Irtotuntien säännöt:

Irtotuntien säännöt löytyvät varausjärjestelmän käyttöehdoista.

Lukukausituntien säännöt:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi hyväksyt koulumme säännöt. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan etukäteen, myös kokeilukerralle. Ilmoittautumiset tehdään maksamalla lukukausimaksu nettisivujemme järjestelmän kautta. Ilmoittautuessasi varaat paikan tunnilta aina koko lukuvuodeksi. 

Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla.

Ilmoittautuminen kokeilukerralle

Ilmoittautuessasi kokeilukerralle hyväksyt koulumme säännöt. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan etukäteen, myös kokeilukerralle.  Kokeilukerralle ilmoittaudutaan siihen tarkoitettuun lomakkeen kautta.

Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla.

Lukukausitunneillamme kokeilukerta on maksuton syys- ja kevätkauden ensimmäisellä viikolla. Kauden ensimmäisen viikon jälkeen ryhmiä voi kokeilla kertamaksulla. Kertamaksua ei palauteta ja lasku erääntyy maksettavaksi myös vaikka oppilas ei osallistuisi kokeilukerralle. 

Huomioithan että välinelajitunteja (Pole Kids ja Aerial Kids- ryhmiä) ei voi kokeilla ilmaiseksi.

Kun oppilas ilmoittautuu kokeilukerralle emme takaa oppilaspaikkaa mikäli ryhmä täyttyy. Tarjoamme jonotuspaikkoja täynnä oleviin ryhmiin.

Kokeilukerran jälkeen jatkavia oppilaita pyydetään ilmoittautumaan nettisivujemme järjestelmän kautta maksamalla lukukausimaksun. 

Mikäli oppilas ei halua jatkaa kokeilukerran jälkeen tulee peruutus tehdä kirjallisesti toimistollemme: office@studiomove.fi. viimeistään ennen seuraavaa tuntia.

 

Mikäli oppilas aloittaa kesken kauden, vähintään yli neljä viikkoa kauden alkamisesta, ole yhteyttä laskutukseen sopiaksenne lukukausimaksusta: katrin@studiomove.fi.

Oppilaspaikka ja oppilaspaikan peruutus:

Oppilaspaikka varataan ilmoittautuneille ja kausimaksun maksaneille.

Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaspaikka on voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukauden). Kun  ilmoittaudut syyskaudelle siirtyy oppilaspaikkasi aina automaattisesti kevätkaudelle, lukukausimaksu kevätkaudelle tulee maksaa hyvissä ajoin ennen kevätkauden alkua.

Jos oppilas haluaa muuttaa ryhmää tai keskeyttää opintonsa syyskauden jälkeen on peruutus-/ muutosilmoitus tehtävä aina kirjallisesti osoitteeseen: office@studiomove.fi.  Ilmoitus on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa syyskauden loppumisen jälkeen.  Myöhässä perutuista oppilaspaikoista laskutetaan toimistomaksu 10€ sekä kevätkauden lukukausimaksu.

Oppilaspaikkaa ei voi perua suullisesti vastaanottoon eikä opettajalle. Tunneilta poisjääminen ei ole peruutus.

 

Kurssit, leirit sekä workshopit:

Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on aina sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas ei osallistuisi. Palautukset vain lääkärintodistusta vastaan. Todistus on lähetettävä viimeistään seitsemän vuorokauden sisällä tapahtumasta.

 

Kilpavalmennus:

Kilparyhmien kausimaksut sekä kilpailukulut laskutetaan sähköpostitse. Kilparyhmiin sekä valmennusryhmiin sitoudutaan koko lukuvuodeksi, yhteensä 10kk, asiakas hyväksyy oppilaspaikan vastaanottaessaan laskun maksamisen kokonaisuudessaan. Myös osissa valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas keskeyttäisi kesken kauden. Otamme mahdollisuuksien mukaan oppilaita mukaan myös kesken kauden, lisätietoja: primeakatemia@studiomove.fi

Lukukausimaksut, laskutus ja toimistokulut:

Lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmämme kautta. Voit maksaa lukukausimaksun kortilla tai verkkopankissasi. 

Halutessasi olemalla yhteydessä toimistoomme voi lukukausimaksun pyytää laskulla. Laskutuslisä on 10€, maksuaikaa on 14.päivää.  Toimistoltamme voi myös pyytää maksua erissä. Erissä maksettaessa lisätään 10€:n laskutuslisä jokaiseen erään. Ota yhteyttä toimistoomme hyvissä ajoin ennen kauden alkua sopiaksesi laskutuksesta: office@studiomove.fi.

Toimistomme pidättää oikeuden kohtuullisiin toimistokuluihin

Lukukausimaksu on sitova. Koulu ei palauta lukukausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää opintonsa.

 Myös useammassa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas keskeyttää opintonsa.

Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kahden viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata.

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä tai käyttää muita etuuksia, tulee kausimaksu maksaa suoraan toimistollemme.

Kaikista laskumuutoksista, palautuksista sekä peruuttamattomista oppilaspaikoista veloitamme aina toimistokulut 10€.

Tunneille osallistuminen

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä tai käyttää muita etuuksia, tulee kausimaksu maksaa suoraan toimistollemme.

Kaikista laskumuutoksista, palautuksista sekä peruuttamattomista oppilaspaikoista veloitamme aina toimistokulut 10€.

Poissaolot:

Oppilaalla on oikeus korvata poissaolot toisella samanpituisella tunnilla saman kauden aikana. Poissaoloja ei korvata rahassa eikä niitä voi käydä korvaamassa etukäteen. Suosittelemme olemaan yhteydessä korvaavan tunnin opettajaan hyvissä ajoin ennen korvaamista.

Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata.

Kilpavalmennuksissa mukana olevilla on velvollisuus ilmoittaa kaikki poissaolonsa opettajalle.

 

Alennukset:

Lisätuntialennus on -50€ jokaisesta seuraavasta lisätunnista. Ensimmäinen tunti on normaalihintainen, lisätuntialennus on voimassa toisesta tunnista lähtien.

Perhealennus on voimassa lukukausitunneillamme samassa taloudessa asuville  -10% jokaisesta jäsenestä, myös aikuisista.

Opiskelija-alennus on voimassa toisen asteen jälkeen suoritettavista opinnoista. Opiskelija-alennus on lukukausitunneissa ja irtotunneissa -10%. Korttia on näytettävä erikseen kauden alussa toimistollemme tai opettajallesi.

Alennuksia ja tarjouksia ei voi yhdistää.

Tiedotus

Tanssikoulu tiedottaa toiminnastaan nettisivuillaan sekä sähköpostitse. Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostise toimistoomme: office@studiomove.fi.

 

Vakuutus:

Oppilaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.

Tanssikoululla on vastuuvakuutus joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Muuta:

Tuntien minimioppilasmäärä on 6 henkilöä, jotta tunti pidetään lukujärjestyksessä koko kauden, jos ei toisin ole ilmoitettu.

Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan tanssikoulumme toimesta palautetaan kausimaksu mikäli oppilas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.

Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan tanssistudion aulassa. Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus josta opettajan on hyvä tietää.

Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti toimistollemme (office@studiomove.fi) ennen kauden alkua, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Koulu pidättää oikeuden korvata lähiopetusta etäopetuksella (esim. online-tunteina) poikkeustilanteessa, luonnonkatastrofin tai muun vastaavan vahingon sattuessa.

Pidätämme oikeuden kaikkiin koreografioihin. Meillä opittuja ohjelmia tai koreografioita ei saa esittää julkisesti, eikä niillä saa kilpailla ilman koulumme lupaa.

 

Lisätietoja säännöistämme: office@studiomove.fi tai puhelimitse 010 322 3333.