Rakas – sinä lennät!

Upeat ohjaajamme Teemu ja Fiia vievät teidät mukaan lajin vauhdikkaaseen maailmaan jossa lentäminen on mahdollista!

AcroYoga yhdistää treeniin voimaharjoittelua, joogaa ja pariakrobatiaa.

Lue täältä Ylen kirjoitus lajista.

Studio Movella lajin saloihin pääsee mukaan Teemun ja Fiian opastuksella.

Acryoga-tunteja pidetään Tampereella sekä Ylöjärvellä. Tampereen keskustassa Moven Juhlatalonkadun liikuntasalissa, Kuntogalleriassa, osoitteessa Juhlatalonkatu 7, 33100 Tampere, Willa Violan alakerrassa. Ylöjärven studiollamme Acroyogaa on tarjolla osoitteessa Teollisuustie 1, 33470 Ylöjärvi.

Sään salliessa järjestämme myös kursseja ulkona.

Tervetuloa mukaan tutustumaan huippulajiin!

Ohjaajaesittelyt

Teemu Leppänen

Olen harrastanut akrobatiaa monia vuosia ja opiskellut/opetellut pariakrobatiaa, acroyogaa ja käsilläseisontaa. Olen harrastanut monta vuotta erilaisia kamppailulajeja ja treenannut pitkään kuntosalilla tavoitteellisesti, mutta vaihtanut myöhemmin perinteisen treenaamisen toiminnalliseen harjoitteluun ja liikkeisiin, joka tukee hyvin akrobaattista harrastusta. Olen ohjannut ja opettanut erilaisia ryhmiä mm. kamppailulajeissa, sirkuksessa, liikunnanopettajana sekä opettanut pariakrobatiaa ja acroyogaa workshopeissa. Minulla on aina ollut halu kehittää itseäni ja oppia uutta sekä tapana haastaa itseäni jatkuvasti monella eri tapaa. Viimeisimpinä aluevaltauksina mm. taikuus ja jongleeraus. 

Olen valmistunut nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi, seksuaalineuvojaksi ja toimin ammattivalokuvaajana toiminimellä Teemu Leppänen Photography. Olen opiskellut myös paljon kummunikaatiota sen kaikissa muodoissa kuten harrastuksissa, parisuhteessa ja työssä sekä opetellut viittoma- ja elekieltä.
Pariakrobatiassa kommunikointi on ehdottoman tärkeää ja osana turvallisuutta. Tunneillani lisätäänkin itseensä ja toiseen luottamista sekä opetellaan eri tapoja kommunikoida parin kanssa.
Opettajana olen mm. rauhallinen, rento ja kannustava sekä tarkka linjoista, tekniikasta ja kokonaisvaltaisesta esiintyvyydestä. Tunneilleni on helppo tulla ja pääset sielä kokeilemaan ja oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi.
Fiia Ketonen

Aloitin liikkumisen pienenä satubaletilla, mutta se ei tuntunut omalta. Harrastukseen tuli tauko kunnes 9-vuotiaan löysin tanssin uudelleen. Kokeilin monia eri lajeja, steppiä, showtanssia ja erilaisia street-lajeja. Vuoden verran treenasin tanssiryhmässä, jonka kanssa kilpailimme myös SM-kisoissa. Tanssiharrastus jäi työn jalkoihin, kunnes löysin aikuisiällä dancehall-tunnit. Nopeatempoinen ja hauska tanssilaji tuntui heti omalta! Tanssiharrastus ja erilaisten lajien kokeilu oli hyvää pohjaa nykyiselle lajilleni, akrojoogalle.

 
Palasin Suomeen tänä vuonna asuttuani kaksi ja puoli vuotta pallon toisella puolen Australiassa ja Aasiassa. Australiassa löytyi uusi laji, joka vei heti mennessään. Akrojoogan parissa pystyin hyödyntämään tanssitaustaani, mutta myös haastamaan itseni uudella tavalla. Olen treenannut akrojoogaa aktiivisesti reilu kahden vuoden ajan. Aloitin Australiassa maan parhaiden opettajien kanssa, kävin tunneilla, kursseilla ja työpajoilla. Olen syventänyt taitojani mm. Singaporessa, Indonesiassa ja Thaimaassa. Suomessa laji on vielä melko uusi tuttu, mutta harrastajien määrä kasvaa kovaa vauhtia. 
 
Studio Movella opetan akrojoogan alkeistunteja ja toivon voivani sytyttää myös muille kipinän akrojoogaa kohtaan. Tunneillani opitaan akrojoogan alkeita pienellä tanssillisella twistillä. Myös turvallisuutta painotetaan ja opit mm. varmistamaan toisia. Akrojoogan alkeet sopivat kaikille, aiempaa kokemusta ei tarvita. Mun tunneilla keskitytään pitämään hauskaa akrojoogan parissa turvallisella tavalla!

acroyoga

Fiia & Teemu / Kuva: Mikko Karsisto

Like:
Date:
29/12/2017
Categories:
Akrobatia
Author:
admin

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Kauppakatu 6 A,
33210 Tampere

Sähköposti

office@studiomove.fi