Kilpavalmennusohjelma tanssijoille

 

Studio Movella toimii Turussa kilpavalmennusohjelma, joka tarjoaa tanssijoille laadukkaat ja monipuoliset puitteet kehittyä tanssijana.

Kilpvalmennuksen tanssijoilta vaaditaan hyvää motivaatiota harjoitteluun ja halua kehittyä valitsemassaan lajissa. Tavoitteenamme on myös ohjata määrätietoiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä rakentavaan tanssin opiskeluun yksilönä ja ryhmän jäsenenä.

Primeakatemian kilpavalmennuksen päälajina on showtanssi.
Sivuaineina ovat baletti, nykytanssi ja lyrical jazz. Opetukseen kuuluu myös esiintyminen, ilmaisu ja esiintymistaitojen kehittäminen.
Tanssijat kisaavat ja esiintyvät aktiivisesti kauden aikana. Kauden aikana järjestetään lisäksi myös kaksi koreografialeiriä.

Tanssijan polkuja on monia, toiselle tanssi on elämäntapa toiselle ehkä
tulevaisuudessa siintävä unelma. Tule rohkeasti kokeilemaan tuntejamme, sopiva opetuspaketti löytyy varmasti jokaiselle!

Jos haluat oppia uutta ja hioa tanssiaskeleesi lähemmäksi täydellisyyttä ja olet valmis tekemään töitä sen eteen:
et pelkää haasteita etkä hikisiä treenejä, kilpavalmennus on juuri sinulle!
Tavoitteenamme on kokea yhdessä tanssin ja liikunnan iloa, hauskanpitoa unohtamatta!

Kilpavalmennuksen tanssijoilta vaaditaan hyvää motivaatiota harjoitteluun ja halua kehittyä valitsemassaan lajissa. Tavoitteenamme on myös ohjata määrätietoiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä rakentavaan tanssin opiskeluun yksilönä ja ryhmän jäsenenä. Kilparyhmissä tehdään ja harjoitellaan osallistujamäärän mukaan kisaohjelma muodostelma- tai pienryhmäsarjaan sekä duoja ja sooloja. Intensive-vaihtoehto tarjoaa lisämaksusta mahdollisuuden valita rajattomasti tunteja lukujärjestyksestämme.

Turun Primeakatemiassa vastuuvalmentajina toimivat kaudella 2018-2019 Hanna-Riikka Nordman ja Varpu Allenius. Valmentajaesittelyn löydät sivun alareunasta.

Tervetuloa mukaan, meillä kehityt taatusti niin tanssijana kuin esiintyjänäkin!

Joukkueet

PrimeKids / vuonna 2008 syntyneet ja nuoremmat.
Juniors / vuonna 2004-2007 syntyneet.
Adults / vuonna 2003 syntyneet ja vanhemmat.

Koetanssit kaudelle 2019-2020

Hae mukaan: KOETANSSIEN LOMAKE KAUSI 2019-2020

Kaudella 2019-2020 valmentajina Hanna-Riikka Nordman sekä Varpu Allenius.

 

Lukujärjestys ja kausimaksut 2018-2019 (Kausi 2019-2020 päivitetään myöhemmin)

PrimeKids 7-10-v, vuonna 2008 syntyneet ja nuoremmat

PrimeKids joukkue harjoittelee kerran viikossa seuraavasti:
Pe 17.00-18.00 PrimeKids – koreografiaharjoitukset / Studio Move (Koulukatu 16)

Lisäksi innokkaimille Kidseille on tarjolla intensiivi-paketti johon on mahdollista valita lukkaristamme lisätunteja, mm. Show, Baletti, Hip Hop, Akrobatia. Intensiivipaketilla saa osallistua rajattomasti lisätunneille (ei ilma-akrobatiaan tai tankotanssiin).

PrimeJuniors – alle 15-v, vuosina 2004-2007 syntyneet:

Koulutusohjelmaan kuuluvat seuraavat tunnit:
Ti 16.30-17.30 PrimeJuniors – koreografiaharjoitukset / Studio Move / Hanna-Riikka
Ke 16.30-18.00 PrimeJuniors – koreografiaharjoitukset / Brahenkatu 12/ Hanna-Riikka

Lisäksi baletti 1h , tanssitekniikka 1h ja akrobatia 1h oman valinnan mukaan. (katso myös Kaarinan tunnit) Tanssijat jotka eivät osallistu pienryhmän koreografiaharjoitukseen saavat valita vapaavalintaisen oheistunnin lukujärjestyksestä.

Lisäksi intensiivi-pakettiin on mahdollista valita lisätunteja, mm. Show, Baletti, Lyrical Jazz, Nykytanssi, Street, Hip Hop, Akrobatia… Intensiivipaketilla saa käydä rajattomasti lisätunneilla.

PrimeAdults – yli 15-v, vuosina 2003 syntyneet ja vanhemmat:

Koulutusohjelmaan kuuluvat seuraavat tunnit:
Ti 18.30-20.00 PrimeAdults – koreografiaharjoitukset / Studio Move / Hanna-Riikka
Ke 19.00-20.00 PrimeAdults- koreografiaharjoitukset / Brahenkatu 12 / Hanna-Riikka

Lisäksi baletti 1h, tanssitekniikka 1h ja akrobatia 1h oman valinnan mukaan. (katso myös Kaarinan tunnit). Tanssijat jotka eivät osallistu pienryhmän koreografiaharjoitukseen saavat valita vapaavalintaisen oheistunnin lukujärjestyksestä.

Lisäksi intensiivi-pakettiin on mahdollista valita lisätunteja, mm. Show, Lyrical Jazz, Nykytanssi, Street / Hip Hop, Akrobatia, Commercial…Intensiivipaketilla saa käydä rajattomasti lisätunneilla.

Intensive

Intensive-ohjelma on Primeakatemian oppilaille jotka haluavat tanssia vielä enemmän. Tunnit saa valita vapaasti ja rajattomasti tanssikoulun lukujärjestyksestä.  (Huomioithan että intensive ei pidä sisällään vierailevia ohjaajia sekä tiiviskursseja, tankotanssitunteja, ilma-akrobatiatunteja tai irtotunteja.)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

KAUSIMAKSUT KILPAVALMENNUKSEN KOULUTUSOHJELMIIN 2018-2019:

Joukkueiden Kausimaksut

PrimeKids Kausimaksu 1h / viikossa: Kausi 27.8.2018-1.6.2019  (tai kauden viimeisiin kisoihin asti): 95€ x 4 erää yhteensä 380€
Juniors Kausimaksu 5,5h / viikossa: 
Kausi 27.8.2018-1.6.2019 (tai kauden viimeisiin kisoihin asti): 135€ x 6 erää yhteensä 810€
Adults Kausimaksu 5,5h / viikossa: Kausi 27.8.2018-1.6.2018 (tai kauden viimeisiin kisoihin asti): 135€ x 6 erää yhteensä 810€
Lisäksi koulu järjestää tarvittaessa joukkueille koreografialeirit. Leirit laskutetaan erikseen tuntien mukaan.
Primeakatemia ilman koulutusohjelmaa sisältäen pelkät koreografiatunnit: 250 € x 2 erää
INTENSIVE – maksu lisätunneista kaudelle 2018-2019 : Syyskausi 130€ Kevätkausi 140€ yhteensä 270€.

Soolo- sekä duo- maksut ilmoitetaan erikseen osallistuville.

Soolo- ja duot

Tanssijoille jotka ovat kiinnostuneita kilpailemaan ja esiintymään soololla tai toisen tanssijan kanssa duossa. Yhdessä koreografin kanssa rakennetaan esitys ja suunnitellaan puvustus. Yksityistunneilla hiotaan koreografiaa yhdessä koreografin kanssa.

Yksityistunteja voit kysellä: anna@studiomove.fi

Kilparyhmiin sitoudutaan aina kokonaiseksi kaudeksi, eli syyskaudeksi ja kevätkaudeksi. Mikäli oppilas päättää keskeyttää opintonsa kesken kauden erääntyy lukukausimaksu kuitenkin kokonaisuudessaan maksettavaksi.
Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata.

Tanssikoululla on vastuuvakuutus. Mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä tai tahallisuudesta aiheutuu vahinkoja, astuu mukaan koulun vastuuvakuutus. Tanssijoilla tulisi  olla oma voimassa oleva vapaaajan tapaturmavakuutus. Tanssijoille tulee normaalien tuntien lisäksi kaksi koreografialeiriä kaudessa, koreografialeirin tarkoituksena on työskennellä koreografiaa sekä tekniikkaa intensiivisesti. Tanssituntien kausimaksun lisäksi tulevat kuluja kisamatkoista sekä esiintymisasuista.

Harjoituspaikkojen osoitteet:

Lisätietoja kilpavalmennuksesta:

anna@studiomove.fi / 040 96 297 82.

Hanna-Riikka Nordman: hanna-riikka@studiomove.fi

Varpua Allenius: varpu@studiomove.fi

Valmentajaesittelyt

 

Hanna-Riikka Nordman on turkulainen freelancer – tanssija ja tanssinopettaja. Hän on valmistunut keväällä 2008 nykytanssijaksi Turun konservatorion tanssilinjalta. Opintojen jälkeen Hanna-Riikka on työskennellyt useissa teatteri- ja nykytanssiproduktioissa.

”Opetuskokemusta minulle on kertynyt vuodesta 2007 lähtien showtanssista, jazztanssista, tanssitekniikasta, akrobatiasta sekä nykytanssista. Kokemusta löytyy myös teline/joukkue- ja rytmisten kilpavoimistelijoiden kanssa työskentelystä usean vuoden takaa, niin ohjaajana, kuin myös ohjelmien koreografina. Erityisesti intohimoni on koreografioiden työstäminen ja niillä onkin menestytty oppilaiden kanssa tanssikatselmuksissa ja tanssikilpailuissa.

Tunneillani keskityn antamaan oppilailleni mahdollisimman monipuoliset eväät tanssintekniikan kehittämiseen. Haluan myös korostaa tanssijan yksilöllistä tapaa liikkua kuunnellen omaa kehoaan. Haluan antaa oppilailleni sopivan määrän haasteita, unohtamatta kuitenkaan tanssin tuomaa ainutlaatuista iloa.”

hanna-riikka@studiomove.fi

Varpu Allenius

Varpu aloitti tanssin lapsena Hämeenlinnan Sibelius- opistolla, jonka ohessa hän päätyi kokeilemaan erilaisia liikunnallisia harrastuksia, päätyen baletin lisäksi hip Hop- ja showtanssiryhmiin. Tanssiharrastus vei mennessään ja yläasteikäisenä alkoi baletin, nyky- ja jazztanssin treenaaminen erikoiskoulutusryhmässä. Lukion ohella tanssin treenaaminen jatkui showtanssi kilparyhmässä, ja tuntien ohjaaminen tuli tutuksi. 19-vuotiaana Varpun tie vei Ruotsin Linköpingiin opiskelemaan tanssia. Hän kävi lukuisissa workshopeissa ja erilajien tunneilla, päästen myös itse ohjaamaan tunteja ja tekemään tanssikokonaisuuksia.

Tällä hetkellä Varpu opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi ja hän on ohjaa Studio Movella mm. Hip hop & streettiä, akrobatiaa, kehonhuoltoa ja showtanssia.

Varpun vahvuuksiin kuuluu monipuolisuus. Hän on treenannut tanssia baletista streetiin tavoitteellisella asenteella. Ohjaajana hän haluaa tarjota oppilailleen puhtaan teknisen osaamisen, jonka avulla voi heittäytyä ja ilmaista itseään. Treeneissä on haasteita iloa unohtamatta!

varpu@studiomove.fi

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Rauhankatu 15,
20100 Turku

Sähköposti

turku@studiomove.fi