Reggaetón on urbaanin musiikin muoto, josta tuli suosittua Latinalaisessa Amerikassa 1990-luvun alussa. Sittemmin se on saavuttanut huikean suosion ympäri maailmaa. Reggaetónilla on oma erityinen syke ja rytmi, ja siten se eroaa Latino hiphopista. Tyypillisin tapa tanssia Reggaetonia on perreo, jossa käytetään erityisen paljon lantion eri aksentteja.  Tunnilla keskitytään erityisesti näiden vartalon aksenttien harjoitteluun. Opimme käyttämäään rintakehää sekä olkapäitä monin eri tavoin, lantiota sekä askeleita unohtamatta.

Tunti koostuu alkulämmittelyistä, tekniikkaosuudesta sekä koreografiasta. Reggaetón on siitä hieno laji, että koreografiaan voi yhdistää vaikutteita myös muista tanssilajeista esimerkiksi salsasta, hiphopista tai vaikkapa showtanssista! Vain taivas on rajana kun lähdetään rakentamaan näyttävää showta! Tunneilla ensisijaisesti pääpaino on siinä, että kaikilla on hauskaa ja annetaan musiikin viedä.

Reggaetonista on mielettömästi hyötyä kaikkiin tanssilajeihin, sillä sen mukana tutustut omaan vartalonkäyttöösi täysin uudella tavalla!

Reggaetón-tunteja Tampereella irtotunteina sekä lukukausitunteina.

Reggaetónia pääsee myös harrastamaan esiintyvään ryhmään!

 

Videoita Angelinan tunneilta:

Like:
Date:
29/12/2017
Categories:
Tanssi
Author:
admin

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Kauppakatu 6 A,
33210 Tampere

Sähköposti

office@studiomove.fi