Tankotanssi

Tankotanssi eli pole dance on peräisin sirkusmaailmasta. Tankotanssista on tullut suosittu liikuntalaji joka yhdistää monipuolisesti ja tehokkaasti kehonhallinan, kuntoilun ja tanssin. Laji kehittää lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Tarjoamme tankotanssitunteja Tampereella, Porissa sekä Turussa. Porissa tunnit pidetään studiollamme osoitteessa Satakunnankatu 35B, 3.krs.

  • Kenelle tankotanssi sopii?

Tankotanssi sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita. Tanssistudiomme tunnit ovat suunnattuja aikuisille, tunneillemme ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat (alle 15-vuotiaat ainoastaan huoltajan kirjallisella luvalla). Jos sinulla on jokin sairaus, jonka ajattelet hankaloittavan liikkumista, keskustelethan ensin lääkärisi kanssa lajin sopivuudesta sinulle. Raskauden aikana ei ole suositeltavaa harrastaa tankotanssia tapaturmariskin sekä nivelten löystymisen vuoksi . Raskauden jälkeiselle palautumiselle on myös hyvä jättää aikaa noin 4 kuukautta jotta vatsalihakset ehtivät palautumaan.

  • Mitkä varusteet?

Tankotanssitunneille voit tulla mukavissa liikuntavaatteissa. Tarvitset mukaan lyhyet shortsit tangolla tehtäviä pitoja varten. Iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista, jotta tangolla pystyy tekemään pitoja Voit olla tunneillamme joko paljain jaloin tai sukilla.. Oma pieni pyyhe mukaan tangon pyyhkimiseen tunnin aikana. Kaikki sormukset, rannekorut sekä isot korvakorut on otettava pois tunnin ajaksi. Sortseissa ei saisi olla metalliosia tai muuta joka voisi vahingoittaa tankojen pintaa.

  • Mistä aloitan?

Varaa tuntisi rekisteröitymällä varausjärjestelmäämme TÄSTÄ. Jokaiselle tunnille varataan paikka. Pole Start-tunti on aloittelijoille sopiva tunti jossa käydään läpi tankotanssin perustekniikkaa, pyörähdyksiä, tangolla istumista sekä seisomista. Suosittelemme aloittelijoita käymään Start-tunneilla noin 2-4- kertaa ennen siirtymistä Pole 1-tasolle. Tunnit maksetaan vastaanotollemme ennen tuntien alkua, maksuvälineinä käyvät käteisen ja maksukorttien lisäksi myös Smartum- sekä Virike-setelit.

Hinnasto tankotanssitunneille/ aikuisten kerta- ja sarjakortit

  • Kertamaksu 16€
  • 5-kerran kortti 70€ (voimassa 3kk)
  • 10-kerran kortti 115€ (voimassa 5kk)

Meillä käyvät maksuvälineinä ainoastaan käteinen. Lisäksi myös liikunta- ja kulttuurisetelit sekä virikesetelit. Maksuvälineenä käyvät myös Ticket Mind&Body ja Sporttipassi.
Opiskelijoille -10% kaikista korteista (ei koske kertamaksua tai tarjouksia).

Maksuvälineenä Porissa käy ainoastaan käteinen, lasku, smartumin tai virikkeen setelit.

Tervetuloa haastamaan itsesi!