Tervetuloa liikkumaan Studio Movelle!

Studio Move on toiminut Pirkanmaan seudulla jo vuodesta 2005. Tarjoamme eri harrastusvaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille ja akrobaateille. Lajivalikoimamme koostuu eri tanssitunneista, ilma-akrobatiasta, tankotanssista ja kehonhuoltotunneista. Koulullamme toimii myös menestynyt kilpavalmennusohjelma Primeakatemia sekä Tankotanssin valmennusohjelma.

Lukukausitunnit

Lukukausitunnit ovat viikottain saman ryhmän kanssa eteneviä tunteja, joihin sitoudutaan kokonaiseksi lukukaudeksi (syys- tai kevätkausi.) Syyslukukausi 2022 on 22.8.-9.12.2022. Ilmoittautuminen avataan toukokuussa!

Lukukausitunneille ilmoittaudutaan https://studiomove.tapahtumiin.fi/fi/

 

Irtotunnit/DROP IN

Irtotunnit (Drop in) - tunnit ovat tunteja, joille voit osallistua sitoutumatta juuri silloin kun sinulle sopii. Irtotunnit ovat K-15v. Harrastamisen irtotunneilla voi aloittaa koska tahansa!

Irtotunneille ilmoittaudutaan: www.varaaheti.fi/studiomove

Yksityistunnit ja tanssisynttärit

Tarjoamme räätälöityjä tuntikokonaisuuksia esimerkiksi työpaikoille, polttareihin ja synttäreihin! Yksityistunteja tarjoamme myös oppilaille, jotka haluavat kehittyä lisää yksityisopetuksessa! Kysy lisää: office@studiomove.fi!

Yhteystiedot

Toimisto ja laskutus: office@studiomove.fi
Kilpa- ja intensiiviryhmät: sanni@studiomove.fi
_MKE0503_edited.jpg