Tankotanssin ja ilma-akrobatian kokeilupäivä 19.6.
Rauhankatu 15!

Elegant Photo Women's Beauty Sale Facebo

Tutustu tankotanssiin ja ilma-akrobatiaan! Ilmoittaudu ennakkoon: www.varaaheti.fi/studiomove.
Kokeilutunti 5e / 45 min - UUDELLE ASIAKKAALLE MAKSUTON!


Tankotanssi

Tankotanssi eli pole dance on peräisin sirkusmaailmasta. Tankotanssista on tullut suosittu liikuntalaji joka yhdistää monipuolisesti ja tehokkaasti kehonhallinan, kuntoilun ja tanssin. Laji kehittää lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. 

Kenelle tankotanssi sopii?

Tankotanssi sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta.
Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita, tunneilla kehityt omaan tahtiin!
Tanssistudiomme tankotunnit ovat suunnattuja aikuisille, tunneillemme ovat
tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat (poikkeuksellisesti alle 15-vuotiaat ainoastaan huoltajan kirjallisella luvalla). Lapsille ja nuorille soveltuvat Pole Kids-tunnit ovat lukujärjestyksen mukaisia tunteja. Pole Kids-ryhmiin voi tulla mukaan syyskauden alussa tai kevätkauden alussa.

Mitkä varusteet?

Tankotanssitunneille voit tulla mukavissa liikuntavaatteissa. Tarvitset mukaan lyhyet shortsit tangolla tehtäviä pitoja varten sekä pienen pyyhkeen tangon pyyhkimistä varten. Iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista, jotta tangolla pystyy tekemään pitoja. Voit olla tunneillamme joko paljain jaloin tai sukilla. Kaikki sormukset, rannekorut sekä isot korvakorut on otettava pois tunnin ajaksi. Shortseissa ei saisi olla metalliosia tai muuta joka voisi vahingoittaa tankojen pintaa.

Aerial Silks / Silkit

Koulumme tarjoaa laajan valikoiman ilma-akrobatiatunteja joihin kuuluvat erilaiset kattoon kiinnitettävät trapetsit, kankaat ja köydet.

Aerial Silk-tunneilla keskitytään temppuiluun katosta roikkuviin kankaisiin,  vertikaalinkankaisiin.

Tarjoamme eri tuntitasoja, joten voit aloittaa harrastamisen koska vain ilman aikaisempaa akrobatiakokemusta. Start-tunnit sopivat aloittelijoille. Silkkitunneille tarvittavat varusteet: pitkät, ihonmyötäiset housut ja pitkähihainen ihonmyötäinen paita. Ei roikkuvia koruja, sormuksia tai rannekoruja.
Juomapullo sekä pieni hikipyyhe. Tunneille varataan aina paikka erikseen varausjärjestelmästämme.

Aerial Ring
Rengastrapetsi (tai Aerial Hoop) on suuri renkaanmuotoinen trapetsi, jonka avulla voidaan tehdä koko kehoa vahvistavaa treeniä. Rengastrapetsi on tehokas ja hauska tapa kehittää kuntoa ja vahvistaa lihaksia monipuolisesti. Laji vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia sekä antaa haastetta käsien lihaksille.

Tarjoamme eri tuntitasoja, joten voit aloittaa harrastamisen koska vain ilman aikaisempaa akrobatiakokemusta. Start-tunnit sopivat aloittelijoille. Rengastrapetsitunneille tarvittavat varusteet: pitkät, ihonmyötäiset housut ja pitkähihainen ihonmyötäinen paita. Ei roikkuvia koruja, sormuksia tai rannekoruja.
Juomapullo sekä pieni hikipyyhe. Tunneille varataan aina paikka erikseen varausjärjestelmästämme.

Tervetuloa mukaan!