• Akrobatia

Akrobatia soveltuu kaikille. Akrobatiassa pyritään lisäämään aktiivista liikkuvuutta erilaisten harjoitusten kautta. Tunti
sisältää paljon erilaisia hyppyjä, akrobaattisia temppuja ja
liikeyhdistelmiä, jotka kehittävät taitoa, liiketajua, kehonhallintaa ja notkeutta. Opi kuperkeikat, kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja muut lattialla tehtävät akrobaattiset liikkeet turvallisesti!

Fyysisen harjoittelun yhteydessä tunneilla käydään läpi venyttelyn ja liikkuvuuden teoriaa, jonka avulla saa työkalut omatoimiseen, turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun. Tunnilla huomioidaan osallistujien taitotaso, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Akrobatiatunnit sopivat kaikille! Tunteja Tampereella, Turussa ja Porissa. Tarkista ryhmät oman kaupunkisi lukujärjestystä.

  • Sirkus & Akrobatia 4-6v

Hauska ja iloinen harrastus, jossa lapset pääsevät tutustumaan sirkuksen ja akrobatian saloihin leikin ja vaihtuvien teemojen kautta. Tunneilla hyödynnetään erilaisia materiaaleja ja välineitä, kuten palloja, huiveja ja mattoja. Sirkusjumpassa keskiössä on ilo ja riemu, jotka siivittävät lapsen liikunnallisten leikkien ja temppuilun maailmaan. Tunti kehittää lapsen luottamusta niin itseensä kuin tovereihinsakin ja tukee lapsen kehitystä koordinaatiossa, ketteryydessä ja kehonhallinnassa.

    •  Sirkus & Akrobatia 7-11-v

Pääpaino tunneilla on perusakrobatiassa ja kehonhallinan kehittämisessä erilaisten temppujen ja liikeyhdistelmien kautta. Sirkustekniikka kehittää muun muassa koordinaatiota, ketteryyttä ja liikkuvuutta, ja tukeekin mainiosti vaikkapa tanssiharrastusta! Tunnilla huomioidaan ryhmän taso ja osallistujilla on mahdollisuus esittää toiveita tuntisisältöä tai sirkuslajeja koskien. Alkeisiin aiempaa kokemusta sirkustelusta tai akrobatiasta ei siis vaadita, jatkotason ryhmän oppilailta toivotaan taitotasoa seuraavista: kärrynpyörä suorilla jaloilla sekä päälläseisonta ilman tukea.

Tunneilla tärkeintä on positiivinen ja utelias asenne, sekä halu oppia uutta!

Sirkus & Akrobatia-ryhmiä Tampereella. Ryhmiä valmentavat sirkusalan ammattilaiset.

Tervetuloa temppuilemaan!

Like:
Date:
29/12/2017
Categories:
Akrobatia
Author:
admin

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Kauppakatu 6 A,
33210 Tampere

Sähköposti

office@studiomove.fi