top of page

Ilmoittaudu mukaan kevätkaudelle!

Lukukausituntien ilmoittautuminen on nyt auki!


Studio Moven lukukausitunnit kevätkaudella 22.1.-11.5. Kevätnäytökset tanssitaan seuraavasti: 5.5. l Pori, Promenadi-sali 11.5. l Tampere, Sampola Toimimme Pirkanmaalla Tampereen keskustassa sekä Ikurissa ja Ylöjärvellä. Porissa salimme sijaitsee Sokoksen pohjakerroksessa.


Valikoimastamme löydät tanssi- ja akrobatiatunteja kaiken ikäisille ja tasoisille! Meillä pienimmät tanssijat ovat 3-vuotiaita, yläikärajaa tunneille ei ole! Aikuisille tarjoamme lisäksi irtotunteja, joille voi osallistua ympäri vuoden. Irtotunneille voit osallistua sarjakorteilla tai kuukausijäsenenä.


Ilmoittaudu lukukausiryhmiin täältä: https://studiomove.tapahtumiin.fi/fi/
Uusi oppilas?


Studio Movelle on tervetulleita kaikki! Valitse mieluinen tunti Studio Moven lukujärjestyksistä ja ilmoittaudu mukaan.Oppilaat saavat harrastaa Movella täysin omaksi ilokseen tai osallistua halutessaan myös esiintymisiin ja kisoihin. Kaikille löytyy sopiva vaihtoehto harrastaa! Lajivalikoimassa mm. showtanssi, hiphop, commercial dance, heels, twerk, tankotanssi ja ilma-akrobatia. Lisäksi tarjoamme laadukasta kilpavalmennusta lajin huipulle tähtääville!


Kysy lisää: office@studiomove.fi / 050 9114585

26 views

Recent Posts

See All

Kevätnäytös / Turku 7.5. klo 15 Logomossa

Kevätnäytös Turussa 7.5. klo 15 Logomossa, Teatro-salissa. Opettajat infoavat tarkemmin saapumisajasta ja ohjeista. Liput yleisöön: https://studiomove.tapahtumiin.fi/fi/p/turkunaytos Esiintymisjärj

Comments


bottom of page