• Akrobatia

Akrobatia soveltuu kaikille. Akrobatiassa pyritään lisäämään aktiivista liikkuvuutta erilaisten harjoitusten kautta. Tunti
sisältää paljon erilaisia hyppyjä, akrobaattisia temppuja ja
liikeyhdistelmiä, jotka kehittävät taitoa, liiketajua, kehonhallintaa ja notkeutta. Opi kuperkeikat, kärrynpyörät,
käsilläseisonnat ja muut lattialla tehtävät akrobaattiset liikkeet turvallisesti!

Fyysisen harjoittelun yhteydessä tunneilla käydään läpi venyttelyn ja liikkuvuuden teoriaa, jonka avulla saa työkalut omatoimiseen, turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun. Tunnilla huomioidaan osallistujien taitotaso, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Akrobatiatunnit sopivat kaikille!

  • Akrobatia 6-8-v

Hauska ja iloinen harrastus, jossa lapset pääsevät tutustumaan sirkuksen ja akrobatian saloihin leikin ja vaihtuvien teemojen kautta. Tuntien keskiössä on ilo ja riemu, jotka siivittävät lapsen liikunnallisten leikkien ja temppuilun maailmaan. Tunti kehittää lapsen luottamusta niin itseensä kuin tovereihinsakin ja tukee lapsen kehitystä koordinaatiossa, ketteryydessä ja kehonhallinnassa.

    •  Akrobatia 9-13-v

Pääpaino tunneilla on perusakrobatiassa ja kehonhallinan kehittämisessä erilaisten temppujen ja liikeyhdistelmien kautta. Tunti kehittää muun muassa koordinaatiota, ketteryyttä ja liikkuvuutta, ja tukeekin mainiosti vaikkapa tanssiharrastusta! Tunnilla huomioidaan ryhmän taso ja osallistujilla on mahdollisuus esittää toiveita tuntisisällöstä.

Tunneilla tärkeintä on positiivinen ja utelias asenne, sekä halu oppia uutta!

Tervetuloa akrobatiaan!

Like:
Date:
29/12/2017
Categories:
Akrobatia
Author:
admin

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Satakunnankatu 35 B,
28130 Pori

Sähköposti

office@studiomove.fi