top of page

Tankotanssia ja ilma-akrobatiaa lapsille ja nuorille!

POLE KIDS/JUNIORS

Tunneilla harjoitellaan pyörähdyksiä sekä voimaliikkeitä. Tunneilla käytetään staattisten tankojen lisäksi myös vauhdikkaampia pyöriviä eli spinnaavia tankoja. Tangoilla pääsee kieppumaan ja roikkumaan myös oman mielikuvituksen rajoissa! Ketterimpien voimistelijoiden kanssa tehdään temppuja myös pääalaspäin ja kiivetään tankoa ylös.

Lisäksi innokkaille on tarjolla kisavalmennusta.
Lisätietoja kilpavalmennuksesta saat sanni@studiomove.fi!

Asuksi tunnille suosittelemme shortseja ja toppia. Ei koruja. Mukaan voit ottaa myös oman pienen tankopyyhkeen.

AERIAL KIDS/JUNIORS

Kurssilla tutustutaan turvallisesti ilma-akrobatian käyttäen monipuolisesti erilaisia katosta roikkuvia ilma-akrobatia välineitä. Välineet vaihtelevat toimipisteen mukaan. Aerial Kidsit käyttävä esimerkiksi seuraavia ilma-akrobatia välineit: vertikaalikankaat (Aerial Silkit), staattinen trapetsi ja rengastrapetsi (Aerial Ring) tai Hammock (Ilmajoogakangas). Aloitamme harjoittelun helpoista perusliikkeistä kuten taitto, polvitaiveroikunta, trapetsilla/renkaalla istuminen, kankailla solmu ja sen varaan nouseminen sekä molempien jalkojen solmut. Edistyneempien oppilaiden kanssa siirrymme vaativampiin (pää alaspäin tehtäviin) inversioliikkeisiin ja lyhyisiin liikesarjoihin eri välineillä.

Varusteiksi tunneille tarvitaan pitkät ihonmyötäiset housut, pitkähihainen ihonmyötäinen paita ja sukat. Voit myös ottaa mukaan pikku pyyhkeen ja vesipullon.

ILMAJOOGAA LAPSILLE

Lasten ilmajoogassa opetellaan ilmajoogakankaan avulla monipuolisesti kehonhallintaa, erilaisia temppuja, voimaa, liikkuvuutta, ja kankaan sisällä rentoutumista, yhdessä koettua liikunnan riemua unohtamatta.

Ilmajoogassa lasten on mahdollisuus kokea kannustavassa ilmapiirissä uudenlaisia kokemuksia ja löytää riemastuttavia näkökulmia maailmaan, omaan kehoon, ja itseilmaisuun.

Vaatetukseksi pitkät joustavat housut, esim. leggingsit sekä mukava joustava pitkähihainen. Kaikki korut otettava pois tuntien ajaksi.

Kuten kaikille Studio Moven tunneille myös lasten tankotanssiin ja ilmatunneille osallistutaan omalla vastuulla. Suosittelemme kaikille harrastajille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.

36526746_515120198905421_133918138139725
bottom of page