_MKE9246.jpg

Primeakatemia, Show- ja Lyrical Jazz, Street, 

Tanssitekniikka

VARPU

Varpu on kilparyhmien päävalmentaja, ammatiltaan tanssija ja tanssinopettaja (AMK). Hän on on opettanut Studio Movella vuodesta 2016.
Oman tanssitaipaleensa Varpu on aloittanut Hämeenlinnassa, jossa tanssin yksilöllisen koulutusohjelman käytyään hän kilpaili aktiivisesti. Lukion jälkeen Varpun tie vei Ruotsiin opiskelemaan tanssista ammattia, jolloin opettamisesta tuli intohimo. Varpu kehittää itseään jatkuvasti treenaten ja keräten uutta tietoa, jota jakaa tanssijoille.
Varpun vahvuuksiin kuuluu monipuolisuus, sillä tanssia on tullut treenattua tavoitteellisesti baletista streetlajeihin. Tanssin ja taiteellisen työn ohella Varpu ohjaa myös mm. ryhmäliikuntaa ja kehonhuoltoa.

varpu@studiomove.fi

terhi_edited.png

Ilma-akrobatia, Tankotanssi

TERHI

Terhi on Studio Moven ensimmäisiä ilma-akrobatian opettajia. Hän on hallitseva rengastrapetsin Suomenmestari sekä tankotanssin SM-pronssimitalisti vuodelta 2019. Tällä hetkellä hän opiskelee Turun Taideakatemialla Sirkusalaa.

_MKE9252.jpg

Tankotanssi

Milka

Milka on alunperin aloittanut tankotanssiharrastuksen Torniossa
vuonna 2012 ja ohjaajana hän on toiminut vuodesta 2015 saakka sekä
Torniossa että Kauniaisissa. Studio Moven riveihin hän siirtyi
kesällä 2019.

 Milkalla on 

taustallaan kattava 

urheiluhistoria, johon
on mahtunut mukaan mm. balettia, lentopalloa, 

telinevoimistelua ja
yleisurheilua. Voisikin

 sanoa, että urheilu

 kaikissa muodoissaan on
aina ollut hänelle sydämen asia.

Ohjaajana Milka on kannustava ja oppilaiden

 toiveet huomioonottava.
Milkan sanoin 'oppilaiden onnistumiset ovat myös

 minun onnistumisia!
Milka pyrkii tuomaan

 tunneilleen aina jotain

 uutta ja tunneilla
keskitytään erityisesti

 tekniikkaan kuitenkaan 

logo.png

Contemporary jazz, lastentanssi

Emma

Emma on primeakatemian pitkäaikainen kasvatti ja on kilpaillut Studio Move Turun nimissä alkuajoista saakka. Hän aloitti tanssin jo 3-vuotiaana ja harrastus vei mukanaan. Emma on kilpaillut SM-tasolla pääasiassa nykytanssissa niin soolona, pienryhmässä kuin muodostelmassakin. Hän toimii usein myös koreografina. 

Studiolla Emma opettaa aikuisten contemporary-jazzia sekä lastentanssia. Hänet voi myös usein bongata ja tavoittaa vastaanotosta. 

Emman tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja heittäytyminen. Hänestä tanssissa parasta on sen mukaansatempaavuus ja vapaus. Tunneilla annetaan paljon tilaa tanssijan omalle luovuudelle ja oman tyylin etsimiselle. Tunnelma on usein vauhdikas ja mukaansatempaava. Tunneilla nautitaan ennen kaikkea tanssin ilosta- hyvää treeniä unohtamatta!

MARII.jpg

Tankotanssi

MARIA N

Maria on harrastanut urheilua monipuolisesti koko ikänsä. Ensimmäisenä päälajiksi valikoitui jo 5-vuotiaana jalkapallo, jota tuli harrastettua melkein kymmenen vuotta. Samalla kokemuksia kertyi myös yleisurheilun, show&disco tanssin ja joogan parissa. Palo tanssia ja akrobatiaa kohtaan syttyi kuitenkin vasta myöhemmin syksyllä 2013 ensimmäisen tankotanssitunnin myötä. Uusi laji vei saman tien mennessään ja Maria aloitti alkeis- ja jatkotason tuntien opettamisen Ylöjärvellä syksyllä 2014. Vuoden opetettuaan Maria muutti Turkuun opiskelemaan yliopistossa ja aloitti jälleen tankotuntien ohjaamisen vuonna 2016. Tankotanssin lisäksi Maria harjoittelee ahkerasti ilma- ja lattia-akrobatian sekä tanssin parissa.

IMG_20210901_153613.jpg

Ilmajooga

Jenni

Tunneillaan Jenni on perehtynyt ohjeistamaan  jokaista omaa kehoa ja mieltä kuunnellen harjoitusten aikana. Jatkuva itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen näkyvät sekä Jennin harjoituksissa että tunneilla. Ennen Studio Movelle siirtymistä Jenni on kartuttanut kokemusta akrobaattisista tempuista ja harjoituksista oman harrastepohjan kautta, sekä ohjaajana. 

 

"Minulle on tärkeää, että kaikki tunneille tulevat pääsevät rentoutumaan omaa hengitystä kuunnellen kuitenkin samalla omaa itseään hieman haastaen niin, että jokainen saa harjoituksesta omansa irti. Kiinnitän tarkasti huomiota siihen, että asiakkaan kokemustasosta huolimatta jokainen pysyy tunnilla mukana. Liike- ja lihasharjoitteet ovat osa tuntieni kulkua, jotta ilmassa roikkumisesta saa enemmän irti." 

 

Vapaa-ajallaan Jenni harrastaa aktiivisesti myös muita joogamuotoja ja ilma-akrobatiaa. 

nettan.jpg

Tankotanssi

NETTAN

Jeannette eli "Nettan" on teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka rakastaa taiteiden monipuolista yhteistyötä, ja etenkin lasten ja nuorten kanssa työskentely on hänen sydäntään lähellä. Tankotanssitunnille hän lähti vuonna 2012 puolivitsillä ja takoituksena kokeilla vain kerran, mutta tankoilu olikin niin hauskaa, kiehtovaa ja palkitsevaa, että eipä sitä yhteen kokeiluun malttanut jättää.  Nettan on kokenut ja kannustava ryhmänohjaaja, jonka tunnit ovat täynnä huumoria, naurunpyrskähdyksiä ja muistutuksia siitä, että ne nilkat pitää olla ojennettuina!

image0.jpeg

Tanssitunnit

ELINA

Elina on aloittanut tanssin 4-vuotiaana lastentanssilla, jonka
jälkeen hän on harrastanut monipuolisesti tanssia baletista
katutanssilajeihin. Vuonna 2020 Elina valmistui tanssinopettajaksi Turun
AMK:lta.
Opetuksessaan Elina uskoo rentoon, mutta tarkkaan tekemiseen. Hänen
tunneillaan kaikki saavat olla omia itsejään ja nauttia tanssista
yhdessä muiden kanssa!

_MKE9200.jpg

Tankotanssi

Salli

Salli on tanssinut lapsesta asti, ja teini-iässä painotuksena oli erityisesti nyky- ja jazztanssi. Tankotanssiin Salli hurahti vuonna 2012, ja tämän myötä on tullut kokeiltua kaikenlaisia muitakin ilma-akrobatialajeja. Salli on ohjannut tankotanssia Rovaniemellä vuodesta 2016 kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille. Kesästä 2021 alkaen Salli opettaa Turun Studio Movella.

 

Tankotanssissa viehättää erityisesti lajin monipuolisuus. Tunneilla Salli pyrkii kannustamaan jokaista tanssijaa ja etenemään yksilöiden ehdoilla. Liikkeet käydään läpi niin, että jokainen pääsee varmasti mukaan ja harrastaminen on turvallista ja mukavaa. Tankotanssitunnilla tärkeää on innostava ja positiivinen ilmapiiri.

_MKE9174.jpg

Ilmajooga, Tankotanssi, Kehonhuolto

Kati

Kati ohjaa Studio Movella tankotanssia, kehonhuoltoa ja ilmajoogaa. Tankotanssiin Kati koukuttui ensi kokeilulla vuonna 2015 ja siirryttyään Studio Moven oppilaaksi 2016 toiseksi suosikkiharrastukseksi löytyi rengastrapetsi. Ilmajoogaan hän tykästyi siksi, että siinä yhdistyvät perinteisen joogan rentouttavat ja liikkuvuutta lisäävät elementit sekä ilma-akrobatialajien kehonhallinta kehoa vahvistavaksi ja palauttavaksi yhdistelmäksi.

 

Kati on kouluttautunut paitsi tankotanssiohjaajaksi ja ilmajoogaohjaajaksi, myös kehonpainoharjoittelun personal traineriksi, ja juuri kehon kokonaisvaltainen hallinta ja sen kehittäminen on se, mikä häntä näissä lajeissa kiehtoo. Ohjaajana Katille tärkeintä on kannustaa ihmisiä kuuntelemaan omaa kehoaan ja innostaa ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia liikkeitä − turvallista treenitekniikkaa unohtamatta.

STUDIOMOVE kuva.jpg

Tanssitunnit

Salla

Salla on turkulaistunut tanssinopettaja Imatralta. Hän valmistui tanssinopettajaksi Turun Taideakatemialta vuonna 2017 ja siitä lähtien toiminut tanssinopettajana Turussa ja Turun seudulla. Opetuslajeja Sallalta löytyy taskustaan show, nykytanssi, jazz, baletti, hiphop sekä lastentanssi.

Hän on toiminut kisakoreografina niin valtakunnallisissa kuin SM-tason kilpailuissa lajeinaan show ja nykytanssi. Omaa kisakokemusta tanssijana löytyy myös, joista viimeisimpänä vuodelta 2019 aikuisten muodostelma SM-pronssi sekä MM-finaalin 6. sija. Tanssitunneillaan Sallalle tärkeintä on uuden oppiminen sekä tanssinilo!