top of page

Opettajaesittely: Iina Peritalo & Ilma-akrobatia
Koulumme tarjoaa laajan valikoiman ilma-akrobatiatunteja joihin kuuluvat erilaiset kattoon kiinnitettävät trapetsit, kankaat ja köydet.

Aerial Silk-tunneilla keskitytään temppuiluun katosta roikkuviin kankaisiin, vertikaalinkankaisiin. Rengastrapetsi (tai Aerial Hoop) on suuri renkaanmuotoinen trapetsi.

Kerro hieman itsestäsi:

Hei! Nimeni on Iina ja ohjaan Studio Movella ilma-akrobatiatunteja rengastrapetsilla ja vertikaalikankailla niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ohjaan sekä ryhmä-, että yksityistunteja. Olen ammatiltani fysioterapeutti ja minulla on myös personal trainerin koulutus.


Olen ohjaajana kannustava ja luon tunneilleni innostavan ja turvallisen ilmapiirin uuden opetteluun. Muistutan tunneillani usein, että tärkeämpää on pitää hauskaa, yrittää, rohkeasti kokeilla ja nauttia liikkumisesta, kuin se, että olisi pakko heti onnistua ja osata. Lempeä ote ja hyvä tunnelma näkyvät ohjaamisessani.


Miten tutustuit ilma-akrobatiaan?

Olen itsekin löytänyt ilma-akrobatian Studio Moven alkeiskurssilla ja ihastuin lajiin heti.


Kuka voi aloittaa ilma-akrobatian?

Kuka tahansa! Lämpimästi tervetuloa mukaan, meillä on tosi hyvä ja rento tunnelma. Etukäteen ei tarvitse osata mitään, vaan harjoitellaan yhdessä kannustavassa ilmapiirissä.


Millaisia liikkeitä ilma-akrobatiassa tehdään?

Ilma-akrobatiassa tehdään monipuolisesti erilaisia liikkeitä. Jokaisella tunnilla saa aina valita, mitkä temput tuntuvat silloin itselle mieluisilta ja mitä päivän temppuvalikoimasta haluaa harjoitella. Tyypillisesti temput jaetaan voima-, tasapaino- ja liikkuvuustemppuihin ja niiden yhdistelmiin. Myös erilaiset rullaukset ja dynaamiset temppuyhdistelmät tuovat vaudikkuutta harjoitteluun. Tunneilla tehdään usein myös pieniä koreografioita, joissa yhdistetään erilaisia temppuja toisiinsa ja harjoitellaan myös erilaisia siirtymiä tempuista toisiin. Tunneilla löytyy varmasti kaikille mieluisia temppuja aina alkeistasosta edistyneisiin.


Harrastatko muita lajeja?

Harrastan ilma-akrobatian lisäksi voima- ja liikkuvuusharjoittelua edistääkseni lajissani vaadittavia fyysisiä ominaisuuksia ja lajitavoitteitani.


Mitä haluaisit sanoa lajista kiinnostuneille?

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 💖 Ilma-akrobatia on parhaimmillaan tosi innostavaa ja olen nähnyt niin monien löytävän liikunnan ilon tämän lajin parista. Ilma-akrobatiassa on parasta, kun uskaltaa yrittää, huomaa oppivansa uutta ja saa onnistumisen kokemuksia. Meillä on hyvä ilmapiiri, joten tunneille on helppo tulla mukaan. Ilma-akrobatiasta voi löytää myös uusia ystäviä! Iinan irtotunnit aikuisille: Su 17.00-18.00 Aerial Silk/Ring Open Level llmoittaudu: www.varaaheti.fi/studiomove

Iinan tunnit lapsille ja nuorille: To 16.00-17.00 Aerial Juniors Jatkotaso 10-15-v / Iina

To 17.00-17.45 Aerial Kids 7-9-v Jatkotaso / Iina Su 15.15-16.15 Aerial Kids 10-15-v Alkeet / Iina

Su 16.15-17.00 Aerial Kids 7-9-v Alkeet / Iina Ilmoittaudu: https://studiomove.tapahtumiin.fi/fi/p/studio1


Tervetuloa Iinan tunneille!

294 views

Comentarios


bottom of page