top of page
Here We Got Steaks BBQ Beef Brown Pun Instagram Story  (Instagram-postaus) (10.7 x 13.9 cm

Varpu Allenius

Varpu on kilparyhmien päävalmentaja, ammatiltaan tanssija ja tanssinopettaja (AMK). Hän on on opettanut Studio Movella vuodesta 2016.
Oman tanssitaipaleensa Varpu on aloittanut Hämeenlinnassa, jossa tanssin yksilöllisen koulutusohjelman käytyään hän kilpaili aktiivisesti. Lukion jälkeen Varpun tie vei Ruotsiin opiskelemaan tanssista ammattia, jolloin opettamisesta tuli intohimo. Varpu kehittää itseään jatkuvasti treenaten ja keräten uutta tietoa, jota jakaa tanssijoille.
Varpun vahvuuksiin kuuluu monipuolisuus, sillä tanssia on tullut treenattua tavoitteellisesti baletista streetlajeihin. Tanssin ja taiteellisen työn ohella Varpu ohjaa myös mm. ryhmäliikuntaa ja kehonhuoltoa.

Here We Got Steaks BBQ Beef Brown Pun Instagram Story  (Instagram-postaus) (10.7 x 13.9 cm

Milka Rämö

Milka on alunperin aloittanut tankotanssiharrastuksen Torniossa
vuonna 2012 ja ohjaajana hän on toiminut vuodesta 2015 saakka sekä
Torniossa että Kauniaisissa. Studio Moven riveihin hän siirtyi
kesällä 2019. 
Milkalla on  taustallaan kattava  urheiluhistoria, johon
on mahtunut mukaan mm. balettia, lentopalloa, 

telinevoimistelua ja yleisurheilua. Voisikin sanoa, että urheilu

kaikissa muodoissaan on aina ollut hänelle sydämen asia.

Ohjaajana Milka on kannustava ja oppilaiden

toiveet huomioonottava. Milkan sanoin 'oppilaiden onnistumiset ovat myös minun onnistumisia!
Milka pyrkii tuomaan 
tunneilleen aina jotain

uutta ja tunneilla keskitytään erityisesti tekniikkaan kuitenkaan hauskanpitoa unohtamatta!

Here We Got Steaks BBQ Beef Brown Pun Instagram Story  (Instagram-postaus) (10.7 x 13.9 cm

Kati Kekäläinen

Kati ohjaa Studio Movella tankotanssia, kehonhuoltoa ja ilmajoogaa. Tankotanssiin Kati koukuttui ensi kokeilulla vuonna 2015 ja siirryttyään Studio Moven oppilaaksi 2016 toiseksi suosikkiharrastukseksi löytyi rengastrapetsi. Ilmajoogaan hän tykästyi siksi, että siinä yhdistyvät perinteisen joogan rentouttavat ja liikkuvuutta lisäävät elementit sekä ilma-akrobatialajien kehonhallinta kehoa vahvistavaksi ja palauttavaksi yhdistelmäksi.

 

Kati on kouluttautunut paitsi tankotanssiohjaajaksi ja ilmajoogaohjaajaksi, myös kehonpainoharjoittelun personal traineriksi, ja juuri kehon kokonaisvaltainen hallinta ja sen kehittäminen on se, mikä häntä näissä lajeissa kiehtoo. Ohjaajana Katille tärkeintä on kannustaa ihmisiä kuuntelemaan omaa kehoaan ja innostaa ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia liikkeitä − turvallista treenitekniikkaa unohtamatta.

Sivua päivitetään!

Here We Got Steaks BBQ Beef Brown Pun Instagram Story  (Instagram-postaus) (10.7 x 13.9 cm

Iida Sulonen

Iida on harrastanut ilma-akrobatiaa ja tankotanssia 8-vuotiaasta saakka. Tätä ennen hän on kerryttänyt monipuolista harrastustaustaa eri lajien, kuten akrobatian, sirkuksen, taitoluistelun ja karaten parissa. Movella hän on tullut tutuksi niin aikuisten kuin lasten tunneilla aktiivisena oppilaana. Apuohjaajana Iida on toiminut ilma-akrobatiassa vuodesta 2021 lähtien ja 2022 hän alkoi ohjaamaan omia tankotuntejaan. Nuoresta iästään huolimatta Iida on ehtinyt kerryttämään kokemusta niin ohjaamisessa kuin kilpailemisessa. Iida on hallitseva tankotanssin ja rengastrapetsin Suomenmestari. 2022 IPSF:n MM-kisoissa hän teki Suomen ennätyksen alle 18-vuotiaiden IPSF Pole Sport -sarjan pisteissä. 2021 POSAn MM-kisoissa Iida voitti hopeaa. 

 

Tankotanssissa ja ilma-akrobatiassa Iidaa viehättää etenkin liikekieli ja monipuolinen kehon käyttö sekä oman ilmaisun vapaus. Ohjaajana Iida on innostava ja jokaisen oman tason huomioonottava. Tunneilla Iidalle on tärkeää luoda avointa ja innostavaa ilmapiiriä ja Iida kannustaakin kaikkia luottamaan itseensä ja hyväksymään erilaisuuden voimavarana. 

Here We Got Steaks BBQ Beef Brown Pun Instagram Story  (Instagram-postaus) (10.7 x 13.9 cm

Salli Ilmanen

Salli on tanssinut lapsesta asti, ja teini-iässä painotuksena oli erityisesti nyky- ja jazztanssi. Tankotanssiin Salli hurahti vuonna 2012, ja tämän myötä on tullut kokeiltua kaikenlaisia muitakin ilma-akrobatialajeja. Salli on ohjannut tankotanssia Rovaniemellä vuodesta 2016 kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille. Kesästä 2021 alkaen Salli opettaa Turun Studio Movella.

 

Tankotanssissa viehättää erityisesti lajin monipuolisuus. Tunneilla Salli pyrkii kannustamaan jokaista tanssijaa ja etenemään yksilöiden ehdoilla. Liikkeet käydään läpi niin, että jokainen pääsee varmasti mukaan ja harrastaminen on turvallista ja mukavaa. Tankotanssitunnilla tärkeää on innostava ja positiivinen ilmapiiri.

Here We Got Steaks BBQ Beef Brown Pun Instagram Story  (Instagram-postaus) (10.7 x 13.9 cm

Emma Julkunen

Emma on primeakatemian pitkäaikainen kasvatti ja on kilpaillut Studio Move Turun nimissä alkuajoista saakka. Hän aloitti tanssin jo 3-vuotiaana ja harrastus vei mukanaan. Emma on kilpaillut SM-tasolla pääasiassa nykytanssissa niin soolona, pienryhmässä kuin muodostelmassakin. Hän toimii usein myös koreografina. 

Studiolla Emma opettaa aikuisten contemporary-jazzia sekä lastentanssia. Hänet voi myös usein bongata ja tavoittaa vastaanotosta. 

Emman tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja heittäytyminen. Hänestä tanssissa parasta on sen mukaansatempaavuus ja vapaus. Tunneilla annetaan paljon tilaa tanssijan omalle luovuudelle ja oman tyylin etsimiselle. Tunnelma on usein vauhdikas ja mukaansatempaava. Tunneilla nautitaan ennen kaikkea tanssin ilosta- hyvää treeniä unohtamatta!

Here We Got Steaks BBQ Beef Brown Pun Instagram Story  (Instagram-postaus) (10.7 x 13.9 cm

Sara Huhtala

Sara on harrastanut tankotanssia vuodesta 2015 saakka ja ohjannut lajia vuodesta 2017. Studio Movella Sara on aloittanut ohjaamaan keväällä 2021. Sara opiskelee liikunnanohjausta ammattikorkeakoulussa.

Sara on taustaltaan jalkapalloilija ja harrastanut myös muita palloilulajeja. Sydän sykki kuitenkin enemmän yksilöurheilulle, joka on yksi syy joukkueurheilun jäämiselle. Nykyään treenikalenteri täyttyy tankotanssilla, tanssitunneilla, telinevoimistelulla ja kuntosalilla. Sara myös kilpailee tavoitteellisesti ja saavutti v. 2020 Suomen mestaruuden.

Saran tunneilla keskitytään hyvään suoritustekniikkaan ja voiman kehittämiseen hauskanpitoa unohtamatta.  Tervetuloa tunneille!

Here We Got Steaks BBQ Beef Brown Pun Instagram Story  (Instagram-postaus) (10.7 x 13.9 cm

Taru Kallio

Taru Kallio on ammattitanssija, tanssitaiteilija, tanssinopettaja ja PilatesHealth-ohjaaja. Taru valmistui tanssijaksi Tampereen konservatoriolta vuonna 2019 ja hän opiskelee parhaillaan tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa. TanssijanaTarun on voinut nähdä mm. Tanssiteatteri Raatikon, Tampereen Työväen Teatterin tai Hämeenlinnan teatterin lavoilla.

Opettajana Tarulle tärkeää on luoda fyysisesti ja psyykkisesti turvallinen tanssitreeni, sekä kannustava ilmapiiri itsensä haastamiselle ja tanssista nauttimiselle.

Here We Got Steaks BBQ Beef Brown Pun Instagram Story  (Instagram-postaus) (10.7 x 13.9 cm

Terhi Tavi

Terhi on Studio Moven ensimmäisiä ilma-akrobatian opettajia. Hän on hallitseva rengastrapetsin Suomenmestari sekä tankotanssin SM-pronssimitalisti vuodelta 2019. Tällä hetkellä hän opiskelee Turun Taideakatemialla Sirkusalaa ja valmistuu 2023.

Ella Laitinen

Ella on ohjannut rengastrapetsia ja tankotanssia Movella syksystä 2021 lähtien. Rengastrapetsin pariin hän löysi Jyväskylässä vuonna 2015, jolloin rakkaus syttyi heti ensikosketuksesta. Sittemmin myös tankotanssi vakiintui Ellan harrastukseksi. Nykyään tangon parissa Ellaa kutsuu eniten "low flow" ja tanssillinen ilmaisu, korkkareilla tai ilman. Myös renkaalla Ellan vahvuuksiin kuuluu liikkeiden sitominen sulavaksi, musiikkia ilmentäväksi kokonaisuukseksi. Ilmassa edelleen mutta rauhallisemmalla otteella - Ella aloittaa ilmajoogan ohjaamisen keväällä 2023. Ohjaajana Ellalle on tärkeää luoda tunneilleen kannustava ilmapiiri, missä jokaisen on turvallista kokeilla uutta, harjoitella sekä nauttia liikkumisesta ja itseilmaisusta. Ella opiskelee tällä hetkellä sirkusopettajaksi Turun Taideakatemiassa.

Nimetön suunn.malli (2).png
bottom of page