Katja
Porin toimintavastaava, tankotanssi, rengastrapetsi
”Tanssi ja musiikki on kuulunut elämääni aina jossain muodossa. Jo pikkulapsena ja nuorena intohimoni oli opetella musiikkivideoiden koreografiat ja opettaa niitä myös ystävilleni. Elämän varrella on kokeiltu jazz- ja showtanssi, burleski sekä itämainen tanssi, ammentaen kaikista jotain mukaani. Aerobicin parissa kului 15 vuotta kunnes useat jalkaleikkaukset keskeyttivät rakkaan harrastuksen.
Parannuttuani löysin itseni tankotanssitunnilta kesällä 2011. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja tästä muodostui intohimo lajiin sekä sen monipuolisuuteen. Aikuisemmalla iällä tankoilun oppiminen ja siinä nopeasti kehittyminen on motivoinut vain lisää. Samalla tiellä ollaan edelleen ja tankotanssi on saanut rinnalleen uusia ulottuvuuksia paritemppuilun ja ilma-acrobatian myötä rengastrapetsilla, köydellä sekä trapetsilla. Acrobatia niin ilmassa kuin lattialla, yksin tai duona, on vienyt sydämeni <3
Tankotanssin ohjaamisen aloitin Porin Studio Movella kesällä 2013. Ohjaajana olen perusteellinen, kannustava, auttava ja jokaisen huomioonottava. En luonnehtisi itseäni vaativaksi, mutta kannustan oppilaita ylittämään itsensä ja kannustan menemään mukavuusalueiden ulkopuolelle. Kun oppilas ei mene sieltä mistä aita on matalin, vaan ylittää itsensä, hän kehittyy nopeammin ja saa arvokkaita oppimiskokemuksia. Haluan myös, että tuntini ovat rentoja ja hauskoja ilmapiiriltään ja että sali olisi kuin toinen koti, jossa kuitenkin jokainen voi kehittyä omaan tahtiinsa.
Ohjaan tankotanssin kaikkia tekniikkatasoja, tankotanssitaiteilijoiden valmennusryhmää, rengastrapetsia sekä toimin Porin vastaavana.
Kolmen lapsen äitinä, ikääkin mittarissa sekä monia sairauksia ja leikkauksia läpikäyneenä olen loistava esimerkki siitä, että kuka tahansa pystyy oppimaan halutessaan ikään, kokoon, urheilutaustaan tai sukupuoleen katsomatta. Tervetuloa tunneilleni!”
HAASTA ITSESI! You can do it!

Katja: katja@studiomove.fi

Profiilin tiedot
Osaamisalueet
Kokemus
Henkilökohtaiset tiedot
Osoite
Puhelin
Email

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Satakunnankatu 35 B,
28130 Pori

Sähköposti

office@studiomove.fi