Ilmoittaudu mukaan tanssikoulun tunneille

Kevätkausi alkaa 8.1.2018(ylöjärvellä 15.1.2018). Tanssikoulun lukujärjestyksen mukaisille tanssitunneille ilmoittaudutaan ao. linkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan myös kokeilukerralle, ilmainen kokeilukerta on voimassa kauden aloitusviikolla.

Tervetuloa uudet sekä vanhat oppilaat!

ILMOITTAUDU

 

 

 

 

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kevätkauden ensimmäisen viikon ilmaiselle kokeilukerralle pääsette ilmoittautumaan valitsemalla hintavaihtoehdoksi ilmaisen kokeilukerran. Mikäli oppilas jatkaa ilmaisen kokeilukerran jälkeen tulee ilmoittautuminen tehdä uudestaan ja kausimaksu maksaa samassa yhteydessä.

Maksujärjestelmä toimii samalla tavalla kuin verkkokauppa, maksutapoina kortit, verkkopankki sekä laskutus. Huomioittehan että laskun maksuaika on 14 päivää ja laskutulisä on 5€. Jos teillä ilmenee ongelmia niin olettehan yhteydessä toimistoomme: office@studiomove.fi tai puh. 010 322 3333.

Kevätkauden kausimaksu tulee olla maksettuna järjestelmän kautta viimeistään 22.1.2018. mennessä uusilta oppilailta ja jatkavilta oppilailta 29.12.2017 mennessä.
Jos kausimaksua ei ole maksettu tähän mennessä siirtyy kausimaksu automaattisesti kahden erän maksuun. Huomioithan että kausimaksu erissä on kalliimpi.

Alaikäisen  ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.

HUOMIO! Primeakatemian ilmoittautuminen ja kausimaksut ovat erikseen.

Tutustuthan sääntöihimme ennen ilmoittautumista tunneille: http://www.studiomove.fi/saannot/

Tervetuloa tanssimaan!