top of page
IZQPJNFU.jpeg

Uutta syksyllä! Lasten irtotunnit!

Alle 10-vuotiaiden lasten vanhemmat huomio!

Uutuutena Studio Move aloittaa syksyllä lasten irtotunnit!

 

Tunneille osallistutaan 5x tai 10x kortilla. Harrasta silloin kun perheelle sopii, tunneilla voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti. Kortti on perhekohtainen, sisarukset voivat harrastaa samalla kortilla.

Tuntitarjonnassa lasten tanssitunteja, ilma-akrobatiaa sekä tankotanssia. Tunnit studiollamme Tampereen keskustassa os. Kauppakatu 6A.

Harrastus johon perheen ei tarvitse sitoutua? Harrastus jossa voi käydä myös vain satunnaisesti? Lasten irtotunnit Studio Movella alkavat syyskaudella!
Tervetuloa mukaan!

 

Samalla kymppikortilla voivat harrastaa kaikki sisarukset.

Huoltaja ostaa kortin varausjärjestelmästä ja varaa tuntikalenterista sopivat paikat tunneille. Voit myös tilata kortin sähköpostitse: office@studiomove.fi.

Tarjous heinäkuun loppuun!

5 x kortti lasten irtotunneille 59,00e (norm. 90,00e)

10 x kortti lasten irtotunneille 99,00e (norm. 160,00e)


Osta tästä

 

1. Rekisteröidy www.varaaheti.fi/studiomove ja osta irtotuntikortti www.varaaheti.fi/studiomove/prepaids
2. Varaa haluamasi tanssitunnit! Tunti on peruttava varausjärjestelmässä 24h ennen tunnin alkua, mikäli oppilas ei pääsekään osallistumaan tunnille. 

Tunti toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 2. Tunti perutaan 24h ennen tunnin alkua, mikäli minimioppilasmäärä ei täyty.

 

Kortti on voimassa 1.12.2024 asti.

Tarjous voimassa heinäkuun ajan!

Aikataulu

Kauppakatu 6A, 33200, Tampere (2.kerros.)
 

Ti 15.15-16.00 Aerial Kids 6-9-v / Terhi

Ke 15.45-16.30 Showtanssi 4-5-v / Ellinora (Huoltaja voi halutessaan osallistua myös tunnille)
Ke 16.30-17.15 Showtanssi 6-9-v / Ellinora


La 10.15-11.00 Hiphop 6-9-v / Noora
La 16.00-16.45 Pole & Aerial Kids 6-9-v / Henriikka

Ikäryhmät ovat suosituksia. Osallistua voi myös hieman nuoremmat ja vanhemmat.

 

Syyskausi lasten irtotunneilla:
19.8.2024-1.12.2024


 

Showtanssi

 

Tunneilla tanssiminen on hauskaa, kehittävää ja innostavaa. Tavoitteena on kehittää lapsen motoriikkaa, tasapainoa sekä rytmiikkaa. Tunnilla tanssitaan eri tyylisten musiikkien tahtiin -  lastenmusiikista discoon ja poppiin. 

 

Asuksi mukavat vaatteet sekä juomapullo.

Hiphop

 

Tunneilla harjoitellaan hiphopin ja breikkauksen alkeita hiphop-musiikin tahtiin!

 

Asuksi mukavat vaatteet sekä juomapullo. Jalkaan sisälenkkarit.

Pole Kids - Tankotanssi

 

Tankotunneilla harjoitellaan pyörähdyksiä sekä voimaliikkeitä. Tunneilla käytetään staattisten tankojen lisäksi myös vauhdikkaampia pyöriviä eli spinnaavia tankoja. Tangoilla pääsee kieppumaan ja roikkumaan myös oman mielikuvituksen rajoissa! Ketterimpien voimistelijoiden kanssa tehdään temppuja myös pääalaspäin ja kiivetään tankoa ylös.

Asuksi tunnille suosittelemme shortseja ja toppia. Ei koruja. Mukaan voit ottaa myös oman pienen tankopyyhkeen.

Aerial Kids - Ilma-akrobatia

Tunneilla tutustutaan turvallisesti ilma-akrobatiaan käyttäen monipuolisesti erilaisia katosta roikkuvia ilma-akrobatia välineitä.  Aerial Kidsit käyttävä esimerkiksi seuraavia ilma-akrobatia välineit: vertikaalikankaat (Aerial Silkit), staattinen trapetsi ja rengastrapetsi (Aerial Ring) tai Hammock (Ilmajoogakangas). Aloitamme harjoittelun helpoista perusliikkeistä kuten taitto, polvitaiveroikunta, trapetsilla/renkaalla istuminen, kankailla solmu ja sen varaan nouseminen sekä molempien jalkojen solmut. Edistyneempien oppilaiden kanssa siirrymme vaativampiin (pää alaspäin tehtäviin) inversioliikkeisiin ja lyhyisiin liikesarjoihin eri välineillä.

Varusteiksi tunneille tarvitaan pitkät ihonmyötäiset housut, pitkähihainen ihonmyötäinen paita ja sukat. Voit myös ottaa mukaan pikku pyyhkeen ja vesipullon.

bottom of page