Kurssit & Leirit Turku

Vierailevia ohjaajia, & vauhdikkaita tanssileirejä joista ei tanssi lopu!

Haluamme tarjota oppilaillemme parhaat mahdollisuudet kehittyä tanssijoina! Tiiviskurssit ja leirit tarjoavat mahdollisuuden kehittyä ja löytää niin tutuilta kuin vierailevilta opettajilta uusia näkökulmia ja uusia haasteita! Päivitämme kurssikalenteriin uudet kurssit ja leirit sitä mukaan kun päivämäärät varmentuvat. Ilmoittaudu mukaan! Suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa, paikkoja on aina rajoitetusti.

Kurssikalenteri:

 • Primeakatemian leirit 4.-7.6.18!

  Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä

 • 9.6.18 Annika Alangon Workshopit!Anniina Alanko poleworkshop

Ilmoittautuminen Annika Alangon Workshopeihin

RECKLESS POLE – DYNAMIC TRICKS:
9.6.18 klo 12.15-13.30 (75min)
Dynaamisia temppuja staattisella tangolla: fonjiharjoitteita, otteenvaihtoja, flippejä, hyppyjä tangolle ja tangolta pois. Tunti soveltuu edistyneemmille, joilla invert ja olkanousu on jo hallussa. Tältä tunnilta saat hyvät progressiot ja vinkit liikkeiden turvalliseen harjoitteluun.

LOW POLEFLOW – OPEN LEVEL:
9.6.18 klo 13.30-14.45 (75min)
Annikan tyylille ominaisia liikkeitä ja siirtymiä tangolla ja lattialla ja sillä välillä. Low pole soveltuu kaiken tasoisille tankoilijoille aloittelijoista edistyneisiin. Tunnille kannattaa varata mukaan paita, jolla saa halutessaan peitettyä olkapäät.Annika Alanko handstand

HANDSTAND (ei tangolla):
9.6.18 klo 15.00-16.00 (60min)
Avoimen tason käsilläseisontatunti joka soveltuu kaiken tasoisille aloittelijoista edistyneisiin. Tehokas hartioita ja keskivartaloa vahvistava alkulämmittely, jonka jälkeen treenataan käsilläseisonta-asentoja hauskoilla – ja monipuolisilla harjoitteilla.

 

 

Ilmoittauminen leireille:

ILMOITTAUDU

 

 • Prinsessaleiri 4-6-vuotiaille pikkutanssijoille

Ma 11.6. klo 09.30-12.30
Studio Move – Rauhankatu 15
Hinta: 30€
Ohjaaja: Aino Kovalainen

OHJELMA: Prinsessaleiri on joka pikkutanssijan unelmaleiri. Leiripäivänä kokeillaan erilaisia tanssityylejä ja tehdään omia tansseja. Päivän lopuksi esiinnymme yhdessä tekemällämme tanssilla. Leiripäivään saat ottaa mukaan pienet eväät jotka nautitaan tanssien välissä. Muista myös vesipullo! Asustukseksi käy mikä tahansa mukava liikunta-asu. Liikumme salissa paljain varpain tai tanssitossuilla.

 • Akrobatia workshop +13-vuotiaille nuorille ja aikuisille

Ma 11.6. klo 12.30-15.30
Studio Move – Rauhankatu 15
Hinta: 30€
Ohjaaja: Mia Toivola

OHJELMA: Workshopissa harjoitellaan perus lattia-akrobatialiikkeitä kuten kärrynpyöriä, kuperkeikkoja sekä muita akrobaattisia liikkeitä ja niiden yhdistelmiä. Lisäksi harjoitellaan käsillä seisontaa aloittaen ensin helpommista harjoitteista siirtyen haastavampiin liikkeisiin. Workshopissa otetaan huomioon jokaisen osallistujan lähtötaso ja liikkeitä pilkotaan sopivasti jokaisen tasolle sopiviksi. Kurssi sisältää myös asiaan kuuluvat liikkuvuusharjoitteet.

Päälle mukavat joustavat treeniin soveltuvat vaatteet. Hiukset kiinni ja juomapullo mukaan. Otathan kevyet ja terveelliset eväät mukaan jotta energiaa riittää.

 • Tanssileiri  7-9-vuotiaille

Ti-Pe 12.-15.6.  klo 9-12 (alkeis- ja 1 tason tanssijoille)
Studio Move – Rauhankatu 15
Hinta: 120€
Ohjaaja: Iida Honko

OHJELMA: Tanssileirimme tarjoavat mahdollisuuden kehittyä ja oppia intensiivisesti uutta lyhyessä ajassa. Tanssileirillä harjoitellaan show & lyrical jazz- tanssisarjoja sekä kehitetään omaa tanssitekniikkaa, akrobatiaa ja lattiatyöskentelyä.

Otathan kevyet ja terveelliset eväät mukaan jotta energiaa riittää. Muista juomapullo! Päälle mukavat joustavat tanssivaatteet. Voit tanssia sukilla tai paljain jaloin.

 • Lasten Aerial Acro -leiri 8-13-vuotiaille

Ti-Pe 12.-15.6.  klo 12-15
Studio Move – Rauhankatu 15
Hinta: 120€
Ohjaaja: Charlotta Ingraeus

OHJELMA: Lasten Aerial Acro -leirillä harjoitellaan helppoa akrobatiaa maassa sekä ilmassa, yksin ja ryhmässä. Temppuilemme ilma-akrobatiavälineillä: rengastrapetsilla ja silkeillä sekä harjoittelemme akrobatiaa ja rakennamme ihmispyramideja.

Varustus: Mukavat joustavat treeniin soveltuvat vaatteet, hiukset kiinni ja juomapullo. Ota myös terveellistä ja pientä evästä mukaan.

 • Joogakurssi 10-16-vuotialle nuorille

Päivä ja kellonaika päivitetään lähiaikoina!
Studio Move – Rauhankatu 15
Hinta: päivitetään lähiaikoina!
Ohjaaja Marjut Nyholm

OHJELMA: Kurssilla tehdään dynaamisia, vahvistavia ja kehoa lempeästi avaavia joogaliikkeitä sekä tutustutaan ilmajoogasilkin avulla tehtäviin akrobatisiin liikkeisiin. Lopuksi rauhoitutaan ja teemme rentoutumista tukevia harjoituksia! Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin jo joogaan tutustuneille!

Päälle mukavat ja joustavat treenivaatteet. Joogaamme paljain jaloin tai liukuestesukat mukaan. Ota mukaan juomapullo ja välipalaksi vaikkapa hedelmä!

 

Back to School leirit & workshopit

 • Commercial show & heels Workshop +13-vuotiaille nuorille & aikuisille / avoin taso (aiempaa tanssitaustaa suositellaan)

Ma 6.8. klo 12.45-16.45
Studio Move – Rauhankatu 15
Hinta: 30€
Ohjaaja: Iida Honko

OHJELMA: Commercial show & heels workshop koostuu kahdesta 90min puoliskosta. Ensimmäisellä puoliskolla tehdään commercial show koreota ja toinen puolisko painottuu commercial heels:n, jossa koreon lisäksi harjotellaan mm. kävelyitä ja käännöksiä. Workshopissa haetaan musikaalisuutta, commercial (eli musiikkivideo) tanssityyliä sekä asennetta ja itsevarmuutta tanssiin.

Otathan kevyet ja terveelliset eväät mukaan jotta energiaa riittää. Päälle mukavat joustavat tanssivaatteet. Commercial workshopissa tarvitset kengät molemmilla tunneilla; show osuuteen sisäkäyttöön soveltuvat tennarit/lenkkarit ja heels osuuteen sisäkäyttöön soveltuvat tukevat korkokengät. HUOM! Piikkikoroilla ei saa tanssia turvallisuuden ja tanssisalin lattian vuoksi.

 • Aerial Acro – workshop + 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille

Ti 7.8. klo 13.30-16.30
Studio Move – Rauhankatu 15
Hinta: 30€
Ohjaaja: Mari Reijonen

OHJELMA: Aerial Acro -workshopissa harjoitellaan ilma-akrobatian perusteita rengastrapetsilla ja silkeillä, ja edetään osallistujien mukaan myös haastaviin liikkeisiin. Lisäksi kehitämme päivän aikana ilma-akrobaatin tarvitsemaa voimaa, venyvyyttä ja liikeratoja lattiatasossa.

Ota kurssille mukaan joustavat vaatteet, mieluusti myös pitkähihainen paita, vesipullo ja halutessasi pientä evästä tauolla syötäväksi. Laitathan hiukset kiinni kurssin ajaksi. Muista vesipullo!

 • Pole dance & Aerial hoop -day nuorille & aikuisille

La 28.7. klo 15.30-19.00 (3h 30min)
Studio Move – Rauhankatu 15
Hinta: 40€
Ohjaajat: Ana Susi, Tiia Ollila, Tanja Susi

OHJELMA: Aloitamme alkulämmittelyllä joka sisältää mm. akrobatiaa ja pariakrobatiaa. Päivän ohjelmaan kuuluu tanko-osuus, tanko duo-osuus, aerial ring sekä aerial duo osuus sekä loppuvenyttely. Osuuksien välillä on päivän aikana 30min tauko, jonka aikana on mahdollista syödä omia eväitä.

Varusteiksi Pole dance & aerial hoop päivään tanko-osuutta varten tarvitset shortsit ja topin, sekä rengasosuuteen ihonmyötäiset pitkät vaatteet jotta vältyt hiertymisiltä. Otathan omat eväät mukaan sillä päivä on fyysinen!

 

Studiollamme on jääkaappi jossa voi säilyttää eväitä leirien ja worskhopien aikana.

Tervetuloa!

 

 

Suosittelemme kurkkaamaan myös Tampereen Tiiviskurssit!