Yleistä Tampere

Studio Move täyttää tänä syksynä 10 vuotta!
Tunteja Tampereella useassa toimipisteessä: Keskusta-Nekala-Ikuri-Ruotula-Nokia-Ylöjärvi
sekä uutuutena syksyllä 2015 KANGASALA! Tampereen studiomme sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 6A, ja toiminta uudessa 700m2 tanssihallissamme Nekalassa aloitettiin syksyllä 2014!

Saat meiltä ammattitaitoista opetusta mm. seuraavissa lajeissa: lastentanssi, showtanssi, lyrical jazz, baletti, disco, hiphop, MTV-dance, reggaeton, commercial dance, tankotanssi, ilma-akrobatia, pilates…. Uutuuslajit: Sirkus, Notkeusarkobatia, Aerial Kids (ilma-akrobatia lapsille).

Tanssikoulun tunnit ovat lukujärjestyksen mukaisia ja seuraavat opetussuunnitelmaa. Koreografia etenee tunti tunnilta ja esiintymistanssia harjoitellaan tanssikoulun kevät- ja joulunäytöksiin. Tanssikoulumme oppilaat pääsevät myös esiintymään erilaisissa tapahtumissa. Tanssikoulun tunneille varataan aina oppilaspaikka nettisivujemme kautta. Ilmaiselle kokeilukerralle pääsee aina kauden ensimmäisellä viikolla, muista ilmoittautua myös kokeilukerralle.Sara

Primeakatemia Tampereella tarjoaa kilpavalmennustoimintaa johon otetaan motivoituneita edistyneitä  tanssijoita jotka haluavat harjoitella useamman kerran viikossa, esiintyä sekä osallistua kilpailuihin.
Primeakatemia kouluttaa huipputanssijoita, tarjoamme laadukasta ja monipuolista opetusta! Lisätietoja saat täältä.

Tanssitunteja aikuisille! Tanssikoulumme tarjoaa Tampereen
monipuolisimman tuntitarjonnan aikuisille.
Irtotunnit mahdollistavat tanssin harrastamisen myös kiireiseen arkeen, voit valita itse milloin tanssit!
Halusit sitten herättää vanhan harrastuksen takaisin mieleesi tai aloittaa kokonaan uuden lajin;  tarjoamme haasteita jokaiselle!
Irtotunnit sopivat hyvin aloittelijoille tai jo tanssia harrastaneille.
Tampereella kaikki irtotunnit studiollamme os. Kauppakatu 6A, 2krs, keskustorin vieressä. Aikuisille suunnatuilla irtotunneilla löytyy mm. seuraavia lajeja: Tankotanssi, Showdance, Reggaeton, Burlesque, Syvävenyttely, Ilma-akrobatia, Pilates… Irtotunteihin ei vaadita jäsenyyksiä tai sitoutumisia, voit harrastaa silloin kun sinulle sopii! Irtotunnit mahdollistavat sen että voit aloittaa koska tahansa sillä tunnit eivät seuraa edellisen viikon tanssisarjoja. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto, varaa paikkasi tunneiltamme ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto; voit käydä kertamaksulla, 5- tai 10-kerran kortilla, tai ostaa kuukausi- tai kausikortin.  Aloittaa voit koska tahansa, kaikki tunnit näet varausjärjestelmästämme, rekisteröitymällä pääset varailemaan tunteja! Edistyneille aikuisille suosittelemme tanssikoulun lukujärjestyksen mukaisia tunteja. Innokkaimmille on myös tarjolla tanssikoulun lukujärjestyksen mukaisia aikuisten showdance-ryhmiä jossa harjoitellaan tavoitteellisemmin. Tule muuttamaan askeleesi tanssiksi!

Ohjelmapalveluja ja yksityistunteja kaikille! Häät, Polttarit, Synttärit tai tapahtuma tiedossa? Studiollamme on laaja valikoima ohjelmapalveluita, tarjoamme yrityksille sekä yksityisille laadukkaita sekä räätälöityjä kokonaisuuksia. Tuotamme ammattitaidolla näyttäviä esityksiä yritysten tilaisuuksiin, tapahtumiin sekä ravintoloihin. Järjestämme myös ohjemaa polttareihin, tyky-päiviin ja pikkujouluihin! Meiltä myös tanssinopetusta hääpareille, ja räätälöidyt häätanssit. Erikoisuuksiimme kuuluvat myös tanssistudiollamme järjestettävät disco- ja tanssisynttärit lapsille ja nuorille! Ohjelmapalvelut löydät täältä. Vuokraamme myös tilojamme ulkopuolisille.

Tervetuloa tunneillemme ja upean harrastuksen pariin!

Rakkaudesta tanssimiseen – rakastu sinäkin!