top of page

Toiminnanjohtajan terveiset

Olen Sanni ja aloitin Studio Move - tanssikoulujen toiminnanjohtajana tammikuussa 2021 Annan jäädessä taka-alalle toisiin tehtäviin. 

 

Minun polkuni Studio Movella alkoi vuosina 2003-2004, jolloin koulu tunnettiin vielä nimellä "Tanssikoulu Vallattomat Vekarat." Muistan, kuinka silmät tuikkien odotin harjoituksia ja kuinka upeaa oli esiintyä koulun näytöksissä ja muissa tapahtumissa! Kuinka ylpeä olin ensimmäisestä tanssikoulun t-paidasta ja ryhmän omista esiintymisasuista! Sitä intoa ei voi edes kuvailla!  Toivon, että jokainen oppilas kokisi koulullamme samaa intoa, kuin minä tuolloin koin.
 

Opettajana aloitin Movella vuonna 2010 ja tämän jälkeen olen työskennellyt kaikenlaisissa työtehtävissä kehittäen koulun toimintaa eteenpäin.

Minulle on tärkeää olla mukana luomassa koulua, joka innostaa kaiken ikäisiä oppilaita liikkumaan ja löytämään oman kipinän harrastamiseen. Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy kaikille jotakin - oman suosikkituntisi löydät kokeilemalla! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.
Toivon, että Studio Move on laadukas, turvallinen, tasa-arvoinen ja inspiroiva tila kehittyä ja oppia uutta. 

Vuosien saatossa toiminta ja  lajikirjo on kasvanut. Siinä missä ensimmäisinä vuosina tarjosimme vain muutamia tunteja viikossa, on tuntimäärä tällä hetkellä satoja. Mukaan on tullut tanssituntien lisäksi supersuosittu tankotanssi ja ilma-akrobatia sekä menestynyt Primeakatemian tanssin kilpavalmennus.

 

Vuosi 2020 näytti kuinka tärkeää harrastustoiminta on.
Toivon, että 2021 näyttäytyy meille valoisana ja tanssi ja harrastaminen antaa meille entistä enemmän.
Ensimmäinen askel on aina vaikein - siksi kannustankin kaikkia ilmoittautumaan unelmiesi tanssi- tai akrobatiatunnille ja löytämään ehkä sen "oman juttusi"!

Haluan kiittää tanssikoulun perustajaa Annaa sekä koulumme mahtavia opettajia, joiden tunnit ovat niin monelle viikon kohokohta. 

Nähdään Studio Movella <3

- Sanni 

sanni@studiomove.fi


 


 

 


 

49647094_10213378910572214_2959740862222
bottom of page