Irtotuntien säännöt / ehdot

Ilmoittautumalla tunneille hyväksyt samalla studion irtotuntien säännöt ja ehdot, luethan ne huolellisesti läpi.

 

Tunnit ovat irtotunteja, joten aloittaa voit koska vaan!

 

Tunneille osallistuminen:

Tunneille voi osallistua 15 vuotta täyttänyt henkilö. Jos sinulla on jokin pysyvä tai tilapäinen sairaus, vamma tai lääkitys, tarkista aina lajin sopivuus sinulle lääkäriltäsi ennen lajin aloittamista. Tunneille osallistutaan omalla vastuulla, ja suosittelemme kaikille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta. Alaikäisen varauksista tulee huolehtia huoltaja.

 

Tuntien varaaminen:

Tunnit varataan nettisivuiltamme varausjärjestelmämme kautta. Sinulla voi olla vain 7 voimassa olevaa varausta kerralla.

 

Tuntien maksaminen:

Järjestelmästä voit ostaa kätevästi itsellesi kortin kohdasta "Prepaid-kortit". Kortin voit ostaa myös paikan päällä mikäli haluat hyödyntää esimerkiksi liikuntaseteleitä tai opiskelija-alennuksen.

Huomioithan että Studio Moven Tampereen toimipisteissä Hämeenpuistossa sekä Tampellassa meillä ei ole myyntiä paikan päällä. Kortit tulee ostaa näiden toimipaikkojen tunneille etukäteen.

 

Jo ostettuja kortteja ei vaihdeta takaisin rahaksi. Kaikki kortit ovat henkilökohtaisia. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

Vuosijäsenien ehdot löydät erikseen nettisivuiltamme.

 

Tuntien peruminen:

Varatut tunnit tulee asiakkaan perua viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Peruutukset tehdään kirjautumalla sisään kohdasta "omat varaukset". Peruuttamattomat ja myöhässä peruutetut tunnit laskutetaan (15€). Lasku lähetetään sähköpostitse.

Laskun summaa 15€ voi hyödyntää seuraavalla ostokerralla tuomalla maksukuitin. Maksukuitti on käytettävissä tunneillemme 12kk. Kuitilla voit vähentää ostosummaa ostaessasi esimerkiksi kertamaksun, 5- tai 10-kerran kortin. Huomioi kuitenkin että hyväksymme enintään kaksi laskua hyödynnettäväksi per ostokerta. Lääkärintodistuksella peruutus on maksutonta.

 

Tuntimuutokset:

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäsiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tunnin mikäli ilmoittautuneita on vähemmän kuin 4.

Peruutuksista ilmoitamme aina henkilökohtaisesti tekstiviestillä/sähköpostitse tunnille mukaan ilmoittautuneille!

Studio Move ei ota vastuuta tuntiperuutuksien tai -muutoksien saapumisesta mikäli oppilas ei ole hyväksynyt tekstiviestejä tai sähköposteja.

 

Tarkistathan että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja että olet kirjoittanut yhteystietosi oikein.

 

Tervetuloa tunneille!

Colourful Fruits Facebook Cover (3).png