Tanssi- ja akrobatiakoulu kaikille!

Studio Moven tarina

Studion Moven tarina sai alkunsa jo vuonna 2005 Tampereella, kun lähes koko ikänsä intohimoisesti tanssia harrastanut Anna Sillanpää perusti oman tanssikoulun, nuoresta iästään huolimatta. Anna halusi luoda paikan, jossa tanssia voisivat harrastaa aivan kaikki, ikään tai aiempaan tanssikokemukseen katsomatta.

Kunnianhimoinen tavoite toteutui paremmin kuin Anna ehkä osasi unelmoidakaan: perheyrityksenä toimivalla Studio Movella on tällä hetkellä yhteensä neljä toimipistettä Tampereella, Turussa, Porissa ja Ylöjärvellä. Kouluissa työskentelee nyt jo yli 60 ohjaajaa. Oppilaina on niin vasta-alkajia, aktiivitanssijoita kuin myös kilpaharrastajia, ja opetettavia lajeja on kymmeniä.

Uusia aluevaltauksia

Se, mikä alkoi vuonna 2005 pelkkänä tanssikouluna, on tänään paljon muutakin. Tarjontamme on viime vuosina laajentunut kovaa vauhtia myös akrobatian ja kehonhuollon puolelle. Akrobatiakoulussamme perehdytään tankotanssin ja ilma-akrobatian saloihin. Hurjaa, haastavaa ja huoltavaa – rinta rinnan, hyvässä harmoniassa.

Porissa aloitimme toimintamme vuonna 2012. Toimintavastaavaksi saimme vuonna 2013 Katjan joka studiollamme aktiivisesti toimii opettaen ja harjoitellen omia lajejaan. Toimintamme on laajentunut vuosi vuodelta ja nykyään Porin salissa on toimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin! Lasten ja nuorten tanssituntien lisäksi löytyy myös akrobatiatunteja sekä ilma-akrobatiaryhmät: Pole Kids (tankotanssi) ja Aerial Kids (ilma-akrobatia). Aikuisille tarjoamme tankotanssi-, rengastrapetsi- sekä silkkitunteja.

 

“Se tunne, kun onnistut ja löydät uuden tavan liikkua. Että oivallat, edistyt ja samalla nautit. Sitä fiilistä haluamme tarjota oppilaillemme.
Uskon vakaasti, että kun asioita tekee rakkaudella, niissä myös onnistuu. Tervetuloa harrastamaan Poriin, tule juuri sellaisena kuin olet!”

Anna Sillanpää, Studio Moven perustaja

 

 

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Satakunnankatu 35 B,
28130 Pori

Sähköposti

office@studiomove.fi