top of page

Irtotuntien tutustumisviikko 14.3.-20.3. kaikissa toimipisteissämme!

Tutustu irtotunteihin 14.3.-20.3.! Kampanja voimassa 14.-20.3. Voit varata tunnit täältä: www.varaaheti.fi/studiomove 10e kertamaksun voit maksaa paikan päällä. *Pyhäjärvenkatu 1B - Studiolla ei korttimyyntiä, Pyhäjärvenkadun tunneille maksun voi tehdä etukäteen netissä: www.varaaheti.fi/studiomove/prepaids Kertamaksut tulevat myyntiin 13.3. Mikä irtotunti? Irtotunnit ovat aikuisille suunnattuja tunteja, joille voit osallistua juuri silloin kun sinulle sopii. Jokaiselle tunnille varataan paikka erikseen. Irtotunneilla käyminen ei edellytä sitoutumista - voit osallistua juuri niin usein kun sinun aikatauluun sopii. Mitä lajeja Studio Movella on? Irtotuntivalikoimasta löydät tankotanssin, ilma-akrobatian sekä erilaiset tanssi- ja kehonhuoltotunnit. Tankotanssissa ja ilma-akrobatiassa vasta-alkajalle sopivat "Start"-tunnit. Mikäli tasoa ei ole erikseen määritelty, ovat tunnit avoimen tason tunteja.


Miten osallistua?

Irtotunneilla voi käydä erilaisilla kertakorteilla tai vuosijäsenenä. Löydät kaikki irtotuntikortit täältä ja ne näkyvät välittömästi kortin ostettuasi tiedoissasi: www.varaaheti.fi/studiomove/prepaids Irtotunneille varataan aina paikka täältä: www.varaaheti.fi/studiomove Samalla irtotuntikortilla voit osallistua kaikkien lajiemme tunneille, jotka löydät varausjärjestelmästämme. Muistathan perua tunnin 24h ennen tunnin alkua, mikäli et pääse osallistumaan tunnille.


Nyt on loistava hetki aloittaa! Tervetuloa mukaan! Studio Move Tampere: Kauppakatu 6A Studio Move Tampere Hämeenpuisto: Pyhäjärvenkatu 1B Studio Move Ylöjärvi: Teollisuustie 1 Studio Move Turku: Artturinkatu 2E 3.krs (Saippuacenter) Studio Move Pori: Satakunnankatu 35B KYSY LISÄÄ: OFFICE@STUDIOMOVE.FI!


36 views

ความคิดเห็น


bottom of page