Hinnasto Turku

Alta löydät hinnaston tanssikoulun lukujärjestyksen mukaisiin tanssitunteihin ja alempaa tanssikoulun irtotunteihin.

Hinnasto ryhmätunnit / kausitunnit

Lukujärjestyksen mukaisiin ryhmätunteihin on voimassa lukukausimaksut. Lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

hinnastoturku17-18

 

 

 

 

 

 

 

 

Huomioithan että kun kausimaksu maksetaan kertamaksuna ilmoittautumisen yhteydessä eräpäivään mennessä on kausimaksu edullisempi.
Eräpäivä syyskauden kausimaksuun on 10.9.2017. Tämän jälkeen kausimaksu siirtyy automaattisesti laskutukseen jolloin kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä.
Uudet oppilaat: Eräpäivä kevätkauden kausimaksuun on 22.1.2018. Tämän jälkeen kausimaksu siirtyy automaattisesti laskutukseen jolloin kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä.

Rajaton käynti oikeuttaa käymään rajattomasti tanssikoulun lukujärjestyksen mukaisiin tanssitunteihin. (Ei sisällä kilpavalmennusta tai tanssistudion irtotunteja)

Perhealennus oikeuttaa alennukseen jokaisesta samassa taloudessa asuvasta perheenjäsenestä.
Opiskelija-alennus on voimassa toisen asteen jälkeen suoritettavista opinnoista. Opiskelijakortti on näytettävä erikseen kauden alussa toimistollemme tai omalle opettajallesi.
Ilmainen kokeilukerta on voimassa syys- ja kevätkauden ensimmäisellä viikolla tanssikoulun lukujärjestyksen mukaisiin tunteihin, tämän jälkeen veloitetaan kertamaksu  kokeilukerrasta, mikäli oppilas jatkaa veloitetaan ainoastaan lukukausimaksu. (Ilmainen kokeilukerta ei ole voimassa irtotunneilla, tankotanssissa tai ilma-akrobatiassa)

Laskutuslisä on 5€.

Hinnasto Irtotunnit / Tankotanssitunnit, Ilma-akrobatiatunnit

Tankotanssi / Rengastrapetsi / Aerial Silkit ja kaikki irtotunnit jotka löytyvät varausjärjestelmästämme.
Tunnit ovat k-15.  Hinnasto on voimassa Turun tunteihin.

  • Kertamaksu 15€
  • 5-kerran kortti 70€ (voimassa 3kk)
  • 10-kerran kortti 115€ (voimassa 5kk)
  • Kuukausikortti 99€
  • Kevätkausikortti 2018: 399€ (Rajaton käynti irtotunteihin 8.1.-18.5.2018, ei tunteja hiihtolomaviikolla), TARJOUS 329euroa(tarjous voimassa joulukuun loppuun)!

Meillä käyvät maksuvälineinä käteisen ja kortin lisäksi myös liikunta- ja kulttuurisetelit sekä virikesetelit. Maksuvälineenä käyvät myös Ticket Mind&Body ja Sporttipassi sekä Tyky-Online. Opiskelijoille -10% kaikista korteista (ei koske kertamaksua tai tarjouksia)