Pole Valmennusryhmä Turku

Pole Valmennusryhmä on tankotanssin kehitysryhmä jossa harjoitellaan tankotanssia, voimistelua ja akrobatiaa. Liikuntamuotona laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota, ja tankoilu sopii kaikille! Valmennusryhmä on suunnattu jatkotason tankotanssijoille jotka haluavat kilpailla ja esiintyä.

Syyskausi 2020 alkaa 31.8. Valmennusryhmän koulutusohjelmaan kuuluu 3 harjoituskertaa viikossa. Lisäksi on mahdollista valita rajaton jolloin osallistua voi rajattomasti myös muille lukukausitunneille. 

Päävalmentajana toimii Milka Rämö.

Pole Valmennusryhmästä lisätietoja antaa valmentaja: milka.ramo@outlook.com.

 

Pole Kids kilpavalmennus / Jatkotason tankotanssijoille – suositusikä 7-14-vuotta

Koulutusohjelman harjoitukset kaudella 2020-2021:

  • Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Pole Kids jatkotaso / Milka

  • Sunnuntaisin klo 12.30-14.00 Pole Kids jatkotaso / Milka

  • Yksi vapaavalintainen tanssillinen tunti, esimerkiksi baletti, tanssitekniikka, hip hop...

Lisäksi Pole Training- irtotunneille ovat tervetulleita myös valmennusryhmäläiset harjoittelemaan maksuttomasti. Huomioittehan että kyseisillä tunneilla ei ole ohjaajaa paikan päällä, tankotanssitaustan tulee olla vahva jotta turvallinen harjoittelu olisi mahdollista. Valmentajalta voi tiedustella erikseen soveltuvuudesta.

Hinnasto:

Pole valmennusryhmän lukukausimaksu kaudelle 2020-2021 on yhteensä 1020€ / lukuvuosi (4 erää x 255e)

Pole Valmennusryhmä Anytime kaudelle 2020-2021 on yhteensä 340€ / lukuvuosi (4 erää x 85€)

Suosittelemme Anytime- vaihtoehtoa tukemaan tankotanssijan kehitystä tanssillisuudessa ja ilmaisussa. Tällöin tankotanssija voi valita rajattomasti lisätunteja lukukausituntitarjonnastamme. HUOM! Jos oppilas valitsee anytime koulutusohjelmaan tulee oppilaan valitsemat lisätunnit ilmoittaa erikseen toimistollemme sähköpostitse: turku@studiomove.fi jotta voimme varata oppilaspaikat ryhmistä. 

Oheiskuluja voi muodostua kisapuvuista, edustusasusta sekä kilpailumaksuista.

Ilmoittautuminen tehdään maksamalla ensimmäinen erä järjestelmän kautta. Loput erät toimistomme laskuttaa sähköpostitse.

Ilmoittautuminen valmennusryhmään on nyt avattu!

 

STUDIO MOVE  1983853-2 OFFICE@STUDIOMOVE.FI