Ilma-akrobatiaa lapsille!


Kurssilla tutustutaan turvallisesti ilma-akrobatian käyttäen monipuolisesti erilaisia katosta roikkuvia ilma-akrobatia välineitä. Välineet vaihtelevat toimipisteen mukaan. Aerial Kidsit käyttävä esimerkiksi seuraavia ilma-akrobatia välineit: vertikaalikankaat (Aerial Silkit), staattinen trapetsi ja rengastrapetsi (Aerial Ring) tai Hammock (Ilmajoogakangas). Aloitamme harjoittelun helpoista perusliikkeistä kuten taitto, polvitaiveroikunta, trapetsilla/renkaalla istuminen, kankailla solmu ja sen varaan nouseminen sekä molempien jalkojen solmut. Edistyneempien oppilaiden kanssa siirrymme vaativampiin (pää alaspäin tehtäviin) inversioliikkeisiin ja lyhyisiin liikesarjoihin eri välineillä.

Varusteiksi tunneille tarvitaan pitkät ihonmyötäiset housut, pitkähihainen ihonmyötäinen paita ja sukat. Voit myös ottaa mukaan pikku pyyhkeen ja vesipullon.

Kuten kaikille Studio Moven tunneille myös lasten ilma-akrobatiaan osallistutaan omalla vastuulla. Suosittelemme kaikille harrastajille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta. Tanssikoululla on vastuuvakuutus. Mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä tai tahallisuudesta aiheutuu vahinkoja, astuu mukaan koulun vastuuvakuutus.

Katso videoesittely lajista alta.

Like:
Date:
29/12/2017
Categories:
Ilma-akrobatia
Author:
admin

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Rauhankatu 15,
20100 Turku

Sähköposti

turku@studiomove.fi