Miten aloittaa uusi harrastus?

Tanssi-, liikunta- ja akrobatiastudiomme tarjoaa tunteja lapsille, nuorille sekä aikuisille. Tunneille ilmoittaudutaan aina etukäteen kätevästi nettisivujemme kautta.

Ohjeita lapsille ja nuorille

Lukukausitunnit

Lukukausitunneille osallistutaan lukukausittain, syys- tai kevätkauden ajan. Kaikki lasten tunnit ovat lukukausitunteja. Kauden opetus etenee vaiheittain ja koreografia sekä tekniikkaharjoitukset etenevät tunti tunnilta. Lukukausimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksun voi suorittaa myös erissä tai laskulla.

Lukukausitunteja voi uusi oppilas ensin kokeilla ennen sitoutumista kokonaiseksi kaudeksi. Syys- ja kevätkauden ensimmäisellä viikolla on voimassa ilmainen kokeilukerta, tämän jälkeen voi tunteja kokeilla kertamaksulla.

Ilmoittautumisen lukukausitunneille voi tehdä täältä.

Lomilla järjestämme myös lapsille ja nuorille leirejä sekä tiiviskursseja!

Ohjeita aikuisille 

Oletko pitkään haaveillut uudesta harrastuksesta? Aikuisille on tarjolla irto- sekä lukukausitunteja. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto, säännöllinen harrastaminen lukukausitunneilla tai satunnainen käynti drop-in / irtotunneillamme.

Aikuisten Drop in- tunnit / irtotunnit

Drop in-tunnit, toiselta nimeltään irtotunnit, mahdollistavat sen että voit käydä tunneillamme silloin kun sinulle sopii! Tunneillamme voit käydä satunnaisesti tai säännöllisesti. Voit rakentaa itsellesi sopivan kokonaisuuden ja voit kokeilla eri lajeja. Opettajamme neuvovat mielellään sinua henkilökohtaisesti. Irtotunteja on tarjolla myös kesäisin.

Irtotunteina mm. seuraavat lajit:

  • Tanssitunnit
  • Tankotanssi
  • Ilma-akrobatia: Aerial Ring (Rengastrapetsi), Aerial Silks (Silkit)
  • Ilmajooga
  • Kehonhuolto & Liikkuvuus.

Tankotanssissa ja ilma-akrobatiassa Start-tunnit sopivat aloittelijoille. Tanssitunnit ovat avoimen tason tunteja ja mukaan voi tulla koska tahansa.

Irtotunneillemme varataan etukäteen paikka varausjärjestelmästä. Samasta paikasta tunnit voi ostaa kätevästi kohdasta “prepaid-kortit”. Prepaid-kortti on sähköinen kortti joka säilyy aina tallessa. Tällöin et tarvitse fyysistä korttia tunneilla käydessäsi. Valitse itsellesi sopivin: kertamaksu, sarja- tai kausikortti. Halutessasi voit myös maksaa tuntisi paikan päällä. Mikäli haluat hyödyntää opikselija-alennuksen tai haluat maksaa liikuntaseteleillä tulee maksut hoitaa paikan päällä.

Turvallisuuden vuoksi irtotunneillemme ikäraja on 15 vuotta. Jotta tuntien vaihto sujuisi irtotunneissa mahdollisimman sujuvasti on irtotuntien kestosta varattu aina 5min tuntien vaihtoon. Erityisluvalla voi myös 13- tai 14-vuotias osallistua tunneillemme, kysy lisää toimistoltamme.

Irtotunneissamme on voimassa 24h peruutussääntö, muista siis perua paikkasi mikäli et pääse paikan päälle. Peruuttamattomat oppilaspaikat laskutetaan. Laskun maksettuasi olet oikeutettu osallistumaan yhdelle ilmaiselle tunnille tai tarvittaessa voit hyödyntää laskun summaa lahjakorttina ostaessasi uuden kortin, lasku on voimassa 12kk. Tarkkailemme väärinkäyttöä, mikäli samalle oppilaalle tulee jatkuvasti peruuttamattomia tunteja koulullamme on oikeus poistaa varaustunnukset.

Tutustuthan huolellisesti varausjärjestelmän sääntöihin ennen ensimmäisen varauksen tekemistä.

Aikuisten lukukausitunnit

Jos haluat harrastaa säännöllisesti, aikuisille on myös tarjolla perinteisiä lukukausitunteja jossa seurataan opetussuunnitelmaa ja jossa opetus etenee tunti tunnilta. Lukukausitunteina tarjoamme aikuisille laajan valikoiman eri lajeja mm. balettia, hip hoppia, showtanssia, nykytanssia….  Lukukausitunneilla on voimassa lukukausimaksu joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voi myös suorittaa erissä tai laskulla.

Lukujärjestykset löydät TÄÄLTÄ. Ilmoittautumisen lukukausitunneille voit tehdä TÄÄLTÄ.

Kurssit / Workshopit

Lisäksi meillä on tarjolla kaikille myös tiiviskursseja ja vierailevia huippuopettajia! Päivitämme kaikki kurssimme nettisivuillemme, muista varata paikka hyvissä ajoin, osa kursseistamme täyttyvät nopeasti.

Jokaiselle jotakin, tavoitteenamme on tarjota elämyksiä liikunnan parissa kaikille!

Lämpimästi tervetuloa tunneillemme!

 

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Rauhankatu 15,
20100 Turku

Sähköposti

turku@studiomove.fi