top of page

Toiminta päättyy Turussa kesäkuussa

Tärkeä tiedote kaikille Movelaisille Turussa

 

Tätä viestiä ei ole helppo kirjoittaa.

 

Studio Move on ehtinyt toimia Turussa nyt pyöreät 10 vuotta.

Toiminta alkoi vuonna 2013 yhtenä päivänä viikossa Sport Sirkassa, kun Tampereella pitkään opettanut Juulia muutti Turkuun ja lähti perustamaan uutta koulua. Toiminta on jatkunut sieltä omiin toimitiloihin Rauhankadulle ja vielä sen jälkeen nykyisiin tiloihin Saippuacenteriin. Vuosien varrella olemme nähneet paljon iloa ja onnistumisia ja kokeneet merkityksellisiä hetkiä yhdessä - nähden monen lajin, opettajan ja oppilaan kehityskaaren!
Asiakkaita on kymmenen vuoden aikana käynyt meillä tuhansia, opettajiakin on ollut kaiken kaikkiaan vuosien varrella lähes 100  ja onkin ollut hienoa tuoda meidän tanssitunnit, tankotanssi ja ilma-akrobatia Turkuun!

 

  • Viimeiset vuodet eivät ole olleet helppoja - olemme taistelleet koronarajoitusten, energiakriisin ja hintojen yleisen nousun keskellä ja yrittäneet löytää kestäviä ratkaisuja jatkoon. Olemmekin ikuisesti kiitollisia kaikille opettajillemme ja oppilaille, jotka ovat meillä opettaneet ja harrastaneet ja tukeneet toimintaa. Nyt on valitettavasti annettu kaikkemme, eikä meillä ole enää mahdollisuuksia jatkaa toimintaa.
     

  • Haikein mielin joudumme kertomaan, että toiminta Turussa päättyy meidän osalta kesäkuussa.  

  • Kevätkausi pidetään kuten ilmoitettu, eli tunnit jatkuvat normaalisti vielä kevätkauden ajan!


Käytännön asioita:
- Irtotuntien Vuosijäsenet: vuosijäsenyydet ovat voimassa toukokuun loppuun ja ne päätetään automaattisesti. Kesäkuussa kaksi maksutonta viikkoa 14.6. asti.
- Kertakorttilaiset: Kortit on käytettävä 14.6. mennessä.
- Lukukausituntilaiset: kevätkausi jatkuu loppuun asti kuten tiedotettu aivan normaalisti!

Studio Move Turun 10-vuotista taivalta juhlistetaan 13.5. Logomossa kevätnäytöksessä - tule mukaan nauttimaan Moven esityksistä vielä kerran. Näytöksen teemana onkin ”Show must go on.”
Katsotaan taakse muistaen kaikki ne iloiset ja yhteisölliset hetket Studiolla ja uskotaan, että kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa. Laita päivämäärä ylös, lisätietoja tulossa.

Koko henkilökuntamme tekee tätä työtä täydestä sydämestä ja päätös lopettaa onkin kaikille raskas.
Toivomme että tästä huolimatta loppukaudesta tulee ikimuistoisempi kuin koskaan, vielä liikutaan Movella kesäkuuhun asti yhdessä!

Huom.
- Etsimme toiminnalle mahdollista jatkajaa. Toimintamme Turussa on myynnissä, mikäli olet kiinnostunut, ota rohkeasti pikaisesti yhteyttä sanni@studiomove.fi.
- Toiminta jatkuu normaalisti Pirkanmaalla ja Porissa. Lopetamme Studio Moven toiminnan vain Turussa.

- Tiedotamme kevään mittaan lisää käytännön asioista, mutta halusimme tiedottaa asiakkaita aiheesta heti, kun se oli mahdollista.

 

Kiitämme kaikkia ymmärryksestä <3 

Haikein terveisin,
Studio Moven koko tiimi

Studio Moven läksijäisnäytös
"
SHOW MUST GO ON"
Logomossa 13.5.
Lisätietoja maaliskuun aikana!

Liput 22€ - myyntiin maaliskuun aikana.

IRTOTUNTITARJOUS VAIN TURUN IRTOTUNNEILLE
10 x kortti 99

Kortti käytettävä 14.6. mennessä.
 

Liput 22€ - myyntiin maaliskuun lopussa.

bottom of page