top of page

Miten voi osallistua kokeilukerralle lukukausitunnille?
Kauden ensimmäisellä viikolla on maksuton kokeilukerta tanssitunteihin. Ensimmäisen viikon jälkeen kokeilumaksu on 15 euroa. Tanko- ja ilma-akrobatiatunneille ei ole ilmaista kokeilukertaa, vaan kokeilemaan pääsee 15 euron kokeilumaksulla. Kokeilumaksu vähennetään lukukausimaksusta mikäli oppilas jatkaa ryhmässä kokeilukerran jälkeen.
 

Miten voi osallistua kokeilukerralle irtotunnille?
Irtotunneille ei ole ilmaista kokeilukertaa. Ilmoittaudu tunneille
www.varaaheti.fi/studiomove ja osta sarjakortti täältä: www.varaaheti.fi/studiomove/prepaids
Starttipaketti 3 x irtotuntia 3 viikon aikana vain 29e!

Milloin ei ole tunteja?
Tunteja ei ole syyslomalla, Itsenäisyyspäivänä ja sen aattona, hiihtolomalla, pääsiäisenä eikä vappuna & vapunaattona.

Mitä eroa on irtotunnilla ja lukukausitunnilla?


Lukukausitunnit

Lukukausitunnit ovat viikottain saman ryhmän kanssa eteneviä tunteja. Tunneilla valmistellaan myös esitys koulumme näytöksiin.

Irtotunnit

Irtotuntimme ovat aikuisille suunnattuja Drop-in-tunteja jolloin mukaan voi tulla koska tahansa. Irtotunneillemme varataan aina paikka varausjärjestelmästä. Ohjelma vaihtuu kuukausittain.

Miten ilmoittaudun tunneille?
Lukukausitunneille voit ilmoittautua mukaan
TÄÄLTÄ.

Irtotuntien varausjärjestelmään pääset varaamaan paikkasi tunneille TÄÄLTÄ.

Voiko mukaan tulla kesken kauden?


Lukukausitunnit

Kesken kauden voi tulla mukaan mikäli ryhmässä on tilaa ja kausi ei ole liian pitkällä. Suurimmalla osasta tunneilla harjoitellaan koreografiaa esityksiä varten ja tällöin loppukaudesta ei kannata enää osallistua. Suosittelemme kysymään toimistoltamme lisätietoja: office@studiomove.fi. Mikäli näytökseen on enää alle kuukausi suosittelemme odottamaan seuraavaa alkavaa kautta, jolloin oppilas pääsee parhaiten mukaan.

 

Irtotunnit

Irtotuntimme ovat suunnattuja aikuisille, yli 15-vuotiaille. Mukaan voi tulla koska vaan. Mikäli sinun on tarkoitus osallistua välinetunneillemme, esimerkiksi tankotanssiin ja ilma-akrobatiaan, suosittelemme valitsemaan itsellesi sopivan tason. Mikäli olet aloittelija suosittelemme aloittamaan start-tason tunneista!

Mikä vaatetus tunneille?

Tanssitunnit

Lasten tunneille suosittelemme mukavia tanssivaatteita sekä juomapulloa sekä nahkapohjaisia tossuja. Balettitunneille Vaatetuksen voit aina tarkistaa omalta tanssinopettajaltasi kauden alussa.

Tankotanssi

Tankotanssiin tarvitset lyhyet shortsit sekä esimerkiksi hihattoman topin. Alkulämmittelyihin ja loppuvenyttelyihin voit ottaa shortsien päälle pitkät housut ja tarvittaessa pitkähihaisen. Vaatteissa ei saisi olla metalliosia tai muita jotka voisivat osua tankoihin. Kaikki sormukset, kellot ja korut tulee poistaa tuntien ajaksi sillä ne vahingoittavat tankojen pintaa ja voivat vahingoittaa tankotanssijaa. Lisäksi tangon pyyhkimiseen suosittelemme omaa pientä pyhettä.

Ilmajooga / Ilma-akrobatialajit

Ilma-akrobatiaa, Aerial Silks, Aerial Ring ja ilmajoogaan tulisi olla aina pitkähihainen sekä pitkät joustavat housut (esim. leggingsit.) Vahvoja hajusteita ei saa käyttää. Kaikki sormukset, kellot, korut tulee poistaa tuntien ajaksi sillä ne voivat olla vaarallisia oppilaille sekä välineille. Mm. ilmajoogakankaat ovat hyvin herkkiä koruille.

Miten voin korvata poissaolot?
Lukukausitunnit

Lukukausituntien poissaoloja voi korvata toisella sopivan tason tunnilla saman kauden aikana (esim. kevätkauden poissaolot korvataan kevätkauden aikana). Suosittelemme kysymään etukäteen lupaa osallistumiselle toimistoltamme: office@studiomove.fi. Näin opettaja osaa varautua!

Irtotunnit

Irtotunneillamme on voimassa erilliset säännöt koskien poissaoloja / peruuttamattomia tunteja. Voit perua osallistumisesi aina 24h ennen alkavaa tuntia. Käyttöehdot löydät varausjärjestelmästä.

Haluan lukukausimaksun useammassa erässä, miten se onnistuu?

Lukukausimaksun voi maksaa erissä. Laskutuslisä on +10e/erä. 

Miten voin varata yksityistunnin?
Yksityistunnin voit varata ottamalla yhteyttä office@studiomove.fi.

Mitä kilpavalmennus vaatii ja miten pääsen mukaan?

Primeakatemia

Primeakatemia on tanssijoille suunnattu kilpavalmennus. Ryhmät kilpailevat ja esiintyvät akttivisesti. Ryhmiä on tarjolla heti 5-vuotiaista aina aikuisten ryhmään asti. Primeakatemia sopii sinulle joka olet jo harrastanut tanssia aikasemmin tai esimerkiksi voimistelua kilpatasolla. Primeakatemiaan järjestetään koetanssit vuosittain. Kesken kauden otamme mukaan myös lahjakkaita tanssijoita. 

Valmennusryhmät / Intensiiviryhmät

Valmennusryhmät ovat matalan kynnyksen koulutusohjelma joka tähtää tanssijoiden kehittämiseen pitkällä tähtäimellä. Ryhmät esiintyvät ja kilpailevat mutta koulutusohjelma on huomattavasti kevyempi Primeakatemiaan verrattuna. Valmennusryhmiin voi tulla mukaan kauden alussa, paikkoja voi tiedustella myös kesken kauden. Ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, ja tanssijat voivat lisäksi valita oheislajeja tekniikan ja ilmaisun kehittämiseksi. 

Tankotanssin kilpavalmennus

Koulumme järjestää myös yksilöllistä kilpavalmennusta tankotanssissa junioreille sekä aikuisille. Kysy lisää: office@studiomove.fi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:
 

Miten aloittaa uusi harrastus?

Tanssi-, liikunta- ja akrobatiastudiomme tarjoaa tunteja lapsille, nuorille sekä aikuisille. Tunneille ilmoittaudutaan aina etukäteen kätevästi nettisivujemme kautta.

Ohjeita lapsille ja nuorille

Lukukausitunnit

Lukukausitunneille osallistutaan lukukausittain, syys- tai kevätkauden ajan. Kaikki lasten tunnit ovat lukukausitunteja. Kauden opetus etenee vaiheittain ja koreografia sekä tekniikkaharjoitukset etenevät tunti tunnilta. Lukukausimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksun voi suorittaa myös erissä tai laskulla.

Lukukausitunteja voi uusi oppilas ensin kokeilla ennen sitoutumista kokonaiseksi kaudeksi. Syys- ja kevätkauden ensimmäisellä viikolla on voimassa ilmainen kokeilukerta, tämän jälkeen voi tunteja kokeilla kertamaksulla.

Ilmoittautumisen lukukausitunneille voi tehdä täältä.

Lomilla järjestämme myös lapsille ja nuorille leirejä sekä tiiviskursseja!

Edistyneille tanssijoille on tarjolla haastetta koulutusohjelmistamme, mm. Primeakatemia tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen koulutusohjelman tanssijoille jotka haluavat kilpailla ja esiintyä aktiivisesti. Kysy lisää koulutusohjelmasta: sanni@studiomove.fi.

Ohjeita aikuisille 

Oletko pitkään haaveillut uudesta harrastuksesta? Aikuisille on tarjolla irto- sekä lukukausitunteja. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto, säännöllinen harrastaminen lukukausitunneilla tai satunnainen käynti drop-in / irtotunneillamme.

Aikuisten Drop in- tunnit / irtotunnit

Drop in-tunnit, toiselta nimeltään irtotunnit, mahdollistavat sen että voit käydä tunneillamme silloin kun sinulle sopii! Tunneillamme voit käydä satunnaisesti tai säännöllisesti. Voit rakentaa itsellesi sopivan kokonaisuuden ja voit kokeilla eri lajeja. Opettajamme neuvovat mielellään sinua henkilökohtaisesti.

Irtotunteina mm. seuraavat lajit:

  • Tanssitunnit

  • Tankotanssi

  • Ilma-akrobatia: Aerial Ring (Rengastrapetsi), Aerial Silks (Silkit)

  • Ilmajooga, AcroYoga

  • Kehonhuoltotunnit: Jooga, Pilates, Joogapilates, Kehonhuolto & Syvävenyttely.

     

Irtotunneillemme varataan etukäteen paikka varausjärjestelmästä. Samasta paikasta tunnit voi ostaa kätevästi kohdasta “prepaid-kortit”. Prepaid-kortti on sähköinen kortti joka säilyy aina tallessa. Tällöin et tarvitse fyysistä korttia tunneilla käydessäsi. Valitse itsellesi sopivin: kertamaksu, sarja- tai kausikortti. Halutessasi voit myös maksaa tuntisi paikan päällä. Mikäli haluat hyödyntää opikselija-alennuksen tai haluat maksaa liikuntaseteleillä tulee maksut hoitaa paikan päällä.

Turvallisuuden vuoksi irtotunneillemme ikäraja on 15 vuotta. Jotta tuntien vaihto sujuisi irtotunneissa mahdollisimman sujuvasti on irtotuntien kestosta varattu aina 5min tuntien vaihtoon.

Irtotunneissamme on voimassa 24h peruutussääntö, muista siis perua paikkasi mikäli et pääse paikan päälle. Peruuttamattomat oppilaspaikat laskutetaan. Laskun maksettuasi olet oikeutettu osallistumaan yhdelle ilmaiselle tunnille tai tarvittaessa voit hyödyntää laskun summaa lahjakorttina ostaessasi uuden kortin, lasku on voimassa 12kk. Tarkkailemme väärinkäyttöä, mikäli samalle oppilaalle tulee jatkuvasti peruuttamattomia tunteja koulullamme on oikeus poistaa varaustunnukset.

Tutustuthan huolellisesti varausjärjestelmän sääntöihin ennen ensimmäisen varauksen tekemistä.

Aikuisten lukukausitunnit

Jos haluat harrastaa säännöllisesti, aikuisille on myös tarjolla perinteisiä lukukausitunteja jossa seurataan opetussuunnitelmaa ja jossa opetus etenee tunti tunnilta. Lukukausitunteina tarjoamme aikuisille laajan valikoiman eri lajeja mm. balettia, showtanssia, modernia, reggaetónia, nykytanssia….  Lukukausitunneilla on voimassa lukukausimaksu joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voi myös suorittaa erissä tai laskulla.

Lisäksi meillä on tarjolla kaikille myös tiiviskursseja ja vierailevia huippuopettajia! Päivitämme kaikki kurssimme nettisivuillemme, muista varata paikka hyvissä ajoin, osa kursseistamme täyttyvät nopeasti.

Jokaiselle jotakin, tavoitteenamme on tarjota elämyksiä liikunnan parissa kaikille!

Lämpimästi tervetuloa tunneillemme!Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme
office@studiomove.fi!

bottom of page