top of page

Opettajesittely: Kati / Studio Move Turku1. Kerro hieman itsestäsi ja mitä teet Studio Movella? Ohjaan tankotanssia (tasot: start, 1 ja 2), kehonhuoltoa, ilmajoogaa ja sijaistelen myös satunnaisemmin rengastrapetsitunteja. Tankotanssi- tai rengastrapetsitreenien lisäksi treenailen säännöllisesti salilla, käyn säännöllisen epäsäännöllisesti jooga- tai kehonhuoltotunneilla, sekä lenkkeilen lähinnä sosiaalisena aktiviteettina eli silloin, kun joku kaveri lähtee vaihtamaan kuulumiset lenkkipolulle. 😊 Rentoudun myös pulahtamalla luonnonvesissä aina, kun vaan joku sopiva lätäkkö (talvisin avanto) reitille osuu. Asun Turun keskustassa ja päivätyöni on HR-tehtävien parissa.


2. Millainen on tavallinen työpäiväsi? Teen tavallisesti tuntisuunnitelmia lauantaisin, ja suunnittelen useamman seuraavan tunnin kerralla. Nyt keväällä mun tunnit on hajallaan 2-3 eri iltana viikossa ja vain yksi tunti kerrallaan, mutta usein yhdistän Movelle tuloon oman treenin tai sen, että käyn jonkun toisen ohjaajan tunnilla, jos vaan aikatauluihin sopii.

3. Miten kuvailisit itseäsi opettajana? Tätä pitäisi tietty kysyä oppilailta, mutta ainakin olen saanut palautetta siitä, että olen selkeä ja helposti lähestyttävä, ja että minun tunneilla on rento tunnelma. Haluan aina antaa oppilaiden edetä omaan tahtiinsa ja tarjota vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita omalle tasolleen sopivan haastavat jutut. Uskon myös, että oma innostus välittyy aina innostavuutena muille! 😍

4. Mitkä lajit ovat suosikkejasi? Tankotanssi ja rengastrapetsi, mutta mielelläni treenaisin myös lattia-akroa tai kävisin aerial silk -tunneilla, jos jostain löytyisi lisää aikaa.

5. Mitä tuntia suosittelisit aivan aloittelijalle? Tule testaamaan ennakkoluulottomasti kaikkea! Ikinä ei voi tietää, mikä kolahtaa ennen kuin on kokeillut. Kaikki Start-tunnit on juuri sinulle, eli niillä ei tarvita mitään ennakkokokemusta lajista.

6. Millaisia vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaisi aloittaa uuden harrastuksen? Palaan äskeiseen, eli voita ennakkoluulot ja testaa kaikkea, mikä voisi pikkuisenkin kiinnostaa! Kysy rohkeasti vinkkejä meiltä opettajilta tai vastaanoton tyypeiltä, jos tuntivalinnat tms. mietityttää. Ja vaikka sattuisitkin hurahtamaan täysin johonkin tiettyyn lajiin, muista myös monipuolisuus!

7. Lähetä terveisiä Movelaisille! Olette huikeaa porukkaa ja teidän kanssa on aina kivaa! ❤ Ihanaa kevättä ja nähdään Movella!

Kati opettaa seuraavia tunteja: Pole start, pole 1, pole 2, kehonhuolto, ilmajooga, rengastrapetsi

124 views

Comments


bottom of page