Kurssit & Leirit Turku

Vierailevia ohjaajia, & vauhdikkaita tanssileirejä joista ei tanssi lopu!

Haluamme tarjota oppilaillemme parhaat mahdollisuudet kehittyä tanssijoina! Tiiviskurssit ja leirit tarjoavat mahdollisuuden kehittyä ja löytää niin tutuilta kuin vierailevilta opettajilta uusia näkökulmia ja uusia haasteita! Päivitämme kurssikalenteriin uudet kurssit ja leirit sitä mukaan kun päivämäärät varmentuvat. Ilmoittaudu mukaan! Suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa, paikkoja on aina rajoitetusti.pole showcase 17.3.18

Kurssikalenteri:

RECKLESS POLE – DYNAMIC TRICKS:
9.6.18 klo 12.15-13.30 (75min)Anniina Alanko poleworkshop
Dynaamisia temppuja staattisella tangolla: fonjiharjoitteita, otteenvaihtoja, flippejä, hyppyjä tangolle ja tangolta pois. Tunti soveltuu edistyneemmille, joilla invert ja olkanousu on jo hallussa. Tältä tunnilta saat hyvät progressiot ja vinkit liikkeiden turvalliseen harjoitteluun.

LOW POLEFLOW – OPEN LEVEL:
9.6.18 klo 13.30-14.45 (75min)
Annikan tyylille ominaisia liikkeitä ja siirtymiä tangolla ja lattialla ja sillä välillä. Low pole soveltuu kaiken tasoisille tankoilijoille aloittelijoista edistyneisiin. Tunnille kannattaa varata mukaan paita, jolla saa halutessaan peitettyä olkapäät.

HANDSTAND (ei tangolla):
9.6.18 klo 15.00-16.00 (60min)
Avoimen tason käsilläseisontatunti joka soveltuu kaiken tasoisille aloittelijoista edistyneisiin. Tehokas hartioita ja keskivartaloa vahvistava alkulämmittely, jonka jälkeen treenataan käsilläseisonta-asentoja hauskoilla – ja monipuolisilla harjoitteilla.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen päivitetään lähiaikoina!

Annika Alanko handstand

 

Suosittelemme kurkkaamaan myös Tampereen Tiiviskurssit!