Studio Move Finland Sweden

Vi undervisar dans i följande städer i Finland: Tammerfors – Åbo- Björneborg

SaraVi har många års erfarenhet av ett stort utbud av danskurser för barn, ungdomar och vuxna från nybörjare till avancerade studenter. Vi erbjuder många olika dansstilar, balett, jazz, showdans, hip hop, disco, vogue, pole dance … Vi erbjuder även privatlektioner på svenska.
Tävlingsteam / Prime Academy

Studio Move erbjuder också en mer kompetitiv dansmiljö för de studenter som vill ta sin dans till nästa nivå. Prime Academy och kompetitions teamerna finns för dansare från 6 års ålder ända till vuxna. Dansarna väljs med genom en audition process som äger rum i augusti. Mer information om att ansluta sig till akademin kontakta Anna: primeakatemia@studiomove.fi

Vår dansskola uppträder också i många olika evenemang,  vår skola har som mål att inte bara producera tekniskt skickliga dansare, men också lysande uppträdare.

Vuxnas lektioner och Pole Dance klasserna

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser för vuxna som du kan välja mellan, klasserna måste bokas i fördel via vårt bokningssystem där du också kan se tidtabellen. Prislista hittar du här. (Tanssistudion Hinnasto).
Privatlektioner

Vi erbjuder även privatlektioner för grupper. Boka din privata klass för en födelsedagsfest, svensexa/möhippa, med dina kontorskompisar eller annars bara för att perfektionera dina kunskaper  genom att skicka ett mail till anna@studiomove.fi. Vi har svenskspråkiga lärare.