top of page

Ilma-akrobatia & Ilmajooga

 

Aerial Silks / Silkit

Koulumme tarjoaa laajan valikoiman ilma-akrobatiatunteja joihin kuuluvat erilaiset kattoon kiinnitettävät trapetsit, kankaat ja köydet.

Aerial Silk-tunneilla keskitytään temppuiluun katosta roikkuviin kankaisiin,  vertikaalinkankaisiin.

Tarjoamme eri tuntitasoja, joten voit aloittaa harrastamisen koska vain ilman aikaisempaa akrobatiakokemusta. Start-tunnit sopivat aloittelijoille. Silkkitunneille tarvittavat varusteet: pitkät, ihonmyötäiset housut ja pitkähihainen ihonmyötäinen paita. Ei roikkuvia koruja, sormuksia tai rannekoruja. Tunnit K15.
Juomapullo sekä pieni hikipyyhe. Tunneille varataan aina paikka erikseen varausjärjestelmästämme. 

Aerial Ring
Rengastrapetsi (tai Aerial Hoop) on suuri renkaanmuotoinen trapetsi, jonka avulla voidaan tehdä koko kehoa vahvistavaa treeniä. Rengastrapetsi on tehokas ja hauska tapa kehittää kuntoa ja vahvistaa lihaksia monipuolisesti. Laji vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia sekä antaa haastetta käsien lihaksille.

Tarjoamme eri tuntitasoja, joten voit aloittaa harrastamisen koska vain ilman aikaisempaa akrobatiakokemusta. Start-tunnit sopivat aloittelijoille. Rengastrapetsitunneille tarvittavat varusteet: pitkät, ihonmyötäiset housut ja pitkähihainen ihonmyötäinen paita. Ei roikkuvia koruja, sormuksia tai rannekoruja. Tunnit K15.
Juomapullo sekä pieni hikipyyhe. Tunneille varataan aina paikka erikseen varausjärjestelmästämme.

Ilmajooga
Ilmajooga, 
toiselta nimeltään Aerial Yoga, on joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta riippuvaa kangasta.
Ilmajoogaa pidetään perinteistä joogaa rennompana harjoitusmuotona ja sen avulla on helpompi saada liikkeisiin lisää syvyyttä ja liikkuvuutta sekä kasvattaa lihasvoimaa. Ilmajooga on monipuolinen laji joka kehittää myös mieltä ja tasapainoa. Rentouttava harjoittelu helpottaa niskahartiaseudun kipuja ja lievittää myös stressiä. Ilmajooga sopii melkein kenelle tahansa. Vaatetus ilmajoogaan: pitkät housut ja pitkähihainen paitaa. Kankaat ovat herkät, otathan kaikki korut pois tunnin ajaksi. Ilmajoogaan varataan paikka varausjärjestelmästä. Tunnit K15.


LAPSILLE JA NUORILLE OMAT LUKUKAUSIRYHMÄT! LASTEN JA NUORTEN RYHMISTÄ LISÄTIETOJA: OFFICE@STUDIOMOVE.FI!


 

_MKA7688 (1)_edited.jpg
36944532_523611768056264_7890205649781391360_n_edited.jpg
_MKE9383.jpg
bottom of page