Vierailevia ohjaajia, & vauhdikkaita kursseja! 

Haluamme tarjota oppilaillemme parhaat mahdollisuudet kehittyä tanssijoina! Tiiviskurssit ja leirit tarjoavat mahdollisuuden kehittyä ja löytää niin tutuilta kuin vierailevilta opettajilta uusia näkökulmia ja uusia haasteita! Päivitämme kurssikalenteriin uudet kurssit ja leirit sitä mukaan kun päivämäärät varmentuvat. Ilmoittaudu mukaan! Suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa, paikkoja on aina rajoitetusti.

 


La 20.10. klo 12.30-16.00
Studio Move – Rauhankatu 15
Hinta: 40€
Ohjaajat: Ana Susi, Tiia Ollila, Tanja Susi

OHJELMA: Aloitamme alkulämmittelyllä joka sisältää mm. akrobatiaa ja pariakrobatiaa. Päivän ohjelmaan kuuluu tanko-osuus, tanko duo-osuus, aerial ring sekä aerial duo osuus sekä loppuvenyttely. Osuuksien välillä on päivän aikana 30min tauko, jonka aikana on mahdollista syödä omia eväitä.

Varusteiksi Pole dance & aerial ring päivään tanko-osuutta varten tarvitset shortsit ja topin, sekä rengasosuuteen ihonmyötäiset pitkät vaatteet jotta vältyt hiertymisiltä. Otathan omat eväät mukaan sillä päivä on fyysinen!

Studiollamme on jääkaappi jossa voi säilyttää eväitä leirien ja worskhopien aikana.

Ilmoittautuminen Pole Dance Day.


OHJELMA: Aerial Hammock-kurssilla tutustaan uuteen välineeseen: katosta roikkuvaan kangaslenkkiin! Alkeistason kurssilla tehdään helppoja inversiota (liikkeitä, joissa käännytään ylösalaisin) sekä harjoitellaan perusliikkeitä kangaslenkin varassa. Aerial Hammock lisää lihasvoimaa, kehonhallintaa sekä liikkuvuutta.

Aerial Hammock-tunneilla temppuillaan katosta roikkuvan kangaslenkin varassa. Hammock-tunnit kehittävät lihasvoimaa etenkin keski- ja ylävartalossa sekä lisäävät liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Kangaslenkin varassa voi tehdä turvallisesti pudotuksia, staattisia asentoja sekä lihaskuntoa lisääviä liikkeitä.

Linda on turkulainen joogaohjaaja joka rakastui ilmajoogaan koulutuksessaan vuonna 2016. Aikaisemman vauhdikkaan urheilutaustan (kilpacheerleading SM- ja EM- tasolla) siivittämänä ilmajooga vaihtui nopeasti ilma-akrobatiaan, ensin itsenäiseen harjoitteluun hammockin kanssa ja myöhemmin myös silkkeihin. Linda on harjoitellut ilma-akrobatiaa niin Studio Movella, SirkusUnionilla kuin myös Turun Sirkuksellakin. Rakkaus lajiin syntyi ensimmäisellä kosketuksella ja Linda haluaa jakaa lajin ihanuutta eteenpäin.
Ohjaajana Linda on energinen ja kannustava, mutta myös tarkka turvallisuudesta ja liikkeiden oikeasta suoritustekniikasta.

Päälle mukavat ja joustavat treenivaatteet. Joogaamme paljain jaloin tai liukuestesukat mukaan. Ota mukaan juomapullo ja välipalaksi vaikkapa hedelmä!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen suoraan varausjärjestelmästä.


 

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Rauhankatu 15,
20100 Turku

Sähköposti

turku@studiomove.fi