Tarjoamme Tankotanssitunteja Tampereella, Turussa ja Porissa.

Alla löydät kuvaukset tankotanssitunneistamme:

  • Pole Start

Pole Start on helppo tankotanssitunti joka on suunnattu aloittelijoille. Aloittaa voit koska tahansa. Tunneilla opetetaan tankotanssin alkeita, ja opastetaan lajin turvalliseen harjoitteluun. Opit peruspyörähdyksien lisäksi seisomaan ja istumaan tangolla.

  • Pole 1

Pole 1 -tunneilla opetellaan peruspyörähdykset, tangolla istuminen ja seisominen. Tunneilla opetellaan myös yhdistämään liikkeitä. Tunti ei vaadi muuta aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, kuin muutaman Pole Start -tunnin aluksi.

  • Pole 2

Pole 2-tunnit soveltuvat jo peruspyörähdyksien ja -tekniikan hallitseville.
Näillä tunneilla pääset tekemään vaikeampia pyörähdyksiä sekä harjoittelemaan inverttejä eli ylösalaisin kääntymistä tangolla! Myös liikkeet kuten skorpioni ja kaksonen kuuluvat tunnilla opeteltaviin uusiin liikkeisiin.

  • Pole 3

Pole 3 soveltuu edistyneille tankotanssijoille. Voit osallistua tunnille kun hallitset jo 1-2 tasojen pyörähdykset sekä 2-tasolla opeteltavan invertin. Pole 3 -tunneilla opetellaan uutena liiketyyppinä ylösalaisin käsien varassa tehtävät liikkeet kuten aysha erilaisilla otteilla ja siirtymillä, jatkettu perhonen, iquana jne. sekä harjoitellaan pidempiä liikeyhdistelmiä aikaisemmilla tasoilla opetelluista liikkeistä.

  • Pole 4

Pole 4 on haastavin tankotanssituntimme. Voit osallistua tunnille kun hallitset jo ayshan ja sinulle on hyvin helppoa tehdä skorpioni ja kaksonen ja niiden välinen siirtymä. Tunnilla opetellaan haastavia liikeyhdistelmiä esim. ayshasta sekä tiputus-tyyppisiä vauhdikkaampia liikkeitä.

  • Pole Spin

Spin-tunnilla tavoitteena on oppia hallitsemaan oikeanlainen tekniikka pyörivällä tangolla. Tule itse toteamaan kuinka liikkeistä tulevat näyttävempiä pyörivällä tangolla!

  • Pole Dance, Pole Burlesque

Tanssi on erittäin tärkeä osa tankotanssia, Pole Dance on jokaiselle tankotanssijalle suunnattu hauska ja vauhdikas tunti jossa opit yhdistelemään liikkeitä koreografiaksi! Tunnilla harjoitellaan yksi tai useampi tanssisarja hyödyntäen tankoa.  Koreografioiden lisäksi tunneilla harjoitellaan niissä tarvittavaa tekniikkaa sekä venytellään lopuksi. Tanssimme paljain jaloin. Tunnit sopivat Pole 1-tasosta eteenpäin. 

  • Pole Workout & Stretch

Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin! Tunnilla keskitytään lihasvoiman ja kestävyyden kehittämiseen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, voimaliikkeiden harjoittelusta ja päivän intensiiviharjoituksesta. Intensiiviharjoitus on kullakin kerralla erilainen ja sovitetaan tarvittaessa osallistujien taitotason mukaisesti. Tangolla tehtävissä harjoitteissa käytetään perustekniikoita Pole 1 ja 2 -tasoilta. Tunti soveltuu kaikille Pole 1 – 4 tasoisille tanssijoille. Lopuksi venyttelyt.

  • Pole Training

Pole training tunnilla saat harjoitella itsenäisesti tangolla! Voit tulla treenaamaan omaan tahtiisi vapaalla treeniajalla! Käytössäsi ovat studion tangot ja tilat. Ota oma lempimusiikkisi ja vaikka treenikaveri mukaan! Varsinaista ohjausta tunneilla ei ole. Vapaan treeniajan käyttö edellyttää, että olet käynyt ainakin yhdellä Start-tunnilla aikaisemmin.

  • Pole Kids

Tunnit lapsille ja nuorille. Liikuntamuotona laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota, ja tankoilu sopii kaikille! Tunneilla harjoitellaan pyörähdyksiä kuten peruspyörähdys, palomiespyörähdys, tuolipyörähdys jne. Staattisista liikkeistä opetellaan muun muassa tangolla istuminen ja seisominen. Kurssilla käytetään staattisten tankojen lisäksi myös vauhdikkaampia pyöriviä tankoja. Tangoilla pääsee kieppumaan ja roikkumaan myös oman mielikuvituksen rajoissa. Ketterimpien voimistelijoiden kanssa tehdään temppuja myös pääalaspäin ja kiivetään tankoa ylös. Pole Kids-tunneille pääsee mukaan syyskauden alussa ja kevätkauden alussa, ryhmät ovat lukujärjestyksen mukaisia tunteja ja ryhmiin ilmoittaudutaan mukaan koko kaudeksi. Pole Kidsit myös esiintyvät.

Tuntikuvaukset löydät myös varausjärjestelmämme.