa, Rauhankatu 15 (käynti Koulukadun puolelta)

Ilmoittaudu mukaan!