Tanja

Tanja aloitti tankotanssiharrastuksen vuonna 2010. Hän harrastaa myös trapetsia, rengastrapetsia ja vertikaalikangasta. Vuodesta 2013 Tanja on opettanut tankotanssia ja rengastrapetsia nuorille sekä aikuisille. Hän on myös toiminut vastuuohjaajana pienten lasten liikuntaleikkikoulussa. Studio Movella Tanja opettaa sekä aloittelijoita että kokeneita oppilaita. Tankotanssitunneilla hän painostaa liikkeiden tekniikkaan, sulavuuteen sekä liikkeiden visuaaliseen puoleen. Ohjaajana Tanja on hyvin kannustava ja innokas.

Ana

Ana on harrastanut pienestä pitäen erilaisia lajeja tanssimisesta kuntopotkunyrkkeilyyn, kunnes vuonna 2010 hän löysi tankotanssin – sellaisen harrastuksen jossa pystyy yhdistämään akrobatian, tanssin sekä voimaharjoittelun. Siitä lähtien tankotanssista on tullut Analle elämäntapa. Tanssin ulkopuolella Ana opiskelee Turun yliopistossa Fysiologiaa ja genetiikkaa. Studio Movella Ana ohjaa alkeis- ja jatkotason tankotanssitunteja. Ana on energinen ja iloinen opettaja, jonka tunneilla otetaan ilo irti harjoittelusta!

Varpu

Varpun vahvuuksiin kuuluu monipuolisuus, sillä tanssia on tullut treenattua tavoitteellisesti baletista streetlajeihin.
Varpu on ohjannut Studio Movella 2016 kesästä alkaen. Primeakatemian valmentajana hän aloitti syksyllä 2017.
Opettajana Varpu haluaa tarjota oppilailleen puhtaan teknisen osaamisen, jonka avulla voi heittäytyä ja ilmaista itseään. Treeneissä on haasteita ja tavoitteena on kehittää tanssijoista monipuolisia sekä antaa eväät omien unelmiensa saavuttamiseksi.

Nettan

Jeannette eli “Nettan” opiskelee Turun AMK:ssa teatteri-ilmaisun ohjaajaksi ja opinnoissaan hän keskittyy tulemaan monipuoliseksi teatterin ja taiteen moniosaajaksi. Teatterin ohella tanssi ja musiikki ovat kulkeneet hänen rinnallaan jo pienestä lapsesta saakka. Tankotanssitunnille hän lähti vuonna 2012 puolivitsillä ja takoituksena kokeilla vain kerran, mutta tankoilu olikin niin hauskaa, kiehtovaa ja palkitsevaa, että eipä sitä yhteen kokeiluun malttanut jättää.  Nettan on kokenut ja kannustava ryhmänohjaaja, jonka tunnit ovat täynnä huumoria, naurunpyrskähdyksiä ja muistutuksia siitä, että ne nilkat pitää olla ojennettuina!

Iida

Iida on aloittanut tanssin 4-vuotiaana Tampereella lastentanssilla kunnes tanssitunnit muuttuivat baletintekniikaksi. Baletin rinnalle on vuosien varrella tullut monia tyyleja nykytanssista showtanssiin. Lisäksi Iida on käynyt useilla tanssikursseilla kartuttamassa osaamistaan, myös ulkomailla. Lukion jälkeen tanssituntien pito tuli tutuksi useiden opetustöiden myötä. Tällä hetkellä Iida opiskelee tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulussa. Iida on ohjaajana kannustava ja iloinen, mutta tarkka ja tunneilla on tärkeää tekninen osaaminen unohtamatta hauskanpitoa ja tanssin iloa! Studio Movella Iida ohjaa Turussa sekä Kaarinassa lastentanssia, lasten & nuorten balettia.

Charlotta

Charlotta aloitti harrastamaan sirkusta Tampereen Sorin sirkuksella v. 2002 ja v. 2012 hän suoritti taiteen perusopetuksen esittävissä taiteissa sirkustaiteessa Sorin sirkuksella. Päälajeinaan Charlotta tekee ilma-akrobatiaa sekä pyramiideja ja pariakrobatiaa.Charlotta on kokenut esiintyjä ja hän on kiertänyt sekä esiintymässä että opettamassa suomessa ja ulkomailla. Turkuun Charlotan toi biologian opinnot. Opintojen ohella hän opettaa eri ryhmiä ja ikäluokkia myös Turun sirkuskouluissa sekä pitää sirkussyntymäpäiviä. Studio Movella hän ohjaa akrobatiaa eri ikäisille sekä lasten ilma-akrobatiatunteja. Ohjaajana Charlotta on kannustava ja energinen, tunneillaan hänellä on tavoitteena luoda pirteä treeni-ilmapiiri ja saada oppilaille onnistumisen kokemuksia uusissa tempuissa.

Terhi

Terhi on Studio Moven tankotanssi- ja ilma-akrobatian opettaja.
 

Milka

Milka on alunperin aloittanut tankotanssi harrastuksen Torniossa
vuonna 2012 ja ohjaajana hän on toiminut vuodesta 2015 saakka sekä
Torniossa että Kauniaisissa. Studio Moven riveihin hän siirtyi
kesällä 2019.

 Milkalla on 

taustallaan kattava 

urheiluhistoria, johon
on mahtunut mukaan mm. balettia, lentopalloa, 

telinevoimistelua ja
yleisurheilua. Voisikin

 sanoa, että urheilu

 kaikissa muodoissaan on
aina ollut hänelle sydämen asia.

 Ohjaajana Milka on kannustava ja oppilaiden

 toiveet huomioonottava.
Milkan sanoin 'oppilaiden onnistumiset ovat myös

 minun onnistumisia!
Milka pyrkii tuomaan

 tunneilleen aina jotain

 uutta ja tunneilla
keskitytään erityisesti

 tekniikkaan kuitenkaan 

unohtamatta liikkumisen
iloa ja rentoa meininkiä!

Maria K

  Maria on pienestä pitäen ollut innostunut liikunnasta. Hän harrasti tanssia ala-asteesta lukioon saakka, lajeihin mahtui mm. show-,  hiphop- ja nykytanssia. Myöhemmin Maria keskittyi lihaskunnon voimistamiseen erilaisten jumppien avulla. Tankotanssi vei Marian mennessään ensimmäisesät kokeilusta lähtien. Tämän lisäksi mukaan on mahtunut myös rengastrapetsin harjoittelua. Studio Movea Maria pitää toisena kotinaan – niin paljon on tullu treenailtua viime vuosina. Studio Movella Maria ohjaa tankotanssia. Opettajana hän on kannustava ja haasteita tarjoava.

Maria N

Maria on harrastanut urheilua monipuolisesti koko ikänsä. Ensimmäisenä päälajiksi valikoitui jo 5-vuotiaana jalkapallo, jota tuli harrastettua melkein kymmenen vuotta. Samalla kokemuksia kertyi myös yleisurheilun, show&disco tanssin ja joogan parissa. Palo tanssia ja akrobatiaa kohtaan syttyi kuitenkin vasta myöhemmin syksyllä 2013 ensimmäisen tankotanssitunnin myötä. Uusi laji vei saman tien mennessään ja Maria aloitti alkeis- ja jatkotason tuntien opettamisen Ylöjärvellä syksyllä 2014. Vuoden opetettuaan Maria muutti Turkuun opiskelemaan yliopistossa ja aloitti jälleen tankotuntien ohjaamisen vuonna 2016. Tankotanssin lisäksi Maria harjoittelee ahkerasti ilma- ja lattia-akrobatian sekä tanssin parissa.

Maria painottaa ohjauksessaan tekniikkapuhtautta sekä turvallisuutta.

Mari

Mari on pitkänlinjan sirkuslainen. 8-vuotiaana askeleet kävivät veljen jalanjäljissä Espoon esittävän taiteen kouluun harrastamaan sirkusta. 11 vuoden harjoittelun jälkeen Marilla oli kädessään taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän todistus sirkustaiteesta. Lapsuuden suosikkiharrastus ja "isona minusta tulee opettaja" -haave ovat nyt yhdistyneet ja Mari on valmistunut sirkuksen ammattilaiseksi Turun AMK:sta keväällä 2019. Opettamisen lisäksi myös erilaiset esiintymiset festareilla ja tapahtumissa täyttävät Marin kalenteria.

 

Studio Movella Mari opettaa aikuisten ilma-akrobatiaa silkeillä ja rengastrapetseilla sekä akrobatia- ja käsilläseisontatunteja. Tunneillaan hänen tavoitteenaan on tarjota jokaiselle sekä onnistumisen kokemuksia että sopivasti haastetta. Kovaa treeniä ja sirkukseniloa – niistä on Marin tunnit tehty!

Hilla

Hilla on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta v. 2014, päälajina showtanssi. Pitkä historia musiikin parissa ja kiinnostus urheilua kohtaan ovat aikanaan johtaneet hänen tiensä tanssin pariin. Kokemusta tanssi- ja liikuntaryhmien ohjaamisesta Hillalla on lapsista ikäihmisiin saakka useamman vuoden ajalta. Opettajana Hilla on iloinen, energinen ja kannustava. Hän nauttii siitä, että saa jakaa tanssin iloa muille! 
 

Kati ohjaa Studio Movella ilmajoogaa ja tankotanssin alkeistunteja sekä kehonhuoltoa. Tankotanssiin Kati koukuttui ensi kokeilulla vuonna 2015 ja siirryttyään Studio Moven oppilaaksi 2016 toiseksi suosikkiharrastukseksi löytyi rengastrapetsi. Eri joogamuodot ovat kulkeneet Katin mukana muiden lajien rinnalla jo vuosia, ja ilmajoogaan hän tykästyi siksi, että siinä yhdistyvät perinteisen joogan rentouttavat ja liikkuvuutta lisäävät elementit sekä ilma-akrobatialajien kehonhallinta kokonaisvaltaisesti kehoa vahvistavaksi ja palauttavaksii yhdistelmäksi.

 

Kati on myös kouluttautunut kehonpainoharjoittelun personal traineriksi ja juuri kehon kokonaisvaltainen kehittäminen on se, mikä häntä näissä lajeissa kiehtoo. Ohjaajana Katille tärkeintä on kannustaa ihmisiä kuuntelemaan omaa kehoaan ja innostaa ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia liikkeitä − turvallista treenitekniikkaa unohtamatta.

Kati

OFFICE@STUDIOMOVE.FI
Tavoitat meidät:

MA-TO 14.00-19.00 - 010 322 3333

PE-SU TEKSTIVIESTITSE - 050 9114585