Aerial Kids – Ilma-akrobatia lapsille

Ilma-akrobatiaa lapsille!

_DSC0112Kurssilla tutustutaan turvallisesti ilma-akrobatian käyttäen monipuolisesti erilaisia katosta roikkuvia ilma-akrobatia välineitä, kuten vertikaalikankaat (Aerial Silkit), staattinen trapetsi ja rengastrapetsi (Aerial Ring). Aloitamme harjoittelun helpoista perusliikkeistä kuten taitto, polvitaiveroikunta, trapetsilla/renkaalla istuminen, kankailla solmu ja sen varaan nouseminen sekä molempien jalkojen solmut. Edistyneempien oppilaiden kanssa siirrymme vaativampiin (pää alaspäin tehtäviin) inversioliikkeisiin ja lyhyisiin liikesarjoihin eri välineillä. _DSC0090

Varusteiksi tunneille tarvitaan pitkät ihonmyötäiset housut, pitkähihainen ihonmyötäinen paita ja sukat. Voit myös ottaa mukaan pikku pyyhkeen ja vesipullon.

Kuten kaikille Studio Moven tunneille myös lasten ilma-akrobatiaan osallistutaan omalla vastuulla. Suosittelemme kaikille harrastajille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta. Tanssikoululla on vastuuvakuutus. Mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä tai tahallisuudesta aiheutuu vahinkoja, astuu mukaan koulun vastuuvakuutus.

Opettajana Terhi Tavi. Katso videoesittely lajista alta.
Tunnit Tampereella, Kauppakatu 6A, 2krs. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan!