Säännöt

LUKUKAUSITUNTIEN SÄÄNNÖT

Ilmoittautuminen ja aloittaminen

Ilmoittautuessasi hyväksyt tanssikoulun säännöt. Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautumiset tehdään nettisivujemme järjestelmän kautta.
Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on huolehdittava että tiedot ovat ajan tasalla.

Kokeilukerta

Uusi oppilas saa kauden alussa ensimmäistä opetuskertaa kokeilla, jolloin kerrasta ei peritä maksua. Kokeilukerralle tulee ilmoittautua järjestelmän kautta etukäteen.
Ilmainen kokeilukerta on voimassa tanssikoulun tunneilla (ei aikuisten irtotunneilla) ainoastaan syys- ja kevätkauden ensimmäisellä viikolla. Tämän jälkeen kokeilukerran hinta on 15€. Jatkavalta oppilaalta laskutetaan normaali kausimaksu.
Mikäli oppilas aloittaa kesken kauden otattehan yhteyttä laskutukseemme sopiaksenne maksusta: katrin@studiomove.fi.
Ilmoittautuminen kokeilukerralle on sitova. Ilmoittautuessaan asiakas hyväksyy, että kertamaksua ei palauteta ja lasku erääntyy maksettavaksi myös vaikka oppilas ei osallistuisi kokeilukerralle.

Mikäli oppilas ei jatka kokeilukerran jälkeen on peruutusilmoitus tehtävä kirjallisesti osoitteeseen: office@studiomove.fi ennen toisen tanssitunnin alkua.
Jatkavalta oppilaalta peritään täysi lukukausimaksu. Täysi lukukausimaksu peritään myös mikäli oppilas haluaa keskeyttää opintonsa myöhemmin saman kauden aikana.

Oppilaspaikka ja oppilaspaikan peruutus

Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarjoamme jonotuspaikkoja täynnä oleviin ryhmiin. Kun ilmoittaudut syyskaudelle siirtyy oppilspaikka aina automaattisesti kevätkaudelle.

Muistutamme että etusijalla ovat aina oppilaat jotka varaavat oppilaspaikan, mikäli ilmoittaudut kokeilukerralle emme voi taata oppilaspaikkaa jos ryhmä täyttyy.

Oppilaspaikka siirtyy automaattisesti syyskaudelta kevätkaudelle, kausimaksu maksetaan järjestelmän kautta 29.12.2017. mennessä.

Jos oppilas haluaa muuttaa ryhmää tai keskeyttää opintonsa syyskauden jälkeen on peruutusilmoitus tehtävä kirjallisesti osoitteeseen: office@studiomove.fi viimeistään kaksi viikkoa syyskauden loppumisen jälkeen mikäli oppilas ei jatka kevätkaudella. Tämän jälkeen myöhässä perutuista oppilaspaikoista laskutetaan toimistomaksu 10€.
Mikäli oppilaspaikka peruutetaan kevätkauden jo alettua laskutetaan kevätkausimaksu normaalisti. Oppilaspaikkaa ei voi perua suullisesti vastaanottoon eikä opettajalle. Tunneilta poisjääminen ei ole peruutus.

Kilparyhmät ja Valmennusryhmät

HUOMIO! Kilparyhmät sekä valmennusryhmät laskutetaan edelleen sähköpostitse. Kilparyhmiin sekä valmennusryhmiin sitoudutaan koko lukuvuodeksi, yhteensä 10kk, asiakas hyväksyy oppilaspaikan vastaanottaessaan laskun maksamisen kokonaisuudessaan. Myös osissa valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas keskeyttäisi kesken kauden. Kilparyhmiin ja Valmennusryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden, ota yhteyttä toimistoomme sopiaksesi laskutuksesta: katrin@studiomove.fi.

Leirit, Kurssit ja Workshopit

Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas ei osallistuisi. Palautukset vain lääkärintodistusta vastaan.

Poissaolojen Korvaus

Oppilas voi korvata poissaolot toisella samanpituisella tunnilla saman kauden aikana. Poissaoloja ei voi käydä korvaamassa etukäteen. Suosittelemme olemaan yhteydessä korvaavan tunnin opettajaan hyvissä ajoin ennen korvaamista.

Tiedotteet

Tanssikoulu tiedottaa toiminnastaan nettisivuillaan sekä sähköpostitse. Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla.
Muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostise toimistoomme: office@studiomove.fi.

Laskutus ja Kausimaksu

Kaikki tiedustelut koskien maksuja sähköpostitse: katrin@studiomove.fi.
Tanssikoulu on ottanut käyttöön uuden maksupalvelun syyskaudesta 2016 alkaen. Tanssikauden maksut maksetaan jatkossa kätevästi verkossa
ilmoittautumisen yhteydessä maksulinkin kautta. (Tämä ei koske Primeakatemian oppilaita).

Sähköpostilaskua koskevat tiedot: Mikäli oppilas ei maksa kausimaksuansa maksulinkin kautta lähetämme kausimaksusta laskun johon lisätään 10€:n toimistokulut.
Mikäli haluatte maksaa kausimaksun osissa tai sopia maksusuunnitelmasta olettehan yhteydessä laskuttajaamme hyvissä ajoin ensimmäisen tanssitunnin jälkeen. Kahdessa erässä voi maksaa suoraan järjestelmässämme.

Asiakas on vastuussa laskun saapumisesta, tarkistathan roskapostisi!
Mikäli laskua ei ole saapunut neljännen tanssitunnin jälkeen ota yhteyttä laskuttajaamme.
Asiakas on vastuussa mahdollisista huomautuskuluista ja ylimääräisistä kuluista mikäli lasku on mennyt esimerkiksi roskapostiin.

Lukukausimaksu on sitova. Koulu ei palauta lukukausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää opintonsa.

 Myös useammassa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi.

Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata.

Palautuksista vähennämme aina toimistokulut 10€.

Alennukset

Lukukausitunneissa perhealennus lasketaan jokaiselle perheenjäsenelle (tämä ei koske irtotuneja).

Vakuutus

Oppilaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.
Tanssikoululla on vastuuvakuutus joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Tunneista

Tuntien minimi oppilasmäärä on 5 hlöä jotta tunti pidetään lukujärjestyksessä koko kauden jos ei toisin ole ilmoitettu.
Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan tanssikoulumme toimesta palautetaan kausimaksu mikäli oppilas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.
Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.

Yleistä

Huomioittehan että varaamme tunneistamme tarvittaessa 5 minuuttia siirtymisiin ym pakollisiin valmisteluihin.

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan tanssistudion aulassa.Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus josta opettajan on hyvä tietää.

Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti toimistoomme, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Pidätämme oikeuden kaikkiin koreografioihin. Meillä opittuja ohjelmia tai koreografioita ei saa
esittää julkisesti, eikä niillä saa kilpailla ilman koulumme lupaa.

 

IRTOTUNTIEN SÄÄNNÖT SEKÄ VARAUSJÄRJESTELMÄN SÄÄNNÖT
Varausjärjestelmän käyttöehdot

Varausjärjestelmä löytyy täältä: https://www.varaaheti.fi/studiomove/fi

Ilmoittautumalla tunneille hyväksyt samalla säännöt ja ehdot, luethan ne huolellisesti läpi. Tanssitunnit ovat irtonaisia tunteja, joten aloittaa voit koska vaan!

Tunneille osallistuminen:

Tunneille voi osallistua 15 vuotta täyttänyt henkilö. Jos sinulla on jokin pysyvä tai tilapäinen sairaus, vamma tai lääkitys, tarkista aina lajin sopivuus sinulle lääkäriltäsi ennen lajin aloittamista. Tunneille osallistutaan omalla vastuulla, ja suosittelemme kaikille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta. Huoltajan luvalla olemme poikkeustapauksissa päästäneet irtotunneillemme 15 vuotta nuorempia henkilöitä.

Tuntien varaaminen:

Tunnit varataan nettisivuiltamme varausjärjestelmämme kautta ja maksetaan paikan päällä, ennen tuntia. Sinulla voi olla vain 7 voimassa olevaa varausta kerralla.Alaikäisen tulee tehdä varaukset vanhemman valvonnan alaisena.

Tuntien peruminen:

Varatut tunnit tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Peruutukset tehdään kirjautumalla sisään kohdasta omat varaukset.

Huom! Peruuttamatta jätetyt tai myöhässä perutut tunnit laskutamme automaattisesti. LASKU TULEE SÄHKÖPOSTIIN! Laskun summaa 15€ voi hyödyntää seuraavalla ostokerralla tuomalla maksukuitin. Maksukuitti on käytettävissä tunneillemme 12kk. Kuitilla voit vähentää ostosummaa ostaessasi esimerkiksi kertamaksun, 5- tai 10-kerran kortin. Huomioi kuitenkin että hyväksymme enintään kaksi laskua hyödynnettäväksi per ostokerta.

Maksaminen:

Irtotunnit maksetaan paikan päällä tai etukäteen järjestelmästämme. Ostaessasi järjestelmästä etukäteen prepaid-kortin säästät aikaa ja vaivaa, korttisi säilyy kätevästi sähköisesti järjestelmässämme . Jo ostettuja kausikortteja tai 10 kerran kortteja ei vaihdeta takaisin rahaksi. Kaikki kortit ovat henkilökohtaisia. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Korttien voimassaoloaika:

Kortit ovat voimassa ilmoitetun ajan.

Tuntimuutokset:

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäsiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.
Pidätämme oikeuden peruuttaa tunnin mikäli ilmoittautuneita on vähemmän kuin 3.
Peruutuksista ilmoitamme aina henkilökohtaisesti tekstiviestillä tunnille mukaan ilmoittautuneille.
Tarkistathan että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja että olet kirjoittanut yhteystietosi oikein.

Studio Move pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.
Lisätietoja säännöistämme saa sähköpostitse office@studiomove.fi tai puhelimitse 010 322 3333.