”Tällä hetkellä opiskelen Tampereen yliopistossa elinikäistä oppimista ja kasvatusta, minkä kautta olen saanut hyvän teoriapohjan oppimiseen ja opettamiseen.

Oma urheilullinen taustani on lapsuuden telinevoimisteluharrastuksessa, josta siirryin ala-asteikäisenä jo sirkuksen pariin. Sirkus on kulkenut muodossa tai toisessa mukanani jo 12-vuotta. Olin myös mukana Sorin Sirkuksen esiintyvässä ryhmässä lajeinani ilma-akrobatia, pyramidit sekä akrobatia. Ilma-akrobatiassa varsinainen oma lajini on liinat (aerial straps) ja etenkin pariliinat, mutta minulta luonnistuu toki myös trapetsi, kangas, köysi ja ilmarengas. Lattiatasossa tapahtuvasta akrobatiasta kokemusta löytyy niin yksilö- kuin pariakrobatiasta sekä niin tanssillisemmasta kuin voltteihin ja flikeihin perustuvasta suuntauksesta.

Ohjaajana olen innostunut sekä sitoutunut. Olen saanut kiitosta erityisesti tavasta, jolla kohtaan lapsia ja varhaisnuoria. Mielelläni demonstroin opeteltavia asioita sekä kiinnitän tarkkaan huomiota oppilaiden yrityksiin, jotta voin paremmin neuvoa heitä onnistuneeseen lopputulokseen.  Pidän tärkeänä oppilaiden yksilöllisen taitotason huomioimista, jolloin jokaista voidaan haastaa uusien temppujen, sarjojen ja taitojen oppimiseen heille sopivalla tasolla. Pyrin olemaan myös erittäin kannustava. Akrobatiassa sekä varsinkin ilma-akrobatiassa onkin usein tilanteita, joissa oppilaan taidot kyllä riittävät uuteen temppuun, mutta pieni ripaus uskallusta vielä uupuu. Kannustamisella voi olla valtavan suuri merkitys oppilaiden onnistumiskokemusten ja siitä saatavan lisäinnon kannalta.”

IMG_9377