top of page

Tervetuloa Studio Movelle!

Toiminnanjohtajan terveiset
Tanssin teitä on monia. Oma tieni on lähtöisin jo 3-vuotiaasta saakka.
Ahkeran tanssiharrastuksen jälkeen aloitin tanssinohjaamisen aluksi apuopettajan roolissa 15-vuotiaana, ja sittemmin ohjasin eri lajeja mm.  Tampereella Studio Movella aina siihen saakka, kunnes muutin Turkuun. Koin, että Turkuun mahtuu tanssikoulu, joka tempaisee mukaansa ja tarjoaa perinteisten lajien lisäksi myös akrobatiaa, ilma-akrobatiaa sekä tankotanssia. Monipuolinen treenaaminen tukee kehonilmaisua ja -hallintaa. Haluamme tarjota harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Myös kilpavalmennustoimintamme on kasvanut vuosien aikana. Tästä haluan esittää nöyrimmät kiitokseni kilpavalmentajillemme, sekä päätoimipisteellemme Tampereen päähän, josta saa aina tukea, apua ja ideoita!

Syksyllä 2020 Turun toimipisteemme perustamisesta tulee kuluneeksi jo viisi vuotta. Aloitimme toimintamme Turussa 2015 ja olemme laajentaneet toimintaamme lyhyessä ajassa Turun keskustasta mm. Hirvensaloon ja Kaarinaan. Tavoitteemme on tuoda tanssi lähelle harrastajia ja tarjota sitä lapsille, nuorille ja aikuisille niin, että treenaamaan ei tarvitse aina lähteä niin kauas. Koen, että olemme onnistuneet tässä, ja tulevaisuuden suunnitelmatkin ovat kirkkaina mielessä.

Haluan kiittää tanssikoulumme omistajaa Anna Sillanpäätä, joka tietää mitä tekee ja tekee kovasti töitä saavutusten eteen. Annalla on energiaa ja uudistamisen iloa, joka tempaa aina mukaansa! Haluan myös kiittää kaikkia meidän upeita työntekijöitäni; ilman teitä ei olisi Studio Move Turkua, eikä olisi tanssinriemua ja liikuntaa näin monen harrastajan elämässä.

Lämpimin terveisin,
Juulia Siivonen
juulia.jpg
bottom of page