top of page

Studio Moven kevätkausi on alkanut!

Tervetuloa Studio Movelle!



Kevätkausi 17.1.-6.5.2022 (Huom. sulun aikana menetetyt tunnit korvataan kevätkauden aikana.) Irtotunnit aikuisille!

Irtotunnit ovat helppo tapa kokeilla eri lajeja ja harrastaa silloin kun sinulle sopii! Tunnit ovat yli 15-vuotiaille, yläikärajaa ei ole. Valikoimassa mm. suosittu tankotanssi ja ilma-akrobatia, kehonhuolto sekä erilaiset tanssitunnit. Osallistua voit kertamaksulla tai erilaisilla sarjakorteilla tai kuukausijäsenenä. Aloittaa voit KOSKA TAHANSA! Välinelajeissa (Ilma-akrobatia, tankotanssi) tunteja löytyy eri tasoille: Start, 1,2... Start-tunnit soveltuvat aivan vasta-alkajalle ilman mitään aiempaa lajikokemusta. Tanssitunneilla taso on avoin, ellei tasoa ole erikseen määritelty. *Sulun vuoksi irtotuntikortteihin myönnetään jatkoaikaa sulun verran, pyydä jatkoaikaa sähköpostitse toimistolta. Osta kortti irtotunneille tästä! Varaa irtotunnit täältä!


Lukukausitunnit kaiken ikäisille! Lukukausitunnit ovat viikottain saman ryhmän kanssa kokoontuvia tunteja, joissa opetus etenee viikottain. Ryhmillä mahdollisuus esiintyä kevätnäytöksessämme. Ryhmiin sitoudutaan kokonaiseksi kaudeksi. Vielä pääsee hyvin mukaan ryhmiin! Ilmoittaudu lukukausitunneille täältä!


Toimistomme auttaa mielellään kysymyksissä! Tampere/Ylöjärvi: office@studiomove.fi Pori: pori@studiomove.fi Turku: turku@studiomove.fi

Tervetuloa Studio Movelle!

44 views
bottom of page