Esittely

Tampere-Turku-Pori

_JMM2078

STUDIO MOVE on tanssi- ja akrobatiakoulu. Kotimainen perheyritys on perustettu rakkaudesta tanssimiseen
ja liikumiseen vuonna 2005. Tunneillemme pääsee Tampereella, Turussa ja Porissa.
Avaamme Ylöjärvelle uuden toimipisteen vuonn 2018! Koulussamme työskentelee tällä hetkellä yli 50 ohjaajaa, jokainen omaa vahvan taustan oman lajinsa opettamiseen.

Jo yli 10 vuoden kokemuksella monipuoliset liikunta- ja tanssinharrastusmahdollisuudet lapsille, nuorille sekä aikuisille aloittelijoista edistyneisiin.
Tarjoamme tanssiniloa kaikille, haluamme tarjota sitä myös sinulle!

Saat meiltä ammattitaitoista opetusta mm. seuraavissa tanssilajeissa: lastentanssi, showtanssi, jazz, baletti, disco,
nykytanssi, hiphop, reggaeton, vogue…. Ja seuraavissa akrobatialajeissa: Ilma-akrobatia, tankotanssi, rengastrapetsi, pariakrobatia… Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kehonhuoltotunteja.

Lukukausitunnit ovat lukujärjestyksen mukaisia ja seuraavat opetussuunnitelmaa. Koreografia etenee tunti tunnilta ja esiintymistanssia harjoitellaan tanssikoulun kevät- ja joulunäytöksiin. Tanssikoulumme oppilaat
pääsevät myös esiintymään erilaisissa tapahtumissa.

Irtotunnit mahdollistavat myös epäsäännöllisen harjoittelun. Tunneille voi tulla mukaan myös kesken kauden.
Halusit sitten herättää vanhan harrastuksen takaisin mieleesi tai aloittaa kokonaan uuden lajin;
tarjoamme haasteita jokaiselle! Irtotunteihin ei vaadita jäsenyyksiä tai sitoutumisia, voit harrastaa silloin kun sinulle
sopii! Irtotunnit mahdollistavat sen että voit aloittaa koska tahansa sillä tunnit eivät seuraa edellisen viikon tanssisarjoja. Varaa paikkasi tunneiltamme ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto; voit käydä kertamaksulla, 5- tai 10-kerran kortilla, tai ostaa kuukausi- tai kausikortin.  Aloittaa voit koska tahansa, kaikki tunnit näet varausjärjestelmästämme, rekisteröitymällä pääset varailemaan tunteja! Edistyneille aikuisille suosittelemme lukujärjestyksen mukaisia ryhmätunteja.
Irtotunteina tankotanssia, rengastrapetsia, silkkejä, kehonhuoltoa, pilatesta… tarkista oman kaupunkisi tarjonta varausjärjestelmästä.

Koulullamme on myös oma kilpavalmennustoiminta johon otetaan motivoituneita edistyneitä  tanssijoita jotka
haluavat harjoitella useamman kerran viikossa, esiintyä sekä osallistua kilpailuihin.
Primeakatemia kouluttaa huipputanssijoita, tarjoamme laadukasta ja monipuolista opetusta! Primeakatemia toimii Tampereella ja Turussa.

Ohjelmapalveluja kaikille! Studiollamme on laaja valikoima ohjelmapalveluita, tarjoamme yrityksille sekä yksityisille laadukkaita sekä räätälöityjä kokonaisuuksia. Tuotamme ammattitaidolla näyttäviä esityksiä yritysten tilaisuuksiin, tapahtumiin sekä ravintoloihin. Järjestämme myös ohjemaa polttareihin, tyky-päiviin ja pikkujouluihin! Meiltä myös tanssinopetusta hääpareille, ja räätälöidyt häätanssit. Erikoisuuksiimme kuuluvat myös tanssistudiollamme järjestettävät tanssisynttärit lapsille ja nuorille! Ohjelmapalvelut löydät täältä.

Tervetuloa tunneillemme ja upean harrastuksen pariin!

Rakkaudesta tanssimiseen ja liikkumiseen,

Dance is our passion!

STUDIO MOVE

010 322 3333

office@studiomove.fi