SHOW INTENSIVE

Tampereella Studio Move Valmennusryhmät ovat harrasteryhmiä
jotka ovat osa Studio Moven koulutusohjelmaa. Ryhmät harjoittelevat tavoitteellisesti vähintään kaksi kertaa viikossa.
Ryhmät esiintyvät aktiivisesti ja osallistuvat tanssikilpailuihin.
Valmennusryhmien harjoitusaikataulu on kevyempi verrattuna
Primeakatemian kilpavalmennukseen. Jos olet tulevaisuudessa tähtäämässä Primeakatemiaan ja haluat kehittää tanssillisuutta, tekniikkaa ja ilmaisua on valmennusryhmä hyvä vaihtoehto.

Show Intensive / Valmennusryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Oppilaiden on lisäksi mahdollista valita oheislajeja, lisätunnit tukevat kehittymistä ja monipuolistavat harjoittelua.
Ryhmien päälajeina ovat Showtanssi sekä Lyrical Jazz, tuntisisältöihin kuuluvat koreografioiden lisäksi myös tanssitekniikkaa, akrobatiaa, tanssinostoja ja -hyppyjä sekä lihaskuntoa.
Valmennusryhmät esiintyvät ja kilpailevat erilaisissa tapahtumissa ja heille
järjestetään myös tiiviskursseja vierailevien huippuopettajien johdolla. Valmennusryhmille järjestetään myös kauden aikana leirejä.
Valmennusryhmiin oppilas sitoutuu aina kokonaiseksi lukukaudeksi, syksyksi sekä kevääksi.

Show Intensive / Valmennusryhmiä valmentaa Sanni.
Lisätietoja: sanni@studiomove.fi

Ryhmiin ei ole koetansseja. Ryhmään ilmoittaudutaan maksamalla kausimaksun ensimmäinen erä nettisivujemme kautta. Tanssikoulu laskuttaa loput erät.

Show Intensive 10-14v, Harjoitukset tiistaisin Pyhäjärvenkatu 1B 17.45-19.00  sekä 1 valinnainen tekniikka- tai balettitunti. Ryhmään sitoudutaan kokonaiseksi kaudeksi, syys+kevätkaudeksi. Hinta koko lukuvuodelta 885e ( 3 erää x 295e.) Muita kuluja: esiintymisasu, mahdolliset kisamaksut, kisojen huoltajakulut.

Show Intensive 15-18v, Harjoitukset keskiviikkoisin  Pyhäjärvenkatu 1B 17.00-18.15 sekä 1 valinnainen tekniikka- tai balettitunti. Ryhmään sitoudutaan kokonaiseksi kaudeksi, syys+kevätkaudeksi. Hinta koko lukuvuodelta 885e ( 3 erää x 295e.) Muita kuluja: esiintymisasu, mahdolliset kisamaksut, kisojen huoltajakulut.

STUDIO MOVE  1983853-2 OFFICE@STUDIOMOVE.FI