top of page
6674c08a-7410-4373-bb9a-1ed935adb40f_edited.jpg

Primeakatemian kilpavalmennus

Kimberly Idigpio

Kimberly Idigpio is a professional dance artist working in the industry as a dancer, educator, choreographer, and model with 10 years of experience in educating dancers and over 20 years of dance experience. 

 

She is originally from Sacramento, California. She grew up in the competition industry competing in Performing Arts, and Hiphop from a young age until her young adult years. Making the decision to leave she followed her family roots and moved to Finland in 2013 to study, and graduated with her Bachelors degree in dance pedagogy in 2016.

 

As a young dancer Kimberly has been training with industry names from Brian Friedman, Mia Michaels, and Wade Robson to name a few in the dance convention community.  Now she is head coach for our Prime Academy - competition teams.

 

 • Instagram
_MKE0256.jpg

Jazz, Heels, Commercial, Baletti, Reggaetón

Hely Nylund

Hely aloitti tanssin 3-vuotiaana baletilla ja on jatkanut siitä jazzin ja nykytanssin kautta street-lajeihin. Nykyään Moven tuntien lisäksi Hely opiskelee  musiikkiteatteria ammatikseen ja esiintyy teatterilavoilla tanssijana. "Tunneillani pääsee oppimaan ja onnistumaan kannustavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä, ja ennen kaikkea tanssimaan paljon!"

 • Instagram
14-49-42-_MKE7172.jpg

Tankotanssi

Henriikka Roo

Tankotanssitaiteilija Henriikka Roo on esiintyvä artisti ja kunnianhimoinen valmentaja. Hän on voittanut mestaruuksia niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Henriikka pitää silti suurimpana saavutuksenaan tankotanssin maineen edistämistä monimuotoisena ja koko perheellekkin sopivana lajina.Tampereen Studio Movella Henriikka opettaa aikuisten irtotunteja sekä supersuosittuja lasten ja nuorten tankotunteja.

 • Instagram
dlgldfkgdf_edited_edited.jpg

Tankotanssi

Heini Pekkanen

Heini opettaa Pole Rock - tunteja Tampereella ja Ylöjärvellä.

  rHqsoOtg_edited_edited.jpg

  Show, Jazz, Heels, Prime´S

  Sanni Nylund

  Sanni opettaa Studio Movella useita eri tanssilajeja ja ryhmiä. Vuodesta 2010 asti Movella opettanut Sanni on suorittanut lajiopintoja niin kotimaassa kuin ulkomailla ja tehnyt Suomessa tanssipedagogiikan opintoja. 
  Sannille tärkeää on hyvä ryhmädynamiikka, turvallinen ja kannustava ilmapiiri sekä tietenkin tanssin ilon löytäminen! Sanni on myös Studio Moven toimitusjohtaja ja opetustyön lisäksi hän työskentelee koulun johtotehtävissä ja toimistolla.

  • Instagram
  em.jpg

  Tanssitekniikka

  Emilia Salonen

  Emilia opettaa tanssitekniikka junioreille ja aikuisille. Emilia on itse kisannut MM-tasolla asti Performing arts - lajeissa menestyksekkäästi. Kilpauran jälkeen hän on keskittynyt opetustöihin.

   119087682_10214091449200691_6889813367935834968_o.jpg

   Pole Exotic

   Juulia Rantala

   Juulia opettaa Studio Movella supersuosittuja tankotanssin Exotic - tunteja sekä tekniikkatunteja. 

    12640247_1058629844159719_5455956478566238055_o.jpg

    Tankotanssi

    Sanni Erämies

    Mun tunnilla tärkeintä on iloinen ja rento tunnelma. Haluan antaa yksilöllisesti haastetta ja tukea ihan jokaiselle, oli se sitten voimatreeniä inverttiä varten tai kolmen kierteen alastulotuplavolttien varmistamista. Kuulen aina mielelläni sun tavoitteet ja lemppari liikkeet - tai ihan vaan risut ja ruusut tunnista. Mulla tankoilua on takana kymmenisen vuotta. Parasta on ollut kaikki uudet ihmiset joita sen myötä oon tavannut, ja paikat joihin esitykset, kisat ja ohjaukset ovat vieneet. Kilpailukokemusta löytyy erityisesti Pole Sportissa, joten kisaamisesta kiinnostuneille osaan varmasti olla avuksi. Tankoilun ulkopuolella puuhailen bioteknologian parissa Tampereella. Tervetuloa ja nähdään tunneilla! 

     sanna.jpg

     Tankotanssi

     Sanna Sarin

     Sanna opettaa tankotanssia Ylöjärvellä.

      Rv9hTXRg.jpeg

      Baletti, Show, Contemporary

      Reija Laarne

      Reija opettaa balettitunteja ja Show & Contemporary jazzia Tampereella.

       6E643D12-4310-4C0E-BD56-82E979AE7D20.PNG

       Baletti, Show, Contemporary

       Saana Strömberg

       Saana opettaa showtanssia ja contemporary jazzia Tampereen Ikurissa ja keskustassa.

        KUVA_edited_edited_edited_edited.jpg

        Showtanssi

        Noora Markunmäki

        Noora opettaa lastentanssia Leinolassa.

         30052337_469152810168827_1920738422570228111_o.jpg

         Tankotanssi, Ilma-akrobatia

         Katja Mäkynen

         Olen aikuisena urheiluun rakastunut optimistinen Personal Trainer. Tankotanssi on oma päälajini jonka tavoitteellisen treenaamisen aloitin 2014. Vuonna 2019 kilpailin lajin +40 sarjassa SM-tasolla joista sain myös paikan MM-kilpailuihin. Kilpaurheilu ei ole minulle ykkönen vaan sen tuoma tsemppi ja itsensä haastaminen. Ohjaajana tykkään pureutua tekniikkaan, iloita oppilaiden kehityksestä tai liikunnan riemusta. Olla kannustava ja kehittää itseäni ohjaaja.

          KUVI_edited.jpg

          Showtanssi

          Pinja Putkonen

          Pinja opettaa showtanssia Leinolassa lapsille ja nuorille.

           acea1d15-3e11-4c01-9559-4aedbbc38958.jpg

           Jazz Fusion, Heels, Performing Arts - pienryhmä

           Jenny Strandberg

           Jenny Strandberg (FI) on Hollannissa asuva ammattilaistanssija ja koreografi. Kansainvälisen uransa aikana Jenny on lukuisten suomalaisten tanssiproduktioiden lisäksi esiintynyt Sugababesin sekä Euroviisuvoittaja NETTA:n taustatanssijana, päätanssijana Pohjoismaiden isoimmassa Dinnershowssa Wallmansilla Tukholmassa, sekä ensembletanssijana Bodyguard-musikaalin Euroopan-kiertueella. Jennyltä löytyy itseltään myös pitkä kisatausta tanssijana ja koreografina Perrforming Arts - kisoista. Tällä hetkellä hän on mukana Tampereella Anastasia-musikaalissa. Kaudella 2022-2023 Jenny opettaa Tampereen Studio Movella tiistaisin Jazz Fusion & Heels - tunteja sekä valmentaa kilpailevaa Performing arts - pienryhmää.

           • Instagram
           99.jpeg

           Lastentanssi, Akrobatia, Ilma-akrobatia, Show, Commercial

           Emma Nordvall

           Emma on työskennellyt yli 10 vuotta tanssin ja liikunnan parissa ja hän on koulutettu liikuntaneuvoja. Movella Emma opettaa lasten ja nuorten tunteja Ylöjärvellä! 

            _MKA3871_edited_edited.jpg

            Lastentanssi, Akrobatia, Twerk, Heels, Commercial

            Iida Suuniitty

            Iida on pidetty 29-vuotias tamperelainen tanssija-tanssinopettaja sekä sosionomi. Tanssijana hän on esiintynyt ja kilpaillut lukuisissa eri tanssijoukkueissa aina SM-tasolla asti ja esiintynyt erilaisissa produktioissa ja artistien taustalla.  Tällä hetkellä Iida opettaa Movella lukuisia eri lasten, nuorten ja aikuisten ryhmiä ja luotsaa omaa Twerkin Intensiivi-ryhmää "Twerkalicious."

            • Instagram
            16177508_1323211374383832_1025259318121098603_o.jpg

            Balettitunnit

            Dany Reiner-Salonen

            Dany on valmistunut Tallinnan Balettikoulusta ammattitanssijaksi 1982 ja Moskovan balettiakatemiasta baletinopettajaksi 1984. Hän on toiminut balettitanssijana Estonia Teatterissa 1984-1990. Vuodesta 1990 alkaen toiminut Suomessa tanssijana, tanssinopettajana ja koreografina mm. Kuopion Konservatoriossa, Kuopion tanssikoulussa, Liisa Nojosen tanssistudiossa sekä Mikkelin tanssikoulussa. Tehnyt useita menestyksekkäitä koreografioita kuten: Tyttö ja kuolema, entisöinyt baletit Prinsessa Ruusunen ja Paquita. 

             IMG_0201.jpg

             Nykytanssi

             Joel Alalantela

             Joel Alalantela on nykytanssin moniammattilainen! Hän työskentelee kentällä niin tanssijana kuin koreografina ja johtaa myös omaa Companyaan: Alalantela Company. Joel opettaa jatkotason/edistyneen tason nykytanssituntia maanantaisin!

             • Instagram
             JOOG.jpeg

             Ilmajooga

             Elisa Piispanen

             Itä-Helsingistä kotoisin oleva, nykyään tamperelaistunut näyttelijä, joka on loputtoman kiinnostunut ihmisistä ja kaikesta, mikä ilahduttaa, yhdistää, liikuttaa tai on ihmeellistä. Olen hyvä innostamaan ja rohkaisemaan kaikenikäisiä ihmisiä uusien kokemusten äärelle, oli kyseessä sitten itseilmaisu, vuorovaikutus, tiimityö, jooga, Tankotanssi, ilmajooga, tai ilma-akrobatia. Opettajana haluan luoda tunneilleni turvallisen ilmapiirin jossa kaikki harrastajat voivat kehittyä täyteen loistoonsa rennossa, kannustavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Koulutukseltani olen Teatteritaiteen maisteri. olen lisäksi käynyt 2 vuotisen ashtangajoogaohjaajakoulutuksen ja Fitpole Basic trainer Tankotanssiohjaaja koulutuksen. Tankotanssia olen esittänyt vanhainkodeissa ja hoitolaitoksissa kiertävällä ”Rakas, Sinä Lennät!” Runoutta ja ilma-akrobatiaa yhdistävällä esityksellä, ja ”Olohuoneessa” -esityksessä tavallisten kotien olohuoneissa. Ilma-akrobatiaa olen esittänyt näyttelijänä mm. Tampereen Teatterin ”Cats”- musikaalissa ja Yle TV2 lastenohjelmasarjassa ”Salasaaren seikkailijat”.

              0000.jpg

              Tankotanssi, Ilma-akrobatia, Käsilläseisonta

              Sini-Susanna Paavilainen

              Sini-Susanna opettaa Studio Movella tankotanssia, ilma-akrobatiaa ja käsilläseisontaa.
              Sini-Susanna opiskelee tällä hetkellä liikunta-alaa Varalan urheiluopistossa ja on suorittanut useita ilmalajeihin liittyviä opettaja- ja turvallisuuskoulutuksia. Hän kilpailee myös itse ilma-akrobatiassa MM-tasolla!

               CXbEOWTI.jpeg

               Ilma-akrobatia, Fysiikka

               Iina Peritalo

               Olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer, kuntosaliohjaaja ja hyvinvointivalmentaja. Olen tehnyt laajan opintoprojektityön urheiluvammojen ennaltaehkäisystä ilma-akrobatialajeissa ja opiskellut urheilufysioterapian perusteita.

               Aloitin ilma-akrobatian ohjaajana kesällä 2021 ja mun mielestä ilma-akrobatia on aivan mahtava laji. Ohjauksessani korostuu fysioterapianäkökulmat, kehollisuus, kehollinen kokemuksellisuus, turvallisemman tilan periaatteet ja yhdenvertaisuuden arvot. Luon tunneilleni innostavan, kannustavan ja rohkaisevan tunnelman. Minulle on tärkeää, että jokainen voi löytää liikunnan riemun, uuden oppimisen ilon ja saada onnistumisen kokemuksia.

               Olen myös kilpaillut ja esiintynyt rengasstrapetsilla menestyksekkäästi ja minut voi mahdollisesti jatkossakin bongata kilpa- ja esiintymislavoilta.

                IMG_0113.JPG

                Tankotanssi

                Tintti Mikkonen

                Tykkään haastaa itseäni ja kokeilla rajojani , taidan olla jonkun sortin ”yllytyshullu”. Sitä kautta päädyin mm. kisaamaan tankotanssi kisoihinkin! Ja kun minua pyydettiin mukaan vuoden 2020 Talent- kisaan niin pikku pakkohan siihen oli osallistua. Tanssipuolella olen kokeillut kaikkea mahdollista butoh tanssista tanhuun. Tällähetkellä olen mukana Studio Moven Prime Ladies tanssiryhmässä, joka on ollut uusi ja aivan mahtava mahdollisuus kisata myös tanssin saralla. Tankotanssin aloitin v. 2011 ja tankotanssiohjaajana olen ollut loppuvuodesta 2013 eli nyt on menossa 8. ohjausvuosi. Olen myös sirkusartisti eli esiinnyn tulitaiteilijana Fire Lady taiteilijanimellä n. 70 keikan vuositahdilla. Tulitaiteen ja sirkuksen parissa olen ollut jo yli 20 vuotta. Teen myös sirkusohjaajan ja puvustajan hommia. Muitakin ammatteja on kertynyt kosolti mm. käsityöpuuseppä ja metalliseppä. Toivon olevani ohjaajana kannustava, ymmärtäväinen ja innostava. Koska tankotanssi on itselleni todella haastava laji ja uusien liikkeiden oppiminen on usein työn ja tuskan takana, niin toivon tämän heijastuvan myös ohjaukseeni tsemppaavana asenteena. Ohjatessa on oppilas keskiössä ja uuden tempun onnistumisen ilossa on aina yhtä ihanaa olla mukana!! Parhaat tankotanssi kisasijoitukset +40 ja +50 masters sarjoissa: 2016 -Tankotanssin SM-kisat, hopea (POSA) -Tankotanssin PM-kisat, hopea (POSA) -Tankotanssin MM-kisat, Italia , hopea (POSA) 2017 -SM kisat (POSA) , kulta -Nordic Open Pole Championships 2017 , kulta  (POSA ) 2018 -SM kulta (IPSF) -SM kulta (POSA) -Tankotanssin MM-kisat, Florida, pronssi (POSA) 2019 -Tankotanssin SM-kulta (POSA)

                 IMG_0208.jpg

                 Tankotanssi, Ilma-akrobatia

                 Anniina Nurmi

                 Anniina opettaa tankotanssia ja ilma-akrobatiaa lapsille, nuorille ja aikuisille Tamperella sekä Ylöjärvellä.

                  _MKA9497-Edit_edited.jpg

                  Baletti, Show, Contemporary

                  Karla Keinonen

                  Karla on Studio Moven kasvatteja. Lajitaustaa häneltä löytyy niin show,- jazz-, nykytanssista, baletista, discosta, streetistä ja commercial dancesta sekä modernista jazzista. Keväällä 2021 hän valmistuu ammattitanssijaksi Tampereen konservatoriosta. Karla on ollut kilparyhmien valmennustiimissä jo useita vuosia ja aloittaa nyt ensimmäistä kertaa myös omat ryhmänsä Studio Movella. Opettajana Karla on vaativa, mutta kannustava. Karla haluaa luoda turvallisen ilmapiirin tanssin opiskelulle ja tanssista nauttimiselle.

                   IMG_0206.JPG

                   Tankotanssi, Ilma-akrobatia

                   Mari Mäki

                   Mari opettaa Studio Movella tankotanssia ja ilma-akrobatiaa. Mari on kilpaillut sekä tankotanssissa että ilma-akrobatiassa ja toimii mm. Tankotanssituomarina liiton virallisissa kisoissa niin kotimaassa kuin tarvittaessa  ulkomailla. Opettajana Mari on innostava

                   ja helposti lähestyttävä. Mari kilpailee myös itse ilma-akrobatiassa MM-tasolla.

                    emm.png

                    Tankotanssi, Ilma-akrobatia

                    Emmi Myllynpää

                    Olen lajitaustaltani lentopalloilija, mutta vuonna 2013 aloitin tankotanssin Studio Movella ja se syrjäytti melko pian lentopallon. Lajissa kiehtoi mahdollisuus yhdistää kova treeni ja luovuus. Ilma-akrobatian aloitin vuonna 2014. Olen esiintynyt vuodesta 2015 lähtien ja olemme Studio Moven toisen ohjaajan Heini Pekkasen kanssa esiintyneet myös duona. Aloitin tankotanssin ja ilma-akrobatian ohjaamisen Studio Movella keväällä 2017. Muutin kuitenkin jo saman vuoden syksynä Ouluun opiskelemaan optometriaa ja siirryin ohjaamaan Oulun Tankotaivaalle. Nyt olen palannut takaisin Tampereelle ja jatkan vakituisena ohjaajana Studio Movella Tampereen Kauppakadun ja Ylöjärven toimipisteissä. Ohjaan tällä hetkellä tankotanssia sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastajille. Ohjaajana olen kannustava, ja minulle on tärkeää, että jokainen saa tunneillani kokea onnistumisen iloa.

                     Apply Today

                     This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

                     123-456-7890

                     bottom of page