Kurssit & Leirit

Vierailevia ohjaajia & vauhdikkaita tanssileirejä joista ei tanssi lopu!

Haluamme tarjota oppilaillemme parhaat mahdollisuudet kehittyä tanssijoina! Tiiviskurssit ja leirit tarjoavat mahdollisuuden kehittyä ja löytää niin tutuilta kuin vierailevilta opettajilta uusia näkökulmia ja uusia haasteita! Päivitämme kurssikalenteriin uudet kurssit ja leirit sitä mukaan kun päivämäärät varmentuvat.

Tampereen Kurssi- ja leirikalenteri vuodelle 2017:

_DSC4699

Löydät tarkemmat kuvaukset ja lisätiedot alempaa.

 • Kesän balettitunnit keskiviikkoisin ja perjantaisin  26.7.-25.8.
 • La 19.8. Tuuli Kontiainen / Hoop Dance/ Sorsapuisto
 • Su 20.8. Teemu Leppänen – AcroYoga / Sorsapuisto
 • La 9.9. Santeri Koivisto / Handstands, Contortion & Super Stretch & Voguing
 • La 7.10. Duo Minja / Pinja Seppälä – Notkeus- & Parinotkeusakrobatia, Handstands
 • Pe 27.10. Piiu Pekari / Pole Workshops

ILMOITTAUDU

Tiiviskurssien ja leirien kuvaukset

Baletin Kesätunnit / Studio, Kauppakatu 6A

Jatkotason ja alkeistason balettitunnit
Perjantaisin klo 16.30-17.30 Baletti 1-2 / Alkeet & Jatkotaso – tunnit  28.7.-25.8.

Tunnit soveltuvat aloittelijoille ja jo balettia harrastaneille. Tunneilla ei harjoitella kärkitossuilla.
Opettajana Venla Manninen. Tunnit ovat jaksotetusti 5 viikkoa. Oppilasminimimäärä on 5 oppilasta.

 • Yhden jakson hinta on 55€/ 5 kertaa.
 • Kertamaksu 15€/60min. Kertamaksu maksetaan paikan päällä ennen tunnin alkua.

TUULI KONTIAINEN 19.8.

Hoop Dancessa opit hulavannetemppuja ja liikkeiden yhdistämistä sarjoiksi! Tunnilla otat haltuun uusia liikkeitä jo alkaneeseen harrastukseen, tai teet täysin uusia aluevaltauksia. Yhdellä vanteella tehtävien liikkeiden lisäksi tunnilla voidaan kokeilla monella vanteella tehtäviä ”multihoop” -temppuja osallistujien kiinnostuksen ja taitotason mukaan. Opettajana sirkusalan ammattilaienn Tuuli Kontiainen.

Sorsapuisto lauantaina 19.8. (säävarauksella)

 • Hoop Dance / Hulavanne klo 10-11.15 Aikuiset Alkeet / 16€
 • Hoop Dance / Hulavanne klo 11.30-12.45 Aikuiset Jatkotaso / Jo lajia harrastaneet / 16€

 

TEEMU LEPPÄNEN 20.8.

Su 20.8. Sorsapuisto (säävarauksella)

 • Klo 10.30-12.00 Lapsi/Vanhempi AcroYoga Alkeet / lapsi + vanhempi= 20€
 • Klo 12.30-14.30 Acroyogan peruskurssi Alkeet / 22€
 • Klo 14.30-16.30 Acroyoga 1  Jatkotaso / 22€

Mukaan mukavat vaatteet, pyyhe tai jos sinulta löytyy jumppamatto joka asetetaan nurmikolle.  Tunti pidetään säävarauksella sorsapuistossa, mikäli sää ei ole hyvä pidetään ArcroYogat Juhlatalonkadun salissamme os. Juhlatalonkatu 7.

Olen harrastanut akrobatiaa monia vuosia ja opiskellut/opetellut pariakrobatiaa, acroyogaa ja käsilläseisontaa. Olen harrastanut monta vuotta erilaisia kamppailulajeja ja treenannut pitkään kuntosalilla tavoitteellisesti, mutta vaihtanut myöhemmin perinteisen treenaamisen toiminnalliseen harjoitteluun ja liikkeisiin, joka tukee hyvin akrobaattista harrastusta. Olen ohjannut ja opettanut erilaisia ryhmiä mm. kamppailulajeissa, sirkuksessa, liikunnanopettajana sekä opettanut pariakrobatiaa ja acroyogaa workshopeissa. Minulla on aina ollut halu kehittää itseäni ja oppia uutta sekä tapana haastaa itseäni jatkuvasti monella eri tapaa. Viimeisimpinä aluevaltauksina mm. taikuus ja jongleeraus. 

Pariakrobatiassa kommunikointi on ehdottoman tärkeää ja osana turvallisuutta. Tunneillani lisätäänkin itseensä ja toiseen luottamista sekä opetellaan eri tapoja kommunikoida parin kanssa.
Opettajana olen mm. rauhallinen, rento ja kannustava sekä tarkka linjoista, tekniikasta ja kokonaisvaltaisesta esiintyvyydestä. Tunneilleni on helppo tulla ja pääset sielä kokeilemaan ja oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi.

SANTERI KOIVISTO 9.9.

Handstands klo.13.30-14.30
Käsilläseisontatunti (60 min), jossa tehdään hyvä koko vartalon ja ranteiden lämmittely. Lämmittelyn jälkeen rakennetaan vahva ja suora käsilläseisonta erilaisilla voima- ja liikkuvuusharjoitteilla. Tasosta riippuen joko keskitytään perusteisiin tai harjoitellaan erilaisia käsilläseisonnan asentoja. Kaiken tasoisille.

Contortion / SuperStretch klo.14.45-15.45
Venyttely- ja notkeusakrobatiatunti (60 min), joka keskittyy yläkropan alueeseen. Tunnilla tehdään hyvä lämmittely, jonka jälkeen lähdetään rakentamaan helpoista asennoista kohti vaikeampia. Tunnilla harjoitellaan notkeusakrobatia-asentoja oman tason mukaan. Kaiken tasoisille.

Voguing klo.16.00-17.00
Asennetta esiintymiseen ja lattiasarjoihin (60 min). New Yorkissa 80-luvulla homojen kehittämä tanssilaji, joka sai alkunsa luonnehtimalla Vogue-lehden mallien poseerauksia. New Way Voguingissa tärkeää on täydellisen suorat linjat, kulmikkuus, notkeus sekä ennenkaikkea itsevarmuus ja ylväys. Tällä tunnilla harjoitellaan New Wayn perusteita ja poseerauksia sekä oman superstaran löytämistä. Kaiken tasoisille.

Santerin kaikki workshopit sopivat myös aloittelijoille.

Workshipit 38€/kpl, 99€/kaikki kolme.

PINJA SEPPÄLÄ / DUO MINJA 7.10.

 • Notkeus & Parinotkeusakrobatia 75min klo 13.30-14.45 / 28€
 • Handstands / Käsilläseisonta 75min klo 15-16.15 / 28€

Molemmat tiiviskurssit hintaan 50€
Notkeus & Parinotkeusakrobatia:

Tule kokeilemaan maailmalla kiertäneiden sirkusammattilaisten johdolla notkeusakrobatiaa.
Tunnilla tehdään erilaisia venyttelyharjoituksia ja notkeutta vaativia temppuja sekä yksin, että parin ja ryhmän kanssa.
Tunnin ohjaa Duo Minja eli Pinja Seppälä ja Milla Peijari.

Duo Minja on kiertänyt maailmaa esiintyen ammatikseen nyt noin 4 vuoden ajan esimerkiksi USA:ssa, Brasiliassa, Saksassa ja Arabiemiraateissa.
Ura heillä sai alkunsa Talent Suomi ohjelmasta vuonna 2012, jossa he pääsivät finaaliin asti. Sitä ennen tytöt treenasivat yhdessä hioen omaa tyyliään ja tekniikkaa Sorin Sirkuksella.
Molemmilla tytöillä notkeus on ollut osana elämää jo ihan pienestä pitäen. Pinja aloitti voimistelun 5 vuotiaana ja 16 vuotiaana siirtyi sirkusharrastuksen pariin, jossa notkeus oli yksi päälajeista. Milla aloitti sirkusharrastuksen jo 8 vuotiaana ja piakkoin otti notkeuden yhdeksi päälajikseen.

Handstands / Käsilläseisonta:

Käsilläseisonta on hyvä tapa kehittää vartalon hallintaa ja saada voimaa yläkroppaan. Käsilläseisontaa voi myös helposti yhdistää muihin lajeihin kuten tanssiin ja akrobatiaan, mutta ensin on kuitenkin tärkeää osata oikea tekniikka ja linjat. Notkeus auttaa käsilläseisonnan opettelussa, mutta se ei ole välttämätön.
Tule kokeilemaan kässäriä Pinjan kanssa!
Tunnin vaatimuksena on, että uskaltaa ponnistaa käsille ja seistä käsillä tukea vasten.

Pinja on ammatiltaan sirkusartisti. Hän on kiertänyt maailmaa esiintyen nyt noin 4 vuoden ajan esimerkiksi USA:ssa, Brasiliassa, Saksassa ja Arabiemiraateissa. Pinjan päälajeihin kuuluu käsilläseisonta sekä notkeusakrobatia.
Vahva voimistelutausta (11vuotta) on auttanut Pinjaa löytämään omat vahvuutensa ja kehittämään taitojaan sirkuksessa nopeasti.
 

PIIU PEKARI

”Olen aloittanut tankotanssin vuonna 2012 ja sen ohjaamisen vuonna 2014. Kilpailin ensimmäisen kerran vuoden 2016 SM-kisoissa, joissa sijoituin kolmanneksi. SM-kisoista pääsin edustamaan Suomea kansainvälisiin kilpailuihin. Viimeisin saavutukseni on hopeamitali vuoden 2017 SM-kilpailuista. Tunneillani keskitytään turvallisen ja puhtaan tekniikan lisäksi myös uusiin temppuihin, komboihin ja variaatioihin, eikä hauskanpitoa unohdeta!”

TRY NOT TO INVERT- (60min) klo 13.30-14.30 /35€
Tällä tunnilla opit uusia ja erikoisempia tapoja siirtyä tangolla liikkeestä toiseen. Invertit on niin nähty juttu!
Jatkotason tunti.

FLIP & SPIN- (60min) klo 14.45-15.45 /35€
Tunnilla tehdään heittoja, pyörähdyksiä, voltteja, volttipyörähdyksiä sekä kaikkea vauhdikasta ja hurjaa! Jatkotason tunti.

Tervetuloa tunneille!