Tanssisynttärit

Tanssisynttärit on hyvä vaihtoehto perinteisille synttäreille!

Vauhdikasta kokonaisuus suunnitellaan toiveidenne mukaisesti! Vieraita mahtuu mukaan jopa 20 ja aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Helppo ja vaivaton vaihtoehto äidille -hauska kokemus lapsille!

Tanssisynttärit suunnitellaan sankarin toiveiden mukaisesti! Synttäreillä on ohjattua toimintaa tanssikoulumme puolesta. Synttäreille on mahdollista vuokrata esiintymisasuja ja vieraille voi tilata esiintymismeikkiä / kimalletta. Synttäreillä valmistellaan pieni tanssishow jota vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan synttäreiden lopussa. Mukaan täytyy tuoda omat tarjoiltavat ja kertakäyttöastiat. Ohjaaja hoitaa ohjelman ja siivouksen. Tiloissamme on keittiö ja ruokapöydät. Suosittelemme max 15 vierasta.
Tanssisalissa on myös discopallo ja ledvalot tunnelmaa luomassa!

Discosynttärit, synttärit joista ei vauhti lopu kesken! Tampereen keskustan salissamme on tyylikäs sisustus ja tanssisalista löytyy iso discopallo sekä led-valot! Discosynttäreillä soi musiikki sankarin toiveiden mukaisesti!  Mukaan täytyy tuoda omat tarjoiltavat ja kertakäyttöastiat. Ohjaaja hoitaa ohjelman ja siivouksen.

Prinsessasynttärit vaaleanpunaisia tanssihetkiä kaikille prinsessoille! Synttäreillä valmistetaan kaunis tanssiesitys ja pienempien synttäreillä voidaan myös sisällyttää leikkejä. Suosittelemme Prinsessasynttäreitä 3-6-vuotiaille. Mukaan täytyy tuoda omat tarjoiltavat ja kertakäyttöastiat. Ohjaaja hoitaa ohjelman ja siivouksen.

Synttärien lajit voivat myös olla esim. ilma-akrobatiaa tai tankotanssia. Järjestämme pääsääntöisesti tanssisynttäreita omissa tiloissamme mutta myös muualla toiveidenne mukaan!

Tanssisynttärit alkaen 175e
(laskutuslisä, mikäli asiakas maksaa laskulla eikä paikan päällä +10e)

Järjestämme juhlat Tampereella osoitteessa Kauppakatu 6A 2krs.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja sekä varaukset: sanni@studiomove.fi

Facebook
Instagram
Youtube
Pyydä Tarjous
Kerro lisää budjetista, päivämäärästä, teemasta, osallistujamäärästä....
Palvelut joista olet kiinnostunut *

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Kauppakatu 6 A,
33210 Tampere

Sähköposti

office@studiomove.fi