Harkitsetko jäsenyyttä studiollemme? Harrastaminen on silloin edullisempaa! Löydä oma lajisi eri vaihtoehdoistamme ja kehity kokeilemmalla uusia!

OSTA OMA JÄSENYYS TÄSTÄ

Kuukausijäsenenä saat osallistua rajattomasti irtotunneillemme! Jäsenyys on aina voimassa 12 kuukautta, 13. kuukausi on maksuton. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

BASIC – jäsenyys 99€ / kk

Basic- jäsenyys sisältää osallistumisen kaikille irtotunneillemme rajattomasti Tampereen toimipisteessä.

DIAMOND – jäsenyys 109€ / kk

Diamond – jäsenyys sisältää osallistumisen kaikille irtotunneillemme rajattomasti kaikissa toimipisteissämme. Lisäksi jäsenyys sisältää tuotepaketin sekä oikeuden tuoda yhden vapaavalintaisen ystävän kerran kuukaudessa mukanasi tunnille!

Opiskelijoille tarjoamme 5€:n alennuksen kuukausimaksusta. Mikäli haluat hyödyntää opikselija-alennuksen tai haluat maksaa liikuntaseteleillä tulee maksut hoitaa paikan päällä.

Tutustu huolella koulumme jäsenehtoihin:  JÄSENEHDOT

Liittymällä kuukausijäseneksi hyväksyt sopimuksen ehdot.

Jäsenyys katsotaan alkavaksi, kun ensimmäinen kuukausi on maksettu nettisivujemme kautta. Maksukuitti tulee näyttää ensimmäisen tunnin yhteydessä, tai toimittaa kuitin tiedot toimistollemme: katrin@studiomove.fi jotta voimme aktivoida jäsenyyden. Tämän jälkeen jäsenyydestä lähetetään lasku kerran kuussa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Jokaista maksettua 12 kk kohden, 13. kuukausi on veloitukseton. Jäsenyyden voi aloittaa mistä päivästä alkaen tahansa.

Jäsenyyden kesto on 12kk jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana yhden kuukauden irtisanomisella. Varausjärjestelmään lisätään henkilökohtainen prepaid – kortti, näin ei tarvitse kantaa mukanaan fyysistä korttia. Huomioithan Studiomme aukioloajat.

Irtotunnit

Irtotunnit mahdollistavat sen että voit käydä tunneillamme silloin kun sinulle sopii! Tunneillamme voit käydä satunnaisesti tai säännöllisesti. Voit rakentaa itsellesi sopivan kokonaisuuden ja voit kokeilla eri lajeja. Opettajamme neuvovat mielellään sinua henkilökohtaisesti.

Irtotunteina mm. seuraavat lajit:

  • Tanssitunnit
  • Tankotanssi
  • Ilma-akrobatia: Aerial Ring (Rengastrapetsi), Aerial Silks (Silkit)
  • Ilmajooga
  • Kehonhuoltotunnit: Jooga, Pilates, Kehonhuolto & Syvävenyttely.

Tankotanssissa ja ilma-akrobatiassa Start-tunnit sopivat aloittelijoille. Klikkaamalla yo. lajeja löydät lajikuvaukset ja tarkemmat ohjeet aloittelijalle. Tanssitunnit ovat avoimen tason tunteja ja mukaan voi tulla koska tahansa.

Irtotunneillemme varataan etukäteen paikka varausjärjestelmästä.

Turvallisuuden vuoksi irtotunneillemme ikäraja on 15 vuotta. Jotta tuntien vaihto sujuisi irtotunneissa mahdollisimman sujuvasti on irtotuntien kestosta varattu aina 5min tuntien vaihtoon.

Tutustuthan huolellisesti varausjärjestelmän sääntöihin ennen ensimmäisen varauksen tekemistä.

Lämpimästi tervetuloa tunneillemme!

 

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Kauppakatu 6 A,
33210 Tampere

Sähköposti

office@studiomove.fi