top of page

Toiminnanjohtajan terveiset

Mikä mahtava aloitus vuodelle 2023 olikaan, kun 10 vuotias tanssikoulumme pääsi muuttamaan heti kevätkauden alkuun uusiin upeihin tiloihin Porin Sokos tavaratalon alakertaan! Ja miten onnellisia olemmekaan siitä, kuinka niin moni tiloissa aikaisemmin toimineen tanssikoulun oppilaista on nyt löytänyt tiensä näistä samoista ovista sisään meille Studio Movelle.

Saimme muuton myötä monta uutta tanssilajia ja huikean ryhmän uusia ohjaajia Studio Moven riveihin. Heistä suurin osa on oppilaille jo entuudestaan tuttuja. On ollut ilo seurata, miten oppilaat ovat ottaneet sekä uudet tilat että uudet ohjaajat omakseen. Iloinen puheensorina ja nauru täyttää odotustilat ennen tuntien alkua ja innostus on käsin kosketeltavaa. Ja sitä harrastamisen pitääkin olla; hauskaa ja innostavaa! 

Monelle tanssitunti on viikon kohokohta.

Kevään aikana meillä on normaalien viikkotuntien lisäksi eriaisia workshopeja mm. Talvilomaviikolla Angelina Wivolinin Reggaetónin ja Bachatan kurssit sekä Aerial Silks  -alkeiskurssi. Pääsiäisviikonloppuna Josefiina Kotajärven Commercial ja Street kurssit ovat jo avattu ilmoittautumisille. Suunnitelmisssa on myös Aerial Ring ja Tankotanssin kursseja sekä kesäleirejä, joten pysy kuulolla! Toukokuussa on tulossa myös monipuolinen hyvinvointipäivä, tästä on tulossa lisätietoa alkukevään aikana. Ja kevätkausi huipentuu tietenkin kevätnäytökseen Promenadisalissa lauantaina 6.5. 

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta oman ensimmäinen tanssituntini ohjauksesta Studio Movella. Kyseessä oli tankotanssin alkeet aikuisille. 
 Pian ohjasin aikuisten lisäksi myös lasten tunteja tankotanssista lastentanssiin ja esibalettiin.

Olen harrastanut tanssia ja liikuntaa lapsesta saakka. Seitsemän vuotiaana aloitin kilpatanssin ja 10 vuotta kilpailimme parini kanssa ympäri Suomea. Vuonna 1992 Porin Tarmo myönsi meille Vuoden nuori urheilija – palkinnon.

Lukioon mentäessä kilpatanssi jäi opiskelun jalkoihin. Sen jälkeen kokeilin paljon eri lajeja kuten joogaa, ratsastusta, pesäpalloa, itämaista tanssia, lainelautailua, laskettelua ja taistelulajeja. Lajit vaihtuivat usein mutta kun vuonna 2013 päätin kokeilla tankotanssia, rakastuin heti lajiin ja jäin koukkuun!  Tankotanssiopettajana aloitin syksyllä 2014 ja keväällä 2020 minulta kysyttiin halukkuutta aloittaa Porin toimipisteen toiminnanjohtajana. Otin tehtävän vastaan mielelläni sillä halusin olla mukana  kehittämässä tanssikoulua ja Studio Move on lähellä sydäntäni.

Kevätkaudella 2023 näet minut aina välillä tanssikoulumme vastaanottotiskin takana.

Ohjaan myös yksityistunteja mm. polttariryhmille ja tilaussynttäreille sekä satunaisesti tankotanssin workshoppeja. Muuna aikana hoidan omien yrityksieni lisäksi Porin Studio Moven juoksevia asioita ja huolehdin siitä, että Sinä viihdyt meillä!

Nyt jo kaksikymmentä vuotta omaa kauneus- ja asustealan yritystäni pyörittäessä olen huomannut, mikä on tärkeintä ihmisten kohtaamisessa; se, että toinen tuntee tulleensa huomioiduksi. Tämän tunteen haluan myös jokaiselle täällä Studio Movella vierailevalle. 
 

Haluan kiittää kaikkia meidän upeita ohjaajiamme, joiden ansiosta moni harrastaja on löytänyt tanssin ja liikunnan tuoman ilon elämäänsä, saanut lisää itsetuntoa, uusia ystäviä ja joiden kanssa on kunnia jakaa tanssin iloa eteenpäin Porissa ja Satakunnan alueella. Erityiskiitokset remppatiimillemme, joka teki upeaa jälkeä uusissa tiloissamme.  Ja lämpimät kiitokset Tampereelle toimitusjohtajallemme Sanni Räisäselle ja koulumme perustajalle Anna Sillanpäälle, sillä teidän ansiostanne meillä on Porissa nämä upeat harrastusmahdollisuudet.
 

Onnekasta vuotta 2023 toivottaen,
Katri Marmela, Studio Move Pori 

oma kuva.jpg
bottom of page