Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.
Mikäli et saanut vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä toimistoomme: office@studiomove.fi.

Lasten ja nuorten lukukausitunneille voit osallistua kokeilukerralle. Kauden alussa, ensimmäisellä viikolla tanssitunneillamme on voimassa ilmainen kokeilukerta mikäli ryhmässä on tilaa. Tämän jälkeen kauden aikana kokeilukerralle voi osallistua 15€:n kertamaksulla. Pole Kids ja Aerial Kids-tunneille voi tulla kokeilukerralle kertamaksulla mikäli ryhmissä on tilaa. Myös kokeilukerralle tulee ilmoittautua. Kertamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja mikäli oppilas jatkaa vähennetään kertamaksu lukukausimaksusta. Mikäli oppilas jatkaa kokeilukerran jälkeen erääntyy lukukausimaksu normaalisti.

Irtotunneille voit osallistua kertamaksulla. Irtounneillemme varataan paikka varausjärjestelmästämme. Irtotunneillemme ei järjestetä ilmaisia kokeilukertoja.

Lukukausitunnit

Lukukausitunnit ovat syyskauden ja kevätkauden mittaisia tunteja joihin toivotaan säännöllistä osallistumista. Opetus etenee tunti tunnilta. Tunneilla on voimassa lukukausimaksu.

Irtotunnit

Irtotuntimme ovat aikuisille suunnattuja Drop-in-tunteja jolloin mukaan voi tulla koska tahansa. Irtotunneillemme varataan aina paikka varausjärjestelmästä. Tunneilla voi käydä kertamaksulla, 5- tai 10-kerran korteilla tai kausikortilla, valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Lukukausitunneille voit ilmoittautua mukaan TÄÄLTÄ.

Irtotunneille varataan paikka aina jokaiselle tunnille varausjärjestelmämme kautta.  Varausjärjestelmään pääset varaamaan paikkasi tunneille TÄÄLTÄ.

Lukukausitunnit

Kesken kauden voi tulla mukaan mikäli ryhmässä on tilaa ja kausi ei ole liian pitkällä. Suurimmalla osasta tunneilla harjoitellaan koreografiaa esityksiä varten ja tällöin loppukaudesta ei kannata enää osallistua. Suosittelemme kysymään toimistoltamme lisätietoja: katja@studiomove.fi. Mikäli kauden loppuun on enää alle neljä viikkoa suosittelemme odottamaan seuraavaa alkavaa kautta, jolloin oppilas pääsee parhaiten mukaan.

Irtotunnit

Irtotuntimme ovat suunnattuja aikuisille, yli 15-vuotiaille. Mukaan voi tulla koska vaan. Mikäli sinun on tarkoitus osallistua välinetunneillemme, esimerkiksi tankotanssiin ja ilma-akrobatiaan, suosittelemme valitsemaan itsellesi sopivan tason. Mikäli olet aloittelija suosittelemme aloittamaan start-tason tunneista!

Tanssitunnit

Lasten tunneille suosittelemme mukavia tanssivaatteita sekä juomapulloa sekä nahkapohjaisia tossuja. Balettitunneille vaatetuksen voit aina tarkistaa omalta tanssinopettajaltasi kauden alussa.

Tankotanssi

Tankotanssiin tarvitset lyhyet shortsit sekä esimerkiksi hihattoman topin. Alkulämmittelyihin ja loppuvenyttelyihin voit ottaa shortsien päälle pitkät housut ja tarvittaessa pitkähihaisen. Vaatteissa ei saisi olla metalliosia tai muita jotka voisivat osua tankoihin. Kaikki sormukset, kellot ja korut tulee poistaa tuntien ajaksi sillä ne vahingoittavat tankojen pintaa ja voivat vahingoittaa tankotanssijaa. Lisäksi tangon pyyhkimiseen suosittelemme omaa pientä pyhettä.

 Ilma-akrobatialajit

Ilma-akrobatiaan, Aerial Silks, Aerial Ring- tunneille tulisi olla aina pitkähihainen sekä pitkät joustavat housut (esim. leggingsit.) Vahvoja hajusteita ei saa käyttää. Kaikki sormukset, kellot, korut tulee poistaa tuntien ajaksi sillä ne voivat olla vaarallisia oppilaille sekä välineille.

 

Lukukausitunnit

Lukukausituntien poissaoloja voi korvata toisella sopivan tason tunnilla. Suosittelemme kysymään etukäteen lupaa osallistumiselle toimistoltamme: katja@studiomove.fi. Näin opettaja osaa varautua!

Irtotunnit

Irtotunneillamme on voimassa erilliset säännöt koskien poissaoloja / peruuttamattomia tunteja. Voit perua osallistumisesi aina 24h ennen alkavaa tuntia. Tämän jälkeen myöhässä peruutettu / peruuttamaton tunti laskutetaan sinulta. Koulullamme on käytössä irtotuntien peruutuslaskuissa sellainen käytäntö että oppilas voi hyödyntää maksetun laskun yhteen tuntikertaan tai käyttää summan seuraavan kerran kun oppilas ostaa kortin irtotunteihin. Laskun summa on voimassa 12kk ajan. Lasku ja maksukuitti tulee näyttää vastaanotolle.

Lukukausimaksun voi halutessaan saada useampaan erään. Tällöin laskutuksesta tulee sopia erikseen laskutuksen kanssa etukäteen: katrin@studiomove.fi.

Yksityistunti on hyvä tapa kehittyä ja saada henkilökohtaista palautetta opettajaltasi! Yksityistunteja järjestetään yksittäisille henkilöille mutta myös ryhmille. Järjestämme yksityistunteja kaikissa lajeissa. Hinta vaihtelee tuntimäärän ja lajin mukaan.

Työporukoille, polttariporukoille, koululaisryhmille ja muille järjestämme myös yksityistunteja.

Yksityistunteja Porissa voit tiedustella: katja@studiomove.fi

Ikäraja irtotunneillemme on 15-vuotta.

Turvallisuussyistä irtotunneillemme on 15-vuoden ikäraja. Poikkeustilanteissa huoltajan luvalla olemme kuitenkin antaneet 13- tai 14-vuotiaan oppilaan osallistua mikäli oppilaalla on huoltajan laatima kirjallinen lupa.

Koulumme ei ota vastuuta alaikäisen oppilaan tuntivarauksista, huoltajan tulee aina valvoa osallistumista sekä varausjärjestelmän varauksia.

Vakuutus

Oppilaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon ennen tunneille tuloa! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.

Tanssikoululla on vastuuvakuutus joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Satakunnankatu 35 B,
28130 Pori

Sähköposti

office@studiomove.fi