Irtotuntien säännöt:

Irtotuntien säännöt löytyvät varausjärjestelmän käyttöehdoista.

Lukukausituntien säännöt:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi hyväksyt koulumme säännöt. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan etukäteen, myös kokeilukerralle. Ilmoittautumiset tehdään nettisivujemme järjestelmän kautta.
Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla.

Kokeilukerta

Lukukausitunneillamme kokeilukerta on maksuton syys- ja kevätkauden ensimmäisellä viikolla. Kauden ensimmäisen viikon jälkeen ryhmiä voi kokeilla kertamaksulla. Kertamaksua ei palauteta ja lasku erääntyy maksettavaksi myös vaikka oppilas ei osallistuisi kokeilukerralle. Huomioithan että ilmainen kokeilukerta ei koske irtotuntejamme tai Pole Kids ja Aerial Kids- ryhmiä.

Mikäli oppilas on ilmoittautunut kokeilukerralle emme voi taata oppilaspaikkaa mikäli ryhmä täyttyy. Tarjoamme jonotuspaikkoja täynnä oleviin ryhmiin.

Kokeilukerran jälkeen jatkavia oppilaita pyydetään ilmoittautumaan uudestaan  nettisivujemme kautta ja maksamaan lukukausimaksun. Mikäli oppilas ei halua jatkaa kokeilukerran jälkeen tulee peruutus tehdä kirjallisesti toimistollemme: office@studiomove.fi. viimeistään ennen seuraavaa tuntia.

Mikäli oppilas aloittaa kesken kauden, vähintään yli neljä viikkoa kauden alkamisesta, ottakaa yhteyttä laskutukseen sopiaksenne lukukausimaksusta: katrin@studiomove.fi.

Oppilaspaikka ja oppilaspaikan peruutus

Oppilaspaikka varataan ilmoittautuneille ja kausimaksun maksaneille.
Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistutamme että mikäli ryhmä on täyttymässä ovat etusijalla oppilaat jotka ovat varanneet sitovan oppilaspaikan.

Oppilaspaikka on voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukauden). Kun  ilmoittaudut syyskaudelle siirtyy oppilaspaikkasi aina automaattisesti kevätkaudelle, lukukausimaksu kevätkaudelle tulee maksaa hyvissä ajoin ennen kevätkauden alkua.

Jos oppilas haluaa muuttaa ryhmää tai keskeyttää opintonsa syyskauden jälkeen on peruutus-/ muutosilmoitus tehtävä kirjallisesti osoitteeseen: office@studiomove.fi.  Ilmoitus on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa syyskauden loppumisen jälkeen.  Myöhässä perutuista oppilaspaikoista laskutetaan toimistomaksu 10€.
Mikäli oppilaspaikka peruutetaan kevätkauden jo alettua laskutetaan kevätkausimaksu normaalisti. Oppilaspaikkaa ei voi perua suullisesti vastaanottoon eikä opettajalle. Tunneilta poisjääminen ei ole peruutus.

Kilpavalmennus sekä koetanssit

Kilpavalmennukseen järjestetään koetanssit.

Kilparyhmien kausimaksut sekä kilpailukulut laskutetaan sähköpostitse. Kilparyhmiin sekä valmennusryhmiin sitoudutaan koko lukuvuodeksi, yhteensä 10kk, asiakas hyväksyy oppilaspaikan vastaanottaessaan laskun maksamisen kokonaisuudessaan. Myös osissa valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas keskeyttäisi kesken kauden. Otamme mahdollisuuksien mukaan oppilaita mukaan myös kesken kauden, lisätietoja: primeakatemia@studiomove.fi

Kurssit, leirit sekä workshopit 

Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas ei osallistuisi. Palautukset vain lääkärintodistusta vastaan. Todistus on lähetettävä viimeistään seitsemän vuorokauden sisällä tapahtumasta.

Poissaolot

Oppilaalla on oikeus korvata poissaolot toisella samanpituisella tunnilla saman kauden aikana. Poissaoloja ei korvata rahassa eikä niitä voi käydä korvaamassa etukäteen. Suosittelemme olemaan yhteydessä korvaavan tunnin opettajaan hyvissä ajoin ennen korvaamista.

Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata.

Kilpavalmennuksissa mukana olevilla on velvollisuus ilmoittaa kaikki poissaolonsa opettajalle.

Lukukausimaksut, laskutus ja toimistokulut

Lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmämme kautta. Voit maksaa lukukausimaksun kortilla tai verkkopankissasi. Halutessasi voit myös maksaa lukukausimaksun erissä tai tilata laskun jossa maksuaikaa on 14.päivää. Laskutuslisä on 5€.

Lukukausimaksu on sitova. Koulu ei palauta lukukausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää opintonsa.

 Myös useammassa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi.

Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kahden viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata.

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä tai käyttää muita etuuksia, tulee kausimaksu maksaa suoraan toimistollemme.

Kaikista laskumuutoksista, palautuksista sekä peruuttamattomista oppilaspaikoista veloitamme aina toimistokulut 10€.

Alennukset

Perhealennus on voimassa lukukausitunneillamme samassa taloudessa asuville  -15% jokaisesta jäsenestä, myös aikuisista.

Opiskelija-alennus on voimassa toisen asteen jälkeen suoritettavista opinnoista. Opiskelijakortti on lukukausitunneissa -15%. Korttia on näytettävä erikseen kauden alussa toimistollemme tai opettajallesi.

Lisätuntialennus on -50€ jokaisesta seuraavasta lisätunnista. Ensimmäinen tunti on normaalihintainen, lisätuntialennus on voimassa toisesta tunnista lähtien.

Alennuksia ja tarjouksia ei voi yhdistää.

Tiedotus

Tanssikoulu tiedottaa toiminnastaan nettisivuillaan sekä sähköpostitse. Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla.
Muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostise toimistoomme: office@studiomove.fi.

Vakuutus

Oppilaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.
Tanssikoululla on vastuuvakuutus joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Muuta

Tuntien minimi oppilasmäärä on 5 hlöä jotta tunti pidetään lukujärjestyksessä koko kauden jos ei toisin ole ilmoitettu.
Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan tanssikoulumme toimesta palautetaan kausimaksu mikäli oppilas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.
Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan tanssistudion aulassa.Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus josta opettajan on hyvä tietää.

Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti toimistoomme ennen kauden alkua, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Pidätämme oikeuden kaikkiin koreografioihin. Meillä opittuja ohjelmia tai koreografioita ei saa esittää julkisesti, eikä niillä saa kilpailla ilman koulumme lupaa.

Takaisin ilmoittautumisvalikkoon pääsette täältä.

Studio Move pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Säännöt tarkistetaan vuosittain. 

Lisätietoja säännöistämme: office@studiomove.fi tai puhelimitse 010 322 3333.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Kauppakatu 6 A,
33210 Tampere

Sähköposti

office@studiomove.fi