Polttarit

Polttariporukoille tarjoamme vauhdikasta ohjelmaa!

Uutuutena nyt myös ilma-akrobatiatunnit Tampereella!

Tankotanssi on samalla hauskaa ja haastavaa, kokeile ryhmäsi kanssa erilaisia pyörähdyksiä sekä istumista ja seisomista tangolla. Miespolttariporukoille sisällytämme staattisia voimaliikkeitä ja tuntikokonaisuus katsotaan miehille haastavaksi. Naisille on myös mahdollisuus tankotanssituntiin lisätä Burlesque-tanssikoreografiaosuus!

Ilma-akrobatia hauska temppuilutunti koko porukalle! Kokeillaan eri katosta roikkuvia välineitä, mm. rengastrapetsi ja silkit.

Ilmajooga rentouttava kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti jossa käytetään apuna katosta roikkuvaa kangasta. Lopuksi pussiin voidaan käpertyä loppurentoutukseen. Polttariporukoille esimerkiksi erinomainen aloitus polttaripäivälle!

Teematanssitunti on hyvin suosittu polttariohjelma! Jos ryhmälläsi on valittuna teema polttareille tai teillä on tiedossa morsiamen lempiartisti tai suosikkimusiikki niin voimme rakentaa sen ympärille tanssitunnin. Suunnittelemme ryhmällenne sopivan koreografian! Unohda tylsät tekniikkapainotteiset tanssitunnit, hauskaa ja vauhdikasta menoa on luvassa! Suosituimmat teemat: 90-luku, 70&80-luku, Abba, Madonna, Michael Jackson, Spice Girls, Backstreet Boys, Britney Spears… Suosituimmat lajit: Burlesque, Hip Hop, Baletti, Reggaetón, Twerk, Vogue….

Korkokenkäkävelykurssi on hyödyllinen kurssi jokaiselle naiselle! Kaikkiin tuntikokonaisuuksiimme voidaan yhdistää mallitoimiston järjestämä korkokenkäkävelykurssi. Opi kävelemään kauniisti ja ryhdikkäästi

Yksityistunnit alk. 115€ koko ryhmälle!

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt: sanni@studiomove.fi

 

Tervetuloa pitämään hauskaa yhdessä ja muuttamaan askeleenne tanssiksi!

Facebook
Instagram
Youtube
Pyydä Tarjous
Kerro lisää budjetista, päivämäärästä, teemasta, osallistujamäärästä....
Palvelut joista olet kiinnostunut *

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Kauppakatu 6 A,
33210 Tampere

Sähköposti

office@studiomove.fi