Studio Move goes SALSA!

Studio Move aloittaa syyskaudella 2019 salsatunnit! Liikunnan ja tanssin iloa kuumien rytmien vauhdittamana, tule sellaisena kuin olet!

Sunnuntaisin salsan rytmeihin pääset mukaan Taru Cruzin opetuksessa! Salsan perusteisiin voit tulla ilman minkäänlaista aikaisempaa kokemusta. Street Salsa- tunti soveltuu lajia ennen harrastaneille.

Tarjontaamme kuuluu myös runsaasti tiiviskursseja sekä mahdollisuus yksityisopetukseen. Salsaohjelmassa mm. Rumbaa, Mamboa, Afro Cubanoa, Bachataa, parisalsaa sekä soolo salsaa upeiden vierailevien opettajien johdolla! LUE LISÄÄ SALSAOHJELMASTA TÄÄLLÄ! 

Salsan perusteet / Sunnuntaisin 18-19

Tunnilla käydään läpi kuubalaisen salsan askeleita, liikekieltä, rytmiä ja tekniikkaa selkeästi ja perusteellisesti. Tanssi aloitetaan perusaskeleista ja kauden edetessä mukaan otetaan lisää elementtejä. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita.
Tunnilla tanssitaan pehmeillä tossuilla tai sukilla.

Street Salsa / Sunnuntaisin 19-20

Street salsassa rakennetaan salsan pohjalta koreografioita, joissa maustetaan tanssia erilaisilla askelkikkailuilla, vartalon käytöllä ja eri lajeista haetuilla vaikutteilla. Inspiraatiota ammennetaan esimerkiksi reggaetónista, mambosta ja rumbasta, ja huomiota kiinnitetään myös musiikkiin. Tunnilla tehdään koreografian lisäksi myös tekniikkaharjoituksia. Salsan perusaskel olisi hyvä olla hallussa.
Tunnilla tanssitaan tanssilenkkareilla, tossuilla tai sukilla.

Salsatunnit Studio Move Hämeenpuistossa osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1B katutasossa.

BAILA BAILA!

Like:
Date:
07/08/2019
Categories:
Tanssi
Author:
admin

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Kauppakatu 6 A,
33210 Tampere

Sähköposti

office@studiomove.fi